Şimdi Ara

Nedir Bu Pw Server Çılgınlığı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde çok arttı.Aklına esen server kuruyor kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.Acaba usko da item yapamayan kişiler kendilerini tatmin etmek amacıyla mı bu yola yöneliyor?

• Knight Empire döneminde olympia da teki +7 shell set [asas] bende vardı. Bilenler bilir El_moradian.

1.5 yıldır private server oynuyorum.

Zevk meselesi bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harold Finch -- 6 Haziran 2008; 14:59:44 >
  • uskoyu para kaptırmak yerine sadece merak gidermek için kuruluyor pw serwerler
  • uskoda item yada lvl yapamamak değil sorun bir süre sonra usko çekilmez hale geliyor yoksa bizde gırkaonda 75 char yapıp sattık yani.. birde önünüzde düşünmenz gereken büyük bi sınav(öss) warken uskoda char kasıp vakit harcamak saçma geliyo pw serverlar sayesinde 1-2 saat takılıp çıkıyosun hırs yok item kasıcam derdi yok ve uskoda cz de 100 adam varken burda 2-3 katı fazla adam var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Son günlerde çok arttı.Aklına esen server kuruyor kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.Acaba usko da item yapamayan kişiler kendilerini tatmin etmek amacıyla mı bu yola yöneliyor?

Az Sayıda İmkanla Çok Sayıda İcraat Yaptığımız Bir Gerçek Herkese Sırf O Yönden Bakmayın..

Zamanı Olmayan , Tanınma Egosu Olmayan , KO Artık Olsada Olur Olmasada Olur Diyenlerin Yeri Olmaya Başladı Pvp Serverları Bende USKO ' Dan Az Uzak Kalmak İçin PvP Ye Başladım 2-3 Haftadır Canım Sıkılınca Giriyorum Pk Yapıyorum Slot Basıyorum Zevklide Olmuyo Değil..

• millet uskoda yeni char acamdıgı için pw ye vuruyor
  • Şu pw server kurulumunu hesap açılışını tam olarak anlatabilcek var mı.Normal usko nun ustune mı kuruyoruz nasıl oluyor hiç girmedimde :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uskodan zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®OoLaStoO®

uskodan zevkli

dataları dogru versen alacaktık bizde o zevki
  • quote:

Son günlerde çok arttı.Aklına esen server kuruyor kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor.Acaba usko da item yapamayan kişiler kendilerini tatmin etmek amacıyla mı bu yola yöneliyor?

sanane ya bu artistlik nedir sen uskoda ismini çıkart millet uskodan kaçmak için oynuyo ardreamcılar
    birazda yüksek lvl çarlarda oynayalım diyo eğlencelide oluyo bende canım sıkınca giriyorum her konuda
    millete laf atıyosun farkındamısın acaba normal hayatta ezilip foruma gelince artistlenenlerden birimisin?
    aynı senin usko olayında dediğin gibi,
    veya bizim gibi sohbet etmek içinmi giriyosun foruma çok merak ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: lev@

quote:

sanane ya bu artistlik nedir sen uskoda ismini çıkart millet uskodan kaçmak için oynuyo ardreamcılar
    birazda yüksek lvl çarlarda oynayalım diyo eğlencelide oluyo bende canım sıkınca giriyorum her konuda
    millete laf atıyosun farkındamısın acaba normal hayatta ezilip foruma gelince artistlenenlerden birimisin?

Normal hayatta sen ve senin gibi ağzı süt kokanlarla nasıl konuşuyorsam forumda da aynı üslupla konuşuyorum.Sen önce okuma yazma öğren bak bakiyim yukarıdaki yazımda isim verilmiş mi?

Edit:Foruma neden girdiğime gelince.Post kasmak için ve başkalarına yağ çekmek için girmediğim belli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romst3r -- 6 Haziran 2008; 21:00:45 >

• kardes bak pw serverlari bu yonden dusunme
    cok saglam 2 ardream charımız var ortakla
    simdi satılıga cıkardık charları
    cunku Usko da her ay premium almak para
    gun gectikce yeni buglar yeni dupeler cıkıyo ve gun gectikce herkesin itemleri daha da guzellesiyo yeni Gb almak da gerekiyor
    Artık valkry de almak lazım
    sırf para
    onun yerine Gercekten cok begenecegin pw serverlar var
    gercek ko dan farkı yok Cz si acaip kalabalık esit itemler herkes istedigi gibi oynuyo Hellsgram gibi de deil
    yani hep esit item deil en guzel itemler guzel bosslar kesince cıkıyo
    Gmlerle sohbet etmek var hepsi turk adamlar espriler yapıyo tum oyunu gulduruyo
    sonra K2 den daha cok calısıyolar oynadıgım Ip de Sped hack e de izin vermıyoalr
    hem de bedava yani o kadar guzel ki gercek ko ya giresi gelmıyo insanın boyle 10k pls diyen yok
    isteyen girsin oynadıgım server şu: 69.64.39.159 daha guzelleri varsa bana verın

• Evet hocam aynen oyle .
  • Kesinlikle senin gibi düşünmüyoruz. ßen şu ana kadar hiç pw server da oynamadim ama pw server a gecicem yada Knght i bırakıcam hem derslerime hem sosyal yaşantıma hemde sağliğima zararLi. En önemlisi de şunlara para kazandırmak istemiorm.

ßiz aptal mıyızda hala bu hizmete bu iğrenc oyuna bu kadar para verioruz. Üstelik mutlu da değiliz her gün üstümüzde gerginlik Sinir VE üzüntü var. Ve sen yapılan bu güzel haraketleri eleştirriyorsun

Elimizden geleni yapalim = artık şu oyuna para vermeyelim, usko oynayanlarin sayısı azalsin. Şu an oynadiğimiz oyunun bilinc siz sahipleri bize gerizekalı diyodur. ßu kadar kötü iş yapıoruz ama bu malaklar hala bize para verio diyolardir

• İnan pw oynayan tanıdıklarım tahmin ediyorum senden daha iyi yerlerdedir Usko da.
    Neyin artistliğin yapıyorsunuz çoluk çocuk gibi sidik yarıştırıyorsunuz,amacınızda tartışma çıkarmak.
    İnsanların oyun oynamaları size batıyorsa,eyw batmaya devam etsin..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lev@

quote:

Normal hayatta sen ve senin gibi ağzı süt kokanlarla nasıl konuşuyorsam forumda da aynı üslupla konuşuyorum.Sen önce okuma yazma öğren bak bakiyim yukarıdaki yazımda isim verilmiş mi?

Edit:Foruma neden girdiğime gelince.Post kasmak için ve başkalarına yağ çekmek için girmediğim belli

ben sana foruma neden girdiğini sordum neden girmediği değil
    bu arada ağzı süt kokanlarla nasıl konuşuyosam forumdada o üslupta konuşuyorum demişsin
    bana hangi üslüpla konuşuyosun
    ve aynı anda foruma
    çok merak ettim?

• adam bı bakımada haklı önune gelen pw server kuruo yok mu sağlam bı pw server hep beraber oynuyabıleceğımız, pw serverlar az ve öz olsun en iisi haftada 1 kapanmayan pw serverdan bahsediyorum artistlık felan yapyığınıda duşunmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

adam bı bakımada haklı önune gelen pw server kuruo yok mu sağlam bı pw server hep beraber oynuyabıleceğımız, pw serverlar az ve öz olsun en iisi haftada 1 kapanmayan pw serverdan bahsediyorum artistlık felan yapyığınıda duşunmuyorum

var dedım ya yukarda
    69.64.39.159
    Hyperko ozelliklerine bak googleden cok begenırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MeMeNto_

adam bı bakımada haklı önune gelen pw server kuruo yok mu sağlam bı pw server hep beraber oynuyabıleceğımız, pw serverlar az ve öz olsun en iisi haftada 1 kapanmayan pw serverdan bahsediyorum artistlık felan yapyığınıda duşunmuyorum

eyw saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.