ya beyler son iki gündür oyuna giriyorum başta latency yeşil görünüor sonra birden kırmızıya çıkıyor ve öyle duruyor.Attıım msjlar gitmior fln.Aşırı bi lag war öyle normal bi lag diil.Ya herkesde mi öyle dün gece 12 gibi 13k ms wardı girdiimde oyundan bile atmıor düşünün..
Evet öyle sorun vardı. Ben bir kaç kere modeme resetledi düzeltebildim olayı. Bi arkadaş daha yaşıyordu o da ip falan değiştirmiş öyle düzeltmiş gerçi benim anlamadıgım bir olay bizim serverda sadece böyle bir olay vardı yani burning legion`da diger serverlara giriyordum hiç problem yaşamadım.
birkaç arkadaşta sadece kendi serverlarında yaşıolarmış şimdi ben bi modeme restart mı atsam??bi de ip deiştirme olayı nası oluor statik ip mi olması lazım??
reset dene bakalım ip değiştirme olayını bende bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL
birkaç arkadaşta sadece kendi serverlarında yaşıolarmış şimdi ben bi modeme restart mı atsam??bi de ip deiştirme olayı nası oluor statik ip mi olması lazım??
+1 evet bazı serverlarda lag yok fuller çok fena +1 restart atarsan ip değişir ama birşey farketmez xaviusa gel ama horde falan olma canımız sıkılır :D
quote:
Orjinalden alıntı: Kunter
quote:
Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL
+1 evet bazı serverlarda lag yok fuller çok fena +1 restart atarsan ip değişir ama birşey farketmez xaviusa gel ama horde falan olma canımız sıkılır :D
xavius da horde olma mı?? asıl horde olacan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme