Şimdi Ara

nedir bu bir bakın lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar dh fellows bikaç dk önce bir letter geldi bana aynen aktarıyorum

Sender:GamerFirstg1Service

Title:Tebrikler

Gamerfirst Tarafından Yapılan Cekilişte G1 Hediyesi Kazandınız. Hediyenizi gamerfirstg1credits.8k.com dan Alabilirsiniz!

yazıyo. Ko ne zamandır türkçe letter gönderiyo bu bir? siteye girmedim muhtemelen girince siteye id şifre falan sorcaklar böyle bir dolandırıcılık numarasımı bu?

• Dolandırıcılık.
  • Donuna kadar soyarlar, id şifre girersen fellow.
  • ld ve şifreyide geçtik artık , bu sitelere girdiginiz anda (tıkladıgınz anda bile) bilgisayar kullanıcısına sorulmadan allttan sitenin yazılım kodları dahilinde size sormadan pc'nize keylogger indiriyor ve anında aktif oluyor...3-4 sene önce bu hackl yemiştim (saflık zamanı.), 75 LV priest hackletmiştim.. Komple soymuşlardı..Aman girmeyin bu lamerlerin sitelerine
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

ld ve şifreyide geçtik artık , bu sitelere girdiginiz anda (tıkladıgınz anda bile) bilgisayar kullanıcısına sorulmadan allttan sitenin yazılım kodları dahilinde size sormadan pc'nize keylogger indiriyor ve anında aktif oluyor...3-4 sene önce bu hackl yemiştim (saflık zamanı.), 75 LV priest hackletmiştim.. Komple soymuşlardı..Aman girmeyin bu lamerlerin sitelerine

aynen o yüzden girmedim bile siteye bende daha önce keylogger yedim hatta hala format atmadım bilge sadece keylogger i sildim bu olay bi altı ay önceydi hala soyulmadım sanırım başarılı bir silme olmuş o zamandan beri bedava illegal program kullanmıorum( böle söyleyince sanki para veripte soyuluyorum demiş gibi oldum) aslında hiç kullanmıom zaten varsa yoksa pazardayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.