Şimdi Ara

Nedir bu solo ve mid sevgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna giremıyorum bu solo ve mid aşıkları yuzunden, su an yasuo kata zed gene bir oyuna giriyoruz..bıktım arkadaş..cok mu cok iyi herkes hep mid ve solo oynanıyor tr de..lobbyden cıkamıyoruzda artık normal gamede bile 5 dakikayı aşıyoruz 2.çıkısda malum...hep aynı herolarla aynı lanelerde oynamaktan bıkmıyolar mı bunlar..gerçi insan noob olunca belli heroların dışına cıkamıyor galiba

• qq more.
  • Herkes solo, mid dediğinden yasuo jung yaptım
  • Such mid much kill many gold

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mainim her ne kadar sup olsa da oyle yapanlarida anliyorum, salak bir adcye katlanmak, salak bir supa katlanmaktan, jungle olup butun takimin aglamasini dinlemektense mid veya top olup kimseyle ugrasmamak daha hos

• jungle oyna gg wp
  • normal şartlarda ad oynarım adam gibi support binde bir geldiği için mide yöneldim baktım oranında isteyeni çok en iyisi jungle ormanda takılıyorum mutluyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapsın adam. Jungle gitse birebirde ölen bile niye gelmiyorsun diyor.

• Jungle'da her zaman suçlu olacak. Bot'ta da arkadaşının performansı onu çok etkileyecek. En iyisi Top ve Mid'de kendi becerebildiği kadarını becerecek. Beceremese de suçu Jungle'a atıp haklı çıkmaya çalışacak. Tabii bir de Kill meraklılığı var :)
  • Sırf bu yüzden ilk 10 maçında jung oynadım. Allahtan güzel bir lige yerleştim...
  • main jung zaten benim az once 2 kere yatan yasuoya gank yaptım rengarla kacan adama e atıp kill aldım yoksa gidiyordu..neyse kufur etti sonra butun mac feedledi 28 kere yattı..
  • birader bana sorsalar bende mid veya top oynamak isterim . kimseyle uğraşmıyorsun bir defa. diyelim adc sin , yanında supportun var . onun performansı senin performansını etkiliyor. iyi oynasan da laneyi alamıyorsun , support da aynı şekilde . jungle desen en büyük dert feedleyen sana sataşıyor. mid ve top solo oynanan laneler , dolayısıyla herkes mid veya top oynamak istiyor
  • Botlane, tr de pre değilsen dikiş tutturman çok zor. Uyum sorunları çok yaşanıyor. Jungle, her daim suçlu zaten. En iyisi solo laneler, karşı jung kamplamadıkça veya lanede ezilmedikçe gang bile lazım olmuyor (özellikle toplane için geçerli) Kendi halinde milletin afrasını tafrasını çekmeden oyununa bakıyorsun.
  • Bot lane de yabımdakinin kahrını çekeceğime jungle da tüm takımın kahrını çekeceğime bende solo laneleri tercih ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

Herkes solo, mid dediğinden yasuo jung yaptım

Sana bi zed lazım.
  • bende mid oynamayı seviyorum ama main yapılacak lane değil zevk için arada bir oynamak lazım bırak başkaları oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlwxys

quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

Herkes solo, mid dediğinden yasuo jung yaptım

Sana bi zed lazım.

aynen
  • millet skor için oynuyor.mid ve top da alıp götürebildiklerini bildiği için genellikle en çok tercih edilen noktalardın.oyun taşıyanda supp olur ama çok nadir.hatta ranked da bile ks denildiğini görmeye başladım.çok ilginçtirki kişi kill alsada takımına yazılıyor.skor için ranked oynayanları anlıyamıyorum.
  • abi yeminle bende bıktım şu durumdan.chatte mid mid mid görmekten bıkıyor insan o kadar oyun atıyorum 50 oyundur mid gidemedim
  • ben sahsen diğer laneler ile pek ilgilenmemek ve jungle dan cok gang yiyip kendimi kaybetmemek için solo oluyorum ama midi bende pek anlamıyorum.En zor ve en cok lafın yendiği lane
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.