Şimdi Ara

Nedir bu solo ve mid sevgisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tethark

Mainim her ne kadar sup olsa da oyle yapanlarida anliyorum, salak bir adcye katlanmak, salak bir supa katlanmaktan, jungle olup butun takimin aglamasini dinlemektense mid veya top olup kimseyle ugrasmamak daha hos

Benzer bişey yazmaya gelmiştim.

Adc isen support kötüyse bittin.
    Support isen adc isen bittin.
    Jungler da feedleyen lane seni suçlar.
    Solo ve mid'de öyle değil. Tek sorun rakip jungler seni kamplarken senin ormancının hiç uğramaması oluyor, o kadar.
  • Jungle oynamak moda olmasinda sonra onlarla ugrasmayalim takilsinlar lane de ward almasinlar map kontrol etmesinler sonra aglasinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben mid ve ADC oynamak istiyorum son pickde olunca supp yada jungle kalıyor support alistim o kadar oynamaktan ama jungle kalırsa pertim ya

• Birde şöyle bir olay var genelde derecelide olur mid ve soloyu bize salın oyun taşıyalım taşıyan görmedim pek,oyunun takım oyunu anlayamayanlar var.
  • oyuna girerken senin konunu okudum şimdi oyuna girdim karşıda yasuo katarina zed var nasıl bi şey lan bu
    edithttp://imgim.com/adsasddsdsdsds%C4%B1z.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six_Strings -- 4 Temmuz 2014; 12:19:21 >
  • Solo çok sıkıcı la oynarken ne keyif alıyosunuz hiç bi heyecan yok anasını satayım
  • quote:

Mainim her ne kadar sup olsa da oyle yapanlarida anliyorum, salak bir adcye katlanmak, salak bir supa katlanmaktan, jungle olup butun takimin aglamasini dinlemektense mid veya top olup kimseyle ugrasmamak daha hos

Bunu yazmaya gelmişdim +1 de benden sana. :)
  • Sen de onlardan birisin

• quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

normal şartlarda ad oynarım adam gibi support binde bir geldiği için mide yöneldim baktım oranında isteyeni çok en iyisi jungle ormanda takılıyorum mutluyum

Ben de solo pushladığımda gank yemekten bıkıp mide yönelmiştim, "mid or feed"cilerle kavga etmekten hoşlanmadığımdan alternatif jungle şampiyonlarını deniyorum. Mutlu muyum hayır, ama zevk veren bi şampiyon gelirse öncelik olarak jungle oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 4 Temmuz 2014; 18:34:54 >
  • En sıkıcı koridor top lane bence, hiç hoşlanmıyorum o yüzden mecburen alırım kalırsa. Kötü oynadığımdan değil ama AD caster falan almam genelde tank alırım, tank farm da sıkıcı bir şey. Çok az skor çıkıyor 20 dakikada 1-2 kill ancak.
  • konunu okumadım baslıga göre yazıyorum . jung ve adc herkes beceremez. jungda gankları ayarlamak adc de zaten apayrı bi dünya. he bu mid ve solo nun kolay oldugu anlamına gelmiyor. ama kimse size gank atmadın diye sövmez en azından. yani yapacakların kendini etkiler. support sa knight da priest tede oldugu gibi sönük bir karakter olarak görülüyor. sonuçta adc niz 5-0 gidiyorsa herkes ona helal der ve honor atar . belkide support agzına kill bıraktı ne malum. bu yüzden solo ve mid. saygılar
  • Jungle olarak küfür yemekten şikayetlerden yakınmışsiniz lobbyde kavga için 10 katı çıkıyor.başka serverlarda niye bu sevda yok ayrıca solonun oyuna çok az etki ettiğini düşünüyorum,arkadaş sup ben jung aldığımda oyuna yon veriyoruz özellikle bot lane çok etki ediyor.

• Solo degil top önce onu ögren

• Tethark kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim
  • Kimsenin ağlamasını çekmemek için alıyolar genellikle
  • Nedir bu "solo deme" sevgisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

main jung zaten benim az once 2 kere yatan yasuoya gank yaptım rengarla kacan adama e atıp kill aldım yoksa gidiyordu..neyse kufur etti sonra butun mac feedledi 28 kere yattı..

Sen sura kas qnq

• Mangal Yürek Darius kullanıcısına yanıt
    23 killde ben alıp maçı taşıdım kazandık

• quote:

adam haklı beyler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.