Şimdi Ara

Nedir bu junglerların çilesi :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biraz önce udyr oynadım fb filan aldım topta daha sonra mavi felan çaldırdım neyse oyun ilerledi bot bağırmaya başladı dakka oldu kaç hala gank yok felan diye, oraya gittim top ve mid başladı kızmaya artık gank at adamlar eziyo felan diye. takımda jungler eksiği olduğu için jungle calısıyorum, ama nedir bu ya topamı, midemi, botamı bakıyım ormanmı temizliyim takımda iyice anlayışsız cıktı kafamı bozdular. bidaha dereceli girmiyecem

• Bro TRde jung oynanmaz dakika 3'de gang nerde ahriye ölüp gang nerde ak diyen fizz gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr de jungle olmak gerçekten zor iyi oynayanlarıda tebrik ediyorum bende pek yetenek yok jungle için bazen takım pull gelmiyo smite kullanmıycam diyorum varus q gerip redimi çalıyo niye smite attın diyo
  • biraz önce oynadım 2 7 miydi nasus. renek'i feedledi sonra bana xin neden gelmedin dedi ( lane renektonun kulesindeydi )
  • aynen qnq ölüyolar junga küfür ediyolar en iyisi hepsini bloklayıp kafana göre oynamak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Bro TRde jung oynanmaz dakika 3'de gang nerde ahriye ölüp gang nerde ak diyen fizz gördüm

Ahriye 3.dk de ölen fizz ?!?!?!2level falan:D 2dkye kadar junga pull a gitseler
    abi naapmis e ile kuleye teq atmaya mi calismis

• Yok bilmem karşı jungler kaç tane gank gelmiş oynamayı bilmiyorsun bilmem ne. Junglerı ne sanıyor arkadaş bunlar terminator mü? Her lane gittiğinde kill verecek kadar mükemmel oynamıyoruz sonuçta. Adamın hatasına göre alıyoruz killeri. Ward almıyo ölüyo jungler ebeni bilmem ne xD Kesiceksin bunları. Bi de gank gidip kill aldıktan sonra niye ks atıyon ** afk ben diyen tiplerde var. La gerizekalı ben sana gank atmasam assist bile alamıcan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jungle zaten adam counter pick yemşse fln yardma gider onun dısında onun lanesi ormandr rakibide karsı jungler trde sustainin anlamını blmyolar top oynamaya kalkıyolar yada mid sonrada eziliyolar bahane hazır jungle gank gelmedi bde minyon alamayp minyon ittirenler var surekli gank yerler ve chate adamı ezdm kule altndan çkarmadm bk gank gelmedn noldu fln derler

• İşte bunlar hep TR
  • gank atcam pozisyon var adamda bi durum yok baskını yapyon bari 1-2 tane normal vuruş yap bari kesiyorsun dusmanı bna brakmadn derler adc ile kule koruyamazlar ama bunlarn dsnda junglerdan herseyi beklerler adam jungleyemi baksn laneleremi 4 lvl altan gelr artk gank atıp olur feeder derler

• quote:

Orijinalden alıntı: hombak108

jungle zaten adam counter pick yemşse fln yardma gider onun dısında onun lanesi ormandr rakibide karsı jungler trde sustainin anlamını blmyolar top oynamaya kalkıyolar yada mid sonrada eziliyolar bahane hazır jungle gank gelmedi bde minyon alamayp minyon ittirenler var surekli gank yerler ve chate adamı ezdm kule altndan çkarmadm bk gank gelmedn noldu fln derler

Gang nerde diyenler için shaco alıcan red blue alıp karşı junglerı kesip heryere ganga gidicen en iyisi bi ara yapmayı düşünüyorum ama çok lee sin alınıyor ve gerçekten useles hero adcden az hpsi var latede gg

• leesin tam jungler ama %25 can emme can calma var mana sıkıntısı yok b atma takıl sabah akşam ormanda ama onuda super oynasan yaranamazsn adamlar tf baslatmanı cok hasar vermeni ve skor brakmanı istiyolar

• Bende resmen jungle oynamaktan soğudum. Daha redi kesmemişim fizz ahrinn counterı olmasına rağmen habire yardım istiyor. Gittim firstle beraber iki kill verdim buraya kadar herşey normal sonra ward almadığı için üç kere ölünce gelip bana sövüyor bu kadar salaklık olur mu be kardeşim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Base'den ~1500 MS ile ayrılıyorum (DAT Hecarim) adamlar bana diyorki "Madem ışık hızıyla gidiyon bizede öyle gelene hımmına" adama oyun boyunca E skilimin ve ayakkabidaki enchant in nasıl çalıştığını anlattim.
    Birde şu kafa var sanki beleşten 0 cooldown ile bizi istediğimiz yere isinlayan skillimiz var.Botta yım,mid yardım istiyor,ben yoldayken (mide doğru) top lane ölüyor.O sırada mide ulasiyorum ama bir bakmisim bot double kill vermiş.Chat ise şöyle : "Beyler jungler report gank bilmiyor onun yüzünden ölüyoruz".Karşı takım : Haklısın kardeşim adam noob bak bizimkine hiç sizin bota double vermedi."Saçma olan şey ben oyun sonunda 1 kere ölmüştüm ve o da top laner a.
    Ben ne yapayim????

• dedgm gbi gank atarken ble gank atgnı anlamyon adcye 3sn stun atsan nafile adamlar bota kill almaya degl kule almaya gelmş gbi oynuyolar

• Vallaha konuyu korkarak açmistim ama aynı dertten yanan birsürü kardeşimiz varmış
    Tr serverinda jung yenilince suç atılacak kişi olarak görülüyor

• Ben açıkçası laneyi pushlamadıysam ve rakip jungler 2-3 kere gang atmaya gelmişse "Rakip jungler geliyor sen nerdesin." derim. Veya rakip deli gibi pushlayıp beni kule altına itmesine rağmen gelmeyen junglere de laf atarım.
  • gank zaten baskın anlamnda yani jungler topa kamp kurması neymş junj almasn o zaman topta oynasın zaten top solo kasılsın dye adam jungle kamp kurunca o baskın olmuyo ki adam zaten bliyo orda oldugunu ayrıca adam seni harraslayp kule altnda brakyor ve kule altı minyon kesemiyosan orda bi sorun vardr ya pick yalnştır yada oynayamyorsundr kule altnda az cann varsa yna gank bekleme kill verrsnz junjler kule koruyup sen base atarsn anca ama kule altnda iyi durumdaysan tablde jungler baskın yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.