Şimdi Ara

Nedir bu solo ve mid sevgisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyuna başladığımda toplane oynamayı seviyordum o yalnızlık hissi tarifsiz bir histi benim için (sanırım stalkerdaki ve oynadığım rpglerdeki yalnızlık hissini seviyorum) ama birden bir şeyler oldu oynamak istemeyip farklı şeyler aradım jungle ı buldum rahatım karekterime daha çok uyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bana da top ve mid aşırı sıkıcı geliyor. Bot lane'deki 2v2 takasların dinamikleri daha güzel sonuçta, bir takım uyumu ve 2 kişiye karşı sürekli bir savaş var. Topta 2 tank birbiriyle güreşiyor boyuna, sıkıcı. Midde desen belli bir seviyeden sonra safe farma dönüyor iş. Jungle öyle değil mesela en yüksek aksiyon jungle'da, sürekli gank atıyorsun counterjungle veya counter gank yapmaya çalışıyorsun, son vuruş derdin yok mis. O yüzden jungle oynuyorum.

+1

birde rakip senin rede gelmişse ve yakalayıp fb alıyorsan sende iyisi yoktur.
  • Ruffneck VENOM kullanıcısına yanıt
    QQ ya da T_T gözü yaşlı ağlamak demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 dakika sup ve ormancı bekledigimizi biliyorum..ve sık olan birşey her oyun 20 dakika mı beklicem ortalama

@epikx benim mid solo oynadıgımı nerden cıkardın kardeşim ? sadece kavgalardan bıktıgımı söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 22 Ağustos 2014; 23:17:11 >
  • jungle oynayıp mute all yapmayan kaldı mı
  • Mid lane main olarak oynuyorum bu diğer lanelere gitmiyeceğim anlamına gelmiyor adc oynarken supportuna support oynarken carryne bağımlısın jungle oynarken bütün küfür yiyorsun nişancıları oynamaktan çok hoşlanmama rağmen onları bot lanede kullanmayı tercih etmiyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.