Şimdi Ara

Nedir bu Ünal Aysal düşmanlığı???Transferler tamam ekonomi için uğraşıyor nedir bu ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: doa15

quote:

Orijinalden alıntı: mancukya

Pekala alinti yapmadan Muslera olayinda bu konusulan para 3 senede ödenmek üzere verildigini söyliyelim.
    Gene cepten 25 milyon euro olayi cikmiyor ben arkadastan alinti yaptim zaten

http://www.chronofoot.com/turquie/muslera-enfin-a-galatasaray_mrm175429.html

Yani her yerde yazan Canaya karsilik 5 milyon euro aldigimiz.
    6.75 milyon euronunda Muslerarayi yetistiren takima arti gene 800 bin euroda italyanlara verildigi yaziliyor
    Yani bu transferde takas yapilmadigi olaylarin farkli yapildigi yaziyor

Bunun gibide 10 tane yerde bilgiler bu sekilde neticede diyelimki takas oldu para gene 3 senede ödenecegi icin arkadasin verdigi rakamda 2.2 civari yükseltme olucak gene konusulan rakamlar gecerli degil.
    Yönetim gitmesi gereken adamlari yolladi, eldeki imkanlara bakarakta iyi isler yapmaya calisiyor basari basarisizlik olayi yada elestirme olayi ligler baslar 2ci yarida konusuruz.
    Herkez kendine göre olaylari carpitip bir halt biliyorum mantigina giriyor basarisi olmayan yönetimi pofpoflamak yada elestirmek icin erken üstelikde arkadasin actigi konuda olaylar resmen bilgisiz sekilde satilanlar konusulmadan kafadan sallama olarak yazilmis tamemen duygusal.

Resmi site harici kaynaklara bakıp konuşuyosunuz. Kimse bilmiyor. Çoğu kişinin tahmini var ama tahmin.. Bu yüzden hesaplarda doğru çıkmıyor.

Muslera'nın bonservisinin yarısı Lazio'da, diğer yarısı da Uruguay'ın Wanderers takımındaydı. Bonservisin Lazio'daki kısmını almak için Cana, Wanderers'taki kısmını almak için de 6,75 milyon euro verildi.

Para da 3 senede ödenecek. Zaten 1-2 milyon euroluk transferler hariclnde paralar hep 2 veya 3 yıllık vadeyle ödenir.

Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Sen mi yaptın transferi? Kaynak ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pekala alinti yapmadan Muslera olayinda bu konusulan para 3 senede ödenmek üzere verildigini söyliyelim.

6.75 milyon euronunda Muslerarayi yetistiren takima arti gene 800 bin euroda italyanlara verildigi yaziliyor

Bunun gibide 10 tane yerde bilgiler bu sekilde neticede diyelimki takas oldu para gene 3 senede ödenecegi icin arkadasin verdigi rakamda 2.2 civari yükseltme olucak gene konusulan rakamlar gecerli degil.
    Yönetim gitmesi gereken adamlari yolladi, eldeki imkanlara bakarakta iyi isler yapmaya calisiyor basari basarisizlik olayi yada elestirme olayi ligler baslar 2ci yarida konusuruz.
    Herkez kendine göre olaylari carpitip bir halt biliyorum mantigina giriyor basarisi olmayan yönetimi pofpoflamak yada elestirmek icin erken üstelikde arkadasin actigi konuda olaylar resmen bilgisiz sekilde satilanlar konusulmadan kafadan sallama olarak yazilmis tamemen duygusal.

Resmi site harici kaynaklara bakıp konuşuyosunuz. Kimse bilmiyor. Çoğu kişinin tahmini var ama tahmin.. Bu yüzden hesaplarda doğru çıkmıyor.

Muslera'nın bonservisinin yarısı Lazio'da, diğer yarısı da Uruguay'ın Wanderers takımındaydı. Bonservisin Lazio'daki kısmını almak için Cana, Wanderers'taki kısmını almak için de 6,75 milyon euro verildi.

Para da 3 senede ödenecek. Zaten 1-2 milyon euroluk transferler hariclnde paralar hep 2 veya 3 yıllık vadeyle ödenir.

Nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsun? Sen mi yaptın transferi? Kaynak ne?

Mobilden girdlğim için link veremiyorum ama resmi sitedeki "Muslera Galatasaray'da" haberine bakarsan orada "oyuncunun federatif haklarında
    pay sahibi olan Wanderers kulübüne 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR ödenecektir." diyor.

Forumda "Muslera'nın Gerçek Maliyetl" diye bir konu var. Oradaki gazete haberinde demeci bulunan GS yöneticisi "özellikle güney amerikalı oyuncuların bonservislerinde çok ortak oluyor. Muslera'da da 2 ortak var. bonservisi için Lazio'ya Cana'yı verdik, uruguay kulübüne de bu parayı ödedik" diyor.

Cana'nın menajeri de imza atmaya giderken yaptığı açıklamada "Lorik'in transferi Muslera takası olmasa daha erken biterdi ama takas olduğu için görüşmeler biraz zaman aldı" demişti.

Kafalarda hala soru işareti var mı?

• Muslera nın bonservisi 3 yıl da odenıcek 2.250 m € odenıcek yılda toplamda 6,750 € odenıcek
  • @firatbozkur 3yilda ödeneceğini biliyorum da resmi siteden cana hakkinda bir aciklama yapilmadi bunu soyluyorum. Noldugunu azcok biliyoruz ama resmi siteden aciklama yapilmasi görüşündeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drmemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drmemre

Fernando Muslera gibi bir kaleciye 5 senelik sözleşme imzalatıyor.Tartışmaya gerek yok Gsmize gelmiş en iyi kalecilerden biri.10 yıldır kaleci görmedi bu takım.

Felipe Melo yu kiralıyor juve nin aldığı fiyatın yarısına satın alma opsiyonu koyduruyor. Juveye transferinde 26 milyon Euro vermişlerse var bu adamda birşey kimse hakkını yemesin.

Selçuk İnan'a, 5 yıllık sözleşme imzalatıyor.Türkiyenin en iyi Türk orta sahası senin takımında.

Emmanuel Eboue gibi arsenalde 6 sene oynamış birine 4 sene imza attırıyor.Tecrübesi ile sınıf atlattıracak bir oyuncu aynı zamanda Real maçında kalitesini gösterdi.

Tomas Ujfalusi yılların savunmacısına imza attırıyor servet gökhan zan hakan balta sabrinin oynadığı defansa sınıf atlatıyor.

Johan Elmander'e 3 yıllık sözleşme imzalatıyor kaç yıldır forvette eksik oynuyorduk barostan başka isim yoktu.

Ceyhun, Engin gibi oyuncular yedekte çok işe yarayabilir.

Cebinden 25 milyon euro para harcıyor.

Hala iki üç bence kendini bilmez böyle transfer mi olur diyip duruyor.

İlk 11e 6 oyuncu alıyor daha ne yapsın adam ekonomi hakkında neler yaptığını daha anlatmadı bilmiyoruz ama mali genel kurul yaptı o konu hakkındada çalışıyor.

Hala benayoun kim riera ne diyenler var bu takımda ayhan barış mustafa sarp pino stancu oynadı geçen sene ne çabuk unutuyorsunuz.

Real Madrid değiliz biz istediğimiz oyuncuyu alalım . Gazetelerin gazına gelip niye drogba gelmiyor niye podolski gelmiyor deniyor. Bu insanlarda bizim kadar futbol biliyor iş biliyor koca koca şirketleri yönetiyorlar onlarda en iyinin olmasını istiyor ama imkan bu kadar neden bazıları bunu anlamıyor anlayan biri bana bunu anlatabilir mi ???

Şuana kadar satılan ve kiralanan oyunculardan elde edilen gelir

Arda Turan 12+1 Milyon euro
    L.Cana 5 Milyon Euro
    Juan Pablo Pino 400 Bin Euro
    Emmanuel Culio 350 Bin euro
    Bogdan Stancu 350 Bin euro

Toplam 19.1 Milyon euro gelir elde edilecek.

Giden oyuncuların 1 yılda kazandığı rakamlar (Yıllık ücretler)

Arda Turan 2.5 Milyon Euro
    Harry Kewell 1.8 Milyon Euro
    Lorik Cana yıllık 2.2 Milyon Euro
    Lucas Neill yıllık 2 Milyon Euro
    Culio ilk sene 250 bin euro, ikinci sene 700 bin euro
    Stancu yıllık 1 Milyon Euro
    Pino yıllık 600 bin euro +maç başı
    Mehmet Batdal 750 bin Euro
    Zapata 500 Bin euro

Toplam da yıllık 11-12 milyon euro ödeniyordu.

Alınan Oyuncular İçin Ödenen Bonservis Bedelleri

Fernando Muslera 6.750.000 €
    Eboue 3.500.000 €
    Ujfalusi 2.000.000 €
    Engin Baytar 1.100.000 €
    Felipe Melo 1.500.000 €

Bonservislere Toplamda 14-15 Milyon euro harcanmış.

Transfer Edilen Oyuncuların Yıllık Ücretleri

Elmander e yıllık 1.8 Milyon euro ödeniyor.
    Felipe Melo için yıllık net olarak 3.3 Milyon Euro ödenecek. Maç başı ödenecek miktar da var.
    Ujfalusi yıllık 2.2 Milyon Euro.
    Muslera senelik 2 Milyon Euro.
    Selçuk İnan 2 Milyon euro + maç başı 15 bin euro.
    Ceyhun Gülselam yıllık 1 Milyon euro.
    Eboue yıllık 2.5 Milyon Euro.

Bu oyuncuların 1 yılda alacağı Toplam para 14.8 Milyon Euro

Satılan isimlerden 19.1 Milyon euro gelir elde edilmiş. Ayrıca gönderdiğimiz isimler nedeniyle toplamda yıllık 12 Milyon euro gibi bir rakamı ödemekten kurtulmuşuz.

Alınan isimlere 14-15 Milyon euro harcanmış. Transfer edilen isimlere ödenecek yıllık ücret toplamda 14.8 milyon euro.

Yani alınan isimler ile giden isimlerin arasında maddi anlamda büyük fark yok. Sattığımız isimlere geride kalan sezonda toplamda yıllık 12 milyon euro ödemişiz. Bu isimler satıldı. Yerine gelen oyunculara ise toplamda yıllık 14.8 milyon euro ödenecek.

Ëmir Nickli arkadasin calismasidir tsk ederim sana verilecek en iyi cevap.

Arastirma yapmazsiniz gelir Ahmet, Mehmet kafadan bir seyleri bilmeden sallarsiniz bunlari yüzünüze vurunca ya burnumuz havada olur, yada hakaret edersiniz.
    Adam cebinden mebinden para mara vermedi simdilik yapilan transferlerin hepsini dengelediler. Yildiz alir almaz umurumda degil neticede gecen seneki taminla kafa kafaya iyi bir takim olucak görüntüsü var sadece bunuda zaman gösterecek.
    Ama abartmayi, uydurmayi insan sisirmeyi bu kadar güzel yapiyorsunuzki simdi ben bunlari yazinca yönetim düsmani yada GS düsmani olucam kolay buldugunuz bir yol daha.
    Elinize ne geciyor bunlari yaparak ligler basliyor duruma bakilir iyiyse iyi denir kötüyse kötü bir futbol takiminin mali geliri takimin basarisina endeksli olarak zaten zaten gelisim gösterir. Statta bosluk varsa dolmaya baslar, ürün satimi artar, ligtvden mac basi kazanilan gelir vs vs. Kuru taraftarlik ile adam kandirmaca harici bir sey yaptiginiz yok. Gs gibi büyük taraftar kitlesine sahip camialarda zaten basari = maddi gelir demektir bu sacmaliklari yazinca bir sey olucak cok iyi taraftar oluyorum saniyorsunuzki üstelikde sadece bilgisiz sekilde adam kandirmaya kalkiyorsunuz.

bir seyleri bilmeden sallarsiniz neyi bilmeden sallamışım açıklar mısınız ???

bunlari yüzünüze vurunca ya burnumuz havada olur, yada hakaret edersiniz. kime hakaret etmişim söyler misiniz??

Cebinden 25 milyonu ben yazdim demi ?
    Digerlerinidemi yazayim daha ?
    Para mara falan vermediler simdilik aldiklari adamlarla sattiklari ve verecekleri senelik ücretler 3 asagi 5 yukari kafa kafaya arkadas arastirmis yazmis. Zaten dogru okusan bu soruyu sormazdin.
    Neyse biz GS ve yönetim düsmaniyiz susuyorum

Borç adım adım eriyor
    Özellikle futbolculara eski dönemden kalan borcun kapatılması için çalışan Ünal Aysal, kendi cebinden 25 milyon dolar harcadı

Ünal Aysal ve yönetimi, 100 günlük süreçte özellikle futbolculara olan borçların kapatılması için büyük çaba sarfetti.. Acil ihtiyaçları karşılayabilmek için çeşitli girişimlerle kulübe sıcak para akışı sağlayan yönetim, futbol takımına önceki dönemden kalan borcu neredeyse sildi.

Ayrıca başkan, cebinden 25 milyon dolar harcayıp kulübün zor dönemden kurtulması için taşın altına elini koyarken, sorumluluktan kaçmayacağını da gösterdi.

linkhttp://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=97488 ben araştırıp yazarım doktor oldum sallamayı bana yakıştırmayın hakareti siz ediyorsunuz .

• Öh be birader matematik zaten sürünüyor abaküs hesabı bile yok da 50 defa yazdık türkçe bari az bişey olsun artık anlayıver.5m euro almadık , Cana'yı da Muslera'nın bonservisi için Lazio'ya verdik diyoruz hala "öyle bile olsa 2m euro fark eder" diyor.Öhh artık öhhh yani abaküs kullansan 2dk'da çözersin mevzuyu.
    quote:

quote:

quote:

.

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

Öh be birader matematik zaten sürünüyor abaküs hesabı bile yok da 50 defa yazdık türkçe bari az bişey olsun artık anlayıver.5m euro almadık , Cana'yı da Muslera'nın bonservisi için Lazio'ya verdik diyoruz hala "öyle bile olsa 2m euro fark eder" diyor.Öhh artık öhhh yani abaküs kullansan 2dk'da çözersin mevzuyu.
    quote:

quote:

quote:

.

Sen harbi sakat adamsin anlamakta zorluk cekiyorsun yada anlayisin ancak bu kadar.
    Biraz kurs falan al ufkun acilsin genclikti askerlikti sana hic bir seyin faydasi olmadi ayni devam ediyorsun.
    Daha okudugunu anlamayan birine ne yapabilirsin para 3 senede ödenecek demisiz adam gibi oku adam gibi konus bu paranin 3 senedev ödeneceginide hem Türkiyedeki hemde yabanci basindan kac kisi örnek vermis.
    Matematikde bilmiyorsun birazda ona calis.
    Para al yada alma ben italya yada Fransiz gazetelerinde yazanin tercumesini verdim. Seneler geciyor hala aynisin bir halttan anlamayan, bu tarz olaylarla yeri geldigi zaman 180 derece dönen biri olmaya hep devam ediceksin sen belli.

• He bu arada komik cocuk ünal baskan akrabanmi her halti sen biliyorsun senin dedigin dogru sadece.
    Kimsenin kaynagi dogru degil senin yazdiklarin 1 e 1 dogru gibi uslupla konusup artislige ne kalkiyorsun ?
    Sanki elamanin Gs baskani cok yakin akrabasi gel evladim anlatayim diyor her haltide herkezden saglikli biliyorum mantigiyla konusup hakerete kalkisiyor.
    Yasin ilerledi artik biraz ceki düzen ver kendine su forumda 14 15 yasinda bazi arkadaslar bile senden mantikli ve daha adam gibi davranmayi biliyor
  • gençler bu muslera bonservis savaşları gereksiz uzamış sanki

benimde bildiğim muslera için yetiştirme bedeli ödendi sadece , bonservis değildi o
  • quote:

He bu arada komik cocuk ünal baskan akrabanmi her halti sen biliyorsun senin dedigin dogru sadece.
    Kimsenin kaynagi dogru degil senin yazdiklarin 1 e 1 dogru gibi uslupla konusup artislige ne kalkiyorsun ?
    Sanki elamanin Gs baskani cok yakin akrabasi gel evladim anlatayim diyor her haltide herkezden saglikli biliyorum mantigiyla konusup hakerete kalkisiyor.
    Yasin ilerledi artik biraz ceki düzen ver kendine su forumda 14 15 yasinda bazi arkadaslar bile senden mantikli ve daha adam gibi davranmayi biliyor

artık cevap vermiyorum tartışmamıyorum özür dilerim rahatsızlık verdiğim için modlar konuyu silerlerse çok sevinirim herkese iyi geceler.
  • Konuyu açan kişi Ünal Aysal için cebinden 25 milyon euro harcıyor demiş.

Bende Ünal Aysal ın cebinden futbol takımının transferlerine fazla bir para çıkmadığını belirttim.

Daha önce foruma eklediğim listesyi ekliyorum.

quote:

Şuana kadar satılan ve kiralanan oyunculardan elde edilen gelir

Arda Turan 12+1 Milyon euro
    L.Cana 5 Milyon Euro
    Juan Pablo Pino 400 Bin Euro
    Emmanuel Culio 350 Bin euro
    Bogdan Stancu 350 Bin euro

Toplam 19.1 Milyon euro gelir elde edilecek.

Giden oyuncuların 1 yılda kazandığı rakamlar (Yıllık ücretler)

Arda Turan 2.5 Milyon Euro
    Harry Kewell 1.8 Milyon Euro
    Lorik Cana yıllık 2.2 Milyon Euro
    Lucas Neill yıllık 2 Milyon Euro
    Culio ilk sene 250 bin euro, ikinci sene 700 bin euro
    Stancu yıllık 1 Milyon Euro
    Pino yıllık 600 bin euro +maç başı
    Mehmet Batdal 750 bin Euro
    Zapata 500 Bin euro

Toplam da yıllık 11-12 milyon euro ödeniyordu.

Alınan Oyuncular İçin Ödenen Bonservis Bedelleri

Fernando Muslera 6.750.000 €
    Eboue 3.500.000 €
    Ujfalusi 2.000.000 €
    Engin Baytar 1.100.000 €
    Felipe Melo 1.500.000 €

Bonservislere Toplamda 14-15 Milyon euro harcanmış.

Transfer Edilen Oyuncuların Yıllık Ücretleri

Elmander e yıllık 1.8 Milyon euro ödeniyor.
    Felipe Melo için yıllık net olarak 3.3 Milyon Euro ödenecek. Maç başı ödenecek miktar da var.
    Ujfalusi yıllık 2.2 Milyon Euro.
    Muslera senelik 2 Milyon Euro.
    Selçuk İnan 2 Milyon euro + maç başı 15 bin euro.
    Ceyhun Gülselam yıllık 1 Milyon euro.
    Eboue yıllık 2.5 Milyon Euro.

Bu oyuncuların 1 yılda alacağı Toplam para 14.8 Milyon Euro

Satılan isimlerden 19.1 Milyon euro gelir elde edilmiş. Ayrıca gönderdiğimiz isimler nedeniyle toplamda yıllık 12 Milyon euro gibi bir rakamı ödemekten kurtulmuşuz.

Alınan isimlere 14-15 Milyon euro harcanmış. Transfer edilen isimlere ödenecek yıllık ücret toplamda 14.8 milyon euro.

Yani alınan isimler ile giden isimlerin arasında maddi anlamda büyük fark yok. Sattığımız isimlere geride kalan sezonda toplamda yıllık 12 milyon euro ödemişiz. Bu isimler satıldı. Yerine gelen oyunculara ise toplamda yıllık 14.8 milyon euro ödenecek.

Farzedilim ki Lorik Cana nın Lazio takımına transferinden gelir elde edilmedi. Bu durumda kulübün kasasına 5 Milyon euro gibi bir rakam girmemiş olacak.

Daha önce satılan oyunculardan 19.1 Milyon euro gelir elde edildiğini yazmıştım. Lorik Cana yı çıkardığımız zaman elde edilen gelir 14.1 Milyon euro oluyor.

Alınan oyuncuların bonservisleri toplamda 14 Milyon euro civarında. Yani her halükarda gelir gider dengede. Şuana kadar yapılan transferlerin masrafı giden oyunculardan elde edilen paralarla fazla fazla karşılandı.

Konuda Ünal Aysal ın şuana kadar transfelere kendi cebinden para vermiş olmasının mümkün olmadığını belirtiyoruz.

Ünal Aysal Erkek Basketbol/Bayan Basketbol, Erkek/Bayan Voleybol takımlarına yapılan transferlerde çeşitli kaynaklar sayesinde kulübe nakit akışı sağlamış olabilir. Ama kendi cebinden yüklü bir miktar vermesi söz konusu değil. Bunu her daim kendi de dile getiriyor. Galatsaray ın benim parama ihtiyacı yok diye defalarca söyleyen kendisi. Galatasaray ın para getirecek kaynakları var ve biz bunları değerlendireceğiz diyen de kendisi.

Kimse inkar edemez çok olumlu işler yaptığını. Gece gündüz çalışıyorlar. Emek veriyorlar. Bütün eksikler kapatılır veya kapatılmaz. Sorun o değil. Transferler ve borçlar için kendi cebinden 20-30 milyon euro verdi demek yanlış. Sorun burada.

Bu insanların çabalarını kimse inkar edemez.Hepsi vaktinin çoğunu Galatasaray için,Galatasaray ın başarısı için harcıyor. Ama bu demek değil ki canımızı sıkan bir durum olduğunda bunu tartışmayalım. Buradakilerin isteği bu yönde. Aman yönetime en ufak toz kondurmayın. Bazı şeyleri boşverin,fazla gündeme getirmeyin. Çok beklersiniz.

• Ëmir kardes Allah askina kime neyi anlaticaksin sevgili kardesim.
    Hesap yapmayi bilmeyen arkadaslara, kendi okuduklari dogru baskalarinin okuduklari yalan diye bunuda akli sira kendi uslubunla alay ettigini sanarak yapan kisilere neyi anlatacaksin.
    Bu klubun sanki hic geliri olmadi tamam hepsini cebinden verdi büyük adammis diyelim kabul hata yapmisiz afedersiniz. Bizim yönetimde akrabamiz yok bizim kaynaklarimiz Ntvspor gibi falan hep kasitli klubumuzu karistirici haberler yapiyor özellikle italyan, Fransiz ve alman basinida bize düsman kabul ediyorum ok isteginiz buysa buyrun
  • Arkadaşlar,bilenler bilir,Ünal Aysal'ı da Fatih Terim'i de çeşitli açılardan çok eleştiren biriyim ama, şu ana kadar yapılan transferlerde bir sistem var,bnir şablon var bence.Yani öylesine yapılmadılar,bir sistem düşünülmüş ve ona göre adamlar seçilmiş.Bu mantıpı görüyorum ve bu açıdan Fatih Terim bizim avantajımızdır.Çünkü transferlerdeki isimleri seçen Fatih Terim.Başkanın yapmak istediği ama Fatih Terim'in istemediği hiç bir transfer gerçekleşmez.

Şu ana kadar ben yerinde transferler yapıldığına inanıyorum.Şu an şu kadro,ligde Trabzonsporla çekişebnilir ama yinede bu kadro + Fatih Terim faktörü açık ara Şampiyon olmamısı sağlamalı,yoksa neden Fatih Terim getirildi.Fatih Terim'in gelmesinin olumlu sonuçları da görülmeye başlandı,öylesine transferler yerine,işe yarayacak yerlere işe yarayacak adamlar alındı,tek eleştiri ha bu kadar verilirmi bu mali yapılanma zamanında denebilir ama inanın biz bu hesabın içinden çıkamayız,bunu en iyi yöneticiler yapar.Şampiyonlar ligine katılmakla katılmamak arasındaki maddi farkı iyi açıklamak lazım.Eğer bu masraflar ile şampiğyonlar ligine katılabilirsek kesinlikle büyük kazançtayız.Şampiyonlar ligine katılamazsak işte o zaman 2.Fatih Terim dönemi akla gelir.Büyük balık tutmak için büyük yem ve büyük kanca takarak büyük balık tutmaya çalışırken eğer balık oltayı çekerse malum,olta elden gider.Ya büyük balığı tutarsan büyük kazanç elde edersin.

Bence şu ana kadarki transfer mantığımız iyi,önceki seneler bu açıdan saçmalıyorduk.Yıldız transfer hastalığından kurtulmak lazım,hem kaçtane yıldız var ki,Messi,Agüero,Ronaldo...Podolski diyorsanız,podolski gibi adamlar sorunlu adamlardır,risklidir yarın darılıp bavulunu alıp gitmek isteyebilir,göndermezseniz topu ağuta atarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Yabanci siniri olmasa alin 5 tane yabanci stoper ama senin kalecin zaten yabanci kaldi 5 hakkin, sağbek ve stoper 1 er yabanci kaldi 3, forvetin yabanci kaldi 2, melo banko kaldi 1, e buyur o 1 kontenjani kullan şimdi. Sol kanadin boş, forvet arkan ve serbest oynayacak adamin yok hala kalkmiş diyorsunuz stoperde stoper..Eldekilerle idare edeceksiniz arkadaş. Bu işi Terim'den iyi biliyorum diyorsaniz gidin Florya'ya iş başvurusu yapin. CV'nize de çok iyi FM oynarim yazin.

bu kadarda nick mesaj uyumluluğu görmedim. ben illa stoper alınsın demiyorum hatta alınmasın yeterki forvet ve sol kanada kaliteli birileri gelsin ama defans sıkıntısı açıkça görülüyor devre arası transfer hiç fena olmaz çok türk stoperler var yabancı almayada gerek yok

Çağlar'la Hakan, hani şu sevmediğimiz iki adam milli takımın sol bekini oluşturuyor. Gökhan, Servet ve Ceyhun'da stoperi. E sen hangi Türk defans oyuncusunu transfer ediyorsun?

Sallayın sallayın, devam bu işlere.

Aaaaa öyle deme Mahmut onlar bulurlar FM'den birkaç adam kurtarirlar Gs'yi ve Türk futbolunu. FM-CM çikali zaten herkesle futbol konuşur hale geldik. Teknoloji sağolsun herkes futbol bilgini.

sen futboldan anlıyormusunda milete laf atıyosun ? galatasarayın efsane defansına yeterli demek futbol bilgini bir insanın diyeceği birşey değil anca sana yakışıyo zaten. fm falan deme bana ne fm si ya futboldan anlamayan fm oynayamaz. Zaten futboldan anlamayan adam niye fm oynasın ne kadar boş konuşuyorsun sen ya

Valla ne kadar futboldan anlamayan varsa fm oynuyor bu bir. Türk defans oyuncusuylan dolu sanki bu piyasa, niye defansa transfer yapmıyorsunuz diye boş boş yırtınıyorsun bu iki.

Valla Barış abinin dediği gibi sanal alemde şampiyon olunca ona buna ahkam kesiyorsunuz. Fatih Terim'in bildiklerini bile küçümsüzüyorsunuz vs. Fatih Terim göremiyor zaten sizin gördüklerini değil mi?

futboldan zerre anlamayan adam neden fm oynasın nasıl oynayacak ön libero nedir bilmez gider forvete koyar nerden bilecek ? konuşuyorsun ama içi boş, mantıklı bir açıklaman yok. kaliteli türk defans oyuncusu yok he ? ben ftnin dediklerini küçümsemiyorum ayrıca ftye duyduğum saygıyı babama duymuyorum ama görülen gerçekler var ve bunun için td olman gerekmiyor. eğer forvet ve sol kanata iyi oyuncu gelirse defans fazla sırıymayacak ama seneye çok iyi bir transfer şart defansa.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.