Bildirim
Nedir bu 'Kısmi Olarak Toplanmıştır' Muhabbeti?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
baya uğraşmıssın ...kazaları araçları satın almış büyük ölçüde yaptırmış satıyor...mesela ön tarafı sürücü kabinine kadar göçen bir aracı ucuza alıp arabayı sanayide toparlayıp satıyo -
Volkwagen'ler fazla zorlanmadan satılabilir , özellikle siyah Jetta. Ancak şu aracın olması beni şaşırttı :quote:
Orijinalden alıntı: ANIL-D
baya uğraşmıssın ...kazaları araçları satın almış büyük ölçüde yaptırmış satıyor...mesela ön tarafı sürücü kabinine kadar göçen bir aracı ucuza alıp arabayı sanayide toparlayıp satıyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-renault-megane-1-6-extreme-edc-46758869/detay
-
bide imrezza ile jetta acayip ucuzmuş acaba motor da yürüyen dede demi hasar var çoğu tamamen toplanmış bazılarında vurklar varquote:
baya uğraşmıssın ...kazaları araçları satın almış büyük ölçüde yaptırmış satıyor...mesela ön tarafı sürücü kabinine kadar göçen bir aracı ucuza alıp arabayı sanayide toparlayıp satıyo -
Böyle bir yerden otomobil satın almak tabir-i caizse '' maceraya atılmaktır. ''quote:
bide imrezza ile jetta acayip ucuzmuş acaba motor da yürüyen dede demi hasar var çoğu tamamen toplanmış bazılarında vurklar var
Alıntıları Göster -
Birkaç yıldır var bu adamlar.Ne ayak anlamış değilim ben de,sel hasarlı olabileceklerinden şüpheleniyorum.quote:
bide imrezza ile jetta acayip ucuzmuş acaba motor da yürüyen dede demi hasar var çoğu tamamen toplanmış bazılarında vurklar var
Alıntıları Göster -
her malın bir alıcısı vardır ne diyelimquote:
Orijinalden alıntı: çapultra
Birkaç yıldır var bu adamlar.Ne ayak anlamış değilim ben de,sel hasarlı olabileceklerinden şüpheleniyorum.
Alıntıları Göster -
rotational intertia konuyla ilgisi yok ama ciddi soruyorum. yeni maceraların yok mu trafikte? sıradış şeyler yaşadın mı yaz lütfenquote:
her malın bir alıcısı vardır ne diyelim
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: sapultra
Birkaç yıldır var bu adamlar.Ne ayak anlamış değilim ben de,sel hasarlı olabileceklerinden şüpheleniyorum.
Geçen yıl alman-türk ortaklığı büyük bir şirkette 2. El araçları ihale usulü ile satan bir yerde şoför olarak çalışıyordum. Görevim parktaki aracı satış yerine getirip alıcıların içinde teşhir etmekti. Bir tane 2009 jetta kullanmistim. Araç selden çıkmıştı. Aracı güzel toplayıp temizlemisler. Görünürde yürürde hiçbirşeyi yoktu ama selden çıkma olduğunu görünce de kimse yanaşmamıştı araca. Üstelik o zaman piyasanın 10.000 tl aşağısı bir fiyat biçmelerine rağmen.. -
quote:
Orijinalden alıntı: baterist_serkan
quote:
Geçen yıl alman-türk ortaklığı büyük bir şirkette 2. El araçları ihale usulü ile satan bir yerde şoför olarak çalışıyordum. Görevim parktaki aracı satış yerine getirip alıcıların içinde teşhir etmekti. Bir tane 2009 jetta kullanmistim. Araç selden çıkmıştı. Aracı güzel toplayıp temizlemisler. Görünürde yürürde hiçbirşeyi yoktu ama selden çıkma olduğunu görünce de kimse yanaşmamıştı araca. Üstelik o zaman piyasanın 10.000 tl aşağısı bir fiyat biçmelerine rağmen..
Selden dolayı motora ve yürüyen aksama hiçbişey olmaz. Elektronik aksamı kontrol ettirilip alınabilir aslında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kkvan
quote:
quote:
Geçen yıl alman-türk ortaklığı büyük bir şirkette 2. El araçları ihale usulü ile satan bir yerde şoför olarak çalışıyordum. Görevim parktaki aracı satış yerine getirip alıcıların içinde teşhir etmekti. Bir tane 2009 jetta kullanmistim. Araç selden çıkmıştı. Aracı güzel toplayıp temizlemisler. Görünürde yürürde hiçbirşeyi yoktu ama selden çıkma olduğunu görünce de kimse yanaşmamıştı araca. Üstelik o zaman piyasanın 10.000 tl aşağısı bir fiyat biçmelerine rağmen..
Selden dolayı motora ve yürüyen aksama hiçbişey olmaz. Elektronik aksamı kontrol ettirilip alınabilir aslında.
gün gün bir sürü sorun cıkarabilir ama
-
Kısmi olarak toplanmıştır. Açılımı şöyle: Muayeneden geçecek hale getirilmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: Zouzuniquote:
Orijinalden alıntı: kkvan
quote:
quote:
gün gün bir sürü sorun cıkarabilir ama
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Kısmi olarak toplanmıştır. Açılımı şöyle: Muayeneden geçecek hale getirilmiştir.
oyle olsaydı cok cüzzi masraflarla kullanıma hazir hale gelirdi Bu heriflerin kapılarında kuyruk olurdu -
Benim bildiğim kaza yapmış ama perte çıkmamış araçlar.quote:
Orijinalden alıntı: Zouzuniquote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Kısmi olarak toplanmıştır. Açılımı şöyle: Muayeneden geçecek hale getirilmiştir.
oyle olsaydı cok cüzzi masraflarla kullanıma hazir hale gelirdi Bu heriflerin kapılarında kuyruk olurdu
Alıntıları Göster
-
Bence çalışır yürür demek istiyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: bangsuui
Benim bildiğim kaza yapmış ama perte çıkmamış araçlar.
Alıntıları Göster -
Araba öyle berbat haldeydiki üstünkörü topladık derli toplu gözüksün diye demek...quote:
Orijinalden alıntı: **osk@r78**
Bence çalışır yürür demek istiyorlar...
Alıntıları Göster
Bu dingillerde araba alan da var,talep de görüyor yani.İnsan ne yapıyorsa kendine diyorlar ya,gerçekten öyle... -
Araba olduğu belli olsun yeterquote:
Orijinalden alıntı: Dentex Dentex
Araba öyle berbat haldeydiki üstünkörü topladık derli toplu gözüksün diye demek...
Bu dingillerde araba alan da var,talep de görüyor yani.İnsan ne yapıyorsa kendine diyorlar ya,gerçekten öyle...
Alıntıları Göster -
görüntü tamam içi sende demek...quote:
Orijinalden alıntı: TSForever
Araba olduğu belli olsun yeter
Alıntıları Göster
-
hiç toplamasalarmış keşke... işten anlayan ustaya değil resmen en az fiyat isteyen ustaya yaptırmışlar. Bana çekiç ver ben de o hale getiririm, onlar nasıl toplanmış öyle....quote:
Orijinalden alıntı: deli_yek
görüntü tamam içi sende demek...
Alıntıları Göster
-
ilana gelquote:
Orijinalden alıntı: RaptorFX
hiç toplamasalarmış keşke... işten anlayan ustaya değil resmen en az fiyat isteyen ustaya yaptırmışlar. Bana çekiç ver ben de o hale getiririm, onlar nasıl toplanmış öyle....
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-renault-laguna-1-5-dci-previlege-44740467/detay?
arabanın tekerlekleri bile yamuk duruyor. ön cam sol ön köşeden patlamış. bu da sağlam şase esnemesi demek.
ama dışardan anlamayan birisi için on numara araba kıvamında
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X