Şimdi Ara

Nedir bu solo ve mid sevgisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

23 killde ben alıp maçı taşıdım kazandık

hll qnq çilingirlik adamsın sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main jungle kafa rahat.
  • O değilde malum kişi yine ban yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

oyuna girerken senin konunu okudum şimdi oyuna girdim karşıda yasuo katarina zed var nasıl bi şey lan bu
    edithttp://imgim.com/adsasddsdsdsds%C4%B1z.png

hep aynı herolar abi normaldir
  • 3 solo giriyoruz gene up
  • En iyisi bot pre. Adc yim artık mid ve solo kapma derdim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Mainim her ne kadar sup olsa da oyle yapanlarida anliyorum, salak bir adcye katlanmak, salak bir supa katlanmaktan, jungle olup butun takimin aglamasini dinlemektense mid veya top olup kimseyle ugrasmamak daha hos

Duygularıma tercüman oldun

• Ben bu ara solo topa vayne alıyorum. Ne zaman Riven alsam Lulu. Ne kadar farmları eşit tutarsan tut takımın bir pozisyonunda 2 kill alıp sana tek atıyor.
  • Jungle geç /mute all yaz feralini bitir gank git veya gitme kill ve blue red sal veya salma oyunu taşı veya taşıma keyfine bak tadını çıkar oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

Jungle geç /mute all yaz feralini bitir gank git veya gitme kill ve blue red sal veya salma oyunu taşı veya taşıma keyfine bak tadını çıkar oyunun

abi cok haklısıın
  • Genel düşünce şu ben yanımda kimsenin kahrını çekmek zorunda değilim, kendi başımın çaresine bakarım kendi farmımı kendim kasarım koridoru sahiplenirim kimseye bırakmam. Böyle düşünenlerin %70 i de bronz zaten.
  • quote:

Mainim her ne kadar sup olsa da oyle yapanlarida anliyorum, salak bir adcye katlanmak, salak bir supa katlanmaktan, jungle olup butun takimin aglamasini dinlemektense mid veya top olup kimseyle ugrasmamak daha hos

Sen var ya adamsın!
  • tek kişilik lane oynamak rahat oluyor, jungle oynasan bütün takım feedliyor sen suçluymuşsun gibi sana sövüyorlar

• Sizi anlamiyorum adamlar Takim Kurucu diye birsey cikardi,kimse lane kavgasi yapmasin diye ama bizim tr sunucusunda bu modu oynayan yok,illa normal game girip lane kavgasi yapacak sonra buraya gelip sikayet edecek.Hayret birseysiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

qq more.

mağara diyeceksin büyük ihtimal ama "QQ" tam olarak ne anlama geliyor reyiz bilmiyorum
  • Sen neden solo mod top oynamak istiyorsun cok mu iyisin

• Cogu kisi eline bakmamak icin mide girip kendi giriyo. Eger feedliyorsa mid , unut o oyunu

• quote:

TR serverının özeti.

Jungle oynuyorum adam topta yada botta first bloodu veriyor direk Junglerı suçluyor.Yada gank yiyor karşı jungle double kill alıyor yazdığı şey bizim jungler noob.
  • Herkes Faker Dyrus İzlediği İçin
  • Bana da top ve mid aşırı sıkıcı geliyor. Bot lane'deki 2v2 takasların dinamikleri daha güzel sonuçta, bir takım uyumu ve 2 kişiye karşı sürekli bir savaş var. Topta 2 tank birbiriyle güreşiyor boyuna, sıkıcı. Midde desen belli bir seviyeden sonra safe farma dönüyor iş. Jungle öyle değil mesela en yüksek aksiyon jungle'da, sürekli gank atıyorsun counterjungle veya counter gank yapmaya çalışıyorsun, son vuruş derdin yok mis. O yüzden jungle oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.