Bildiğim 1-2 şeyi yazacağım. Birçok şey biliyorum ancak buraya bunların hepsini yazdığım takdirde yönetim düşmanı ilan edilirim. "Yönetimi kötülüyor" fikrine kapılmanıızı istemem.
Yönetimin içerisinde Adnan Öztürk ve Ali Dürüst arasında ciddi bir çekişme,husumet var.Bu Galatasaray a zarar veriyor. Bu Daha önce birkaç kere basına yansımış olabilir. Bir süre sonra unutulmuştur. Ancak bu iki isim arasında ki husumet devam ediyor. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor.
Bu iki isim çok uzun zamandır birbirleri ile husumet içerisinde.
Seçimden önce iki isimde 2. başkanlığı istiyordu. 2. başkan Ali Dürüst oldu.
Bu iki ismin arasında ki zıtlık Galatasaray a ilerleyen zamanlarda büyük zarar verebilir. Örnek vermek gerekirse Felipe Melo transferini Ali Dürüst bitirmişti. Bu oyuncunun alacağı yıllık ücret tartışma konusu oldu. Adnan Öztürk bu transfere karşı çıkmıştı ve eleştirmişti.
Birkaç gün önce Podolski transferi konusunda bu ikili arasında yine anlaşmazlık çıktı. Adnan Öztürk bu transferle ilgileniyordu. Ancak bu sefer de Ali Dürüst bu transfere karşı çıktı. Bu ve bunun gibi birçok transferde sıkıntı yaşandı.
Ünal Aysal da bu ikili arasında ki husumeti tam anlamıyla bitiremedi. Açıkçası bitmesi de mümkün görülmüyor.
Sadece bildiğim 1 olayı yazdım. Bu ve buna benzer birçok olumsuz şey var. Yapılan hatalar,yönetim içinde ki saçma gerginlikler....
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
quote:
ev geçindirdiysen daha iyi bilmen lazım neyaparsın öncelikler önemlidir ... ödenmemiş elektirk faturası dururken gidip dışarlarda yemek yemesin
misal eboue iyi bir oyuncu güzel oldu aldık vs. ama onun yerine sağlam bir stoper alınması gerekiyordu aslı eksik ordaydı halende eksik
Hala stoperden bahsediyorsunuz ya şaka gibisiniz. Ujfalusi ne? Yanina Servet, Gökhan, Semih, Ceyhun ligi rahat götürecek. Yabanci kontenjaninin zaten 1 i kaleye gidiyor. Senin stoperlerinden birisinin Türk olmasi şart. 4 Türk stoperin var zaten FM oynamiyoruz burada önümüze geleni alalim. Velkam tu di riil vörld.
şaka gibi olan bu takipsiz yorumlar , terim baştan beri stoper istiyordu ve oldu bittiye getirilen ufaluji değildi onun adamı zaten onun için herifi sağ beke koydu ve adam sağ bekte stoper oynadığından çok daha iyi oynuyor ... kaç tane hazırlık maçı yaptık hangisinde doğru düzgün şans verildi stoperde o adamlara
son real maçında bile sağ bekte oynatabilceği eboue ve sabri varken çekmedi ufalujiyi stopere
Bu nasıl bir çelişki ? Ujfalusi sağ bekte daha iyi oynuyor diyorsun, sonra stoperde şans verilmedi diyorsun. Galatasaray'da henüz stoper oynamadıysa neye göre sağ bekte daha iyi oynuyor ki ?
çelişki yok , twente maçında orda oynattı terim ilk baş bidaha oynatmadı zaten önemli olan stoper için bizim aradığımız adam olmadığıdır , ilk geldiğinde de böyle söylüyordum ben
Tekrar söylüyorum bu forumda messi galatasaray'a gelse bahane bulacak adamlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Bildiğim 1-2 şeyi yazacağım. Birçok şey biliyorum ancak buraya bunların hepsini yazdığım takdirde yönetim düşmanı ilan edilirim. "Yönetimi kötülüyor" fikrine kapılmanıızı istemem.
Yönetimin içerisinde Adnan Öztürk ve Ali Dürüst arasında ciddi bir çekişme,husumet var.Bu Galatasaray a zarar veriyor. Bu Daha önce birkaç kere basına yansımış olabilir. Bir süre sonra unutulmuştur. Ancak bu iki isim arasında ki husumet devam ediyor. Birinin ak dediğine diğeri kara diyor.
Bu iki isim çok uzun zamandır birbirleri ile husumet içerisinde.
Seçimden önce iki isimde 2. başkanlığı istiyordu. 2. başkan Ali Dürüst oldu.
Bu iki ismin arasında ki zıtlık Galatasaray a ilerleyen zamanlarda büyük zarar verebilir. Örnek vermek gerekirse Felipe Melo transferini Ali Dürüst bitirmişti. Bu oyuncunun alacağı yıllık ücret tartışma konusu oldu. Adnan Öztürk bu transfere karşı çıkmıştı ve eleştirmişti.
Birkaç gün önce Podolski transferi konusunda bu ikili arasında yine anlaşmazlık çıktı. Adnan Öztürk bu transferle ilgileniyordu. Ancak bu sefer de Ali Dürüst bu transfere karşı çıktı. Bu ve bunun gibi birçok transferde sıkıntı yaşandı.
Ünal Aysal da bu ikili arasında ki husumeti tam anlamıyla bitiremedi. Açıkçası bitmesi de mümkün görülmüyor.
Sadece bildiğim 1 olayı yazdım. Bu ve buna benzer birçok olumsuz şey var. Yapılan hatalar,yönetim içinde ki saçma gerginlikler....
Şunu da eklemek istiyorum. Yapılan bazı transferler yanlış transferlerdi. Daha doğrusu tam anlamıyla sıkıntımızı giderecek transferler değildi. Sırf bu iki isim arasında ki husumet nedeniyle prensipte anlaşılan bazı oyuncuların transferi askıya alındı/vazgeçildi.
Transferde bazı mevkiler pas geçildi. Sol bek-stoper gibi. Kimse bütün eksikliklerin kapatılmasını beklemiyor. Ancak çoğu mevki için alternatifli transferler yapıyorsun. Fazla fazla oyuncu alıyorsun. Bazı mevkilere Fazla fazla isim alırken sorun yok, oldukça yetersiz olan 2 mevki için transfer bekleyince hayalperestlik oluyor.
Alabileceğin birkaç yerli oyuncu var. Onlarla temas kurulduğunu da biliyorum. Ama vazgeçildi. Örnek olarak yerli stoper alınacaktı. Ama vazgeçildi. Nedeni ise Gökhan Zan ın Fatih Terim ile görüşmesi ve bazı sözler vermesi. Hatırlarsanız Ersan ile ilgileniyorduk. Ama alamadık. Başka yerli stoperler ile de görüşüldü. Ama daha sonra gerek duyulmadı,vazgeçildi. İnsan ın canı buna nasıl sıkılmasın?
.
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
Tekrar söylüyorum bu forumda messi galatasaray'a gelse bahane bulacak adamlar var.
messiyi geçtim podolski yi istemeyen varmı sence ? yada adı geçen genç brezilyalıları , bırakın bu edebiyatı
Ujfalusi hatırladığım kadarıyla tek maçta stoper oynadı. Twente maçı. Stoper performansı çokta iyi değildi.
Twente maçında yediğimiz gol. Yene golde defans oyuncularının da hatası var.
quote:
quote:
messiyi geçtim podolski yi istemeyen varmı sence ? yada adı geçen genç brezilyalıları , bırakın bu edebiyatı
Messiyi istemeyebilirler cidden. "Adam barcadayken niye gelsin Tr ye, kesin bi bityenigi var " derler
quote:
Ujfalusi hatırladığım kadarıyla tek maçta stoper oynadı. Twente maçı. Stoper performansı çokta iyi değildi.
Iyi de, turk futbolunda yan toptan gol yemek Allah'in emri gibi zaten.
2 oyuncu aldık hepsi kral oldu, oyuncu beğenmiyorlar.. Galatasaray'ı konuşan yok, herkes aç gibi şundan da al bundan da al moduna geçti artık.
hakkaten yan topta felaket ötesiyiz şuan , madird maçında nekadar yan top geldiyse hepsi gollük tehlike oldu
Adam kısmı dışında doğru çocuk yaştalar daha.Polat'a saldırıyorlardı Aysal geldi bazı şeyler düzeldi daha tutarlı gidiliyor ama çocukar yine memnun değil eleman Mourinho'yu sevmiyorsa onu getirsen ona bile sallayacak.Bi dalgadan anladıklarından değil tv'de duydukları bir kaç şeye kendi sallamalarını ekleyip yazıyorlar işte.
quote:
.
ahh ulan ahh Şimdi adnan polat olucakti ki görücektiniz Transfer nasil yapilir...
Şaka lan şaka vurmayin
quote:
Orijinalden alıntı: doa15
quote:
Olabilir. Peki bunun sebepleri nedir? Türkiye de son yıllarda yan toptan,duran toptan,kornerlerden Galatasaray kadar pozisyon veren,gol yiyen takım var mı? Bazı anadolu kulüpleri hariç bu kadar zor duruma düşen takım yok. Çoğu takım hata yapıyordur ama Galatasaray kadar zor duruma düşen takım yok.(Bazı anadolu kulüpleri hariç)
Yan toptan gol yemek ALLAH'ın emri deyip bazı şeyleri geçiştirdikçe daha çok başarıya hasret kalırız. Böyle bir sorun varsa bu sorunu halletmeye çalışacaksın. Duran toplarda yıllardır rezalet bir performans gösteren oyuncuları ısrarla kadroda tutmayacaksın.
Ünal Aysal tutamayacağı sözler verdi. Hangi yıldız isimle ilgilenildiyse hepsi fiyasko. Kap a bildirilipte gerçekleşmeyen transferler Galatasaray la tanındı.. En son Podolski için kap bildirimi fiyasko. Koskoca Klüp başkanısın Madrid e Atleticonun ayağına gidip 3 futbolcuya talip oluyorsun, ancak birini alabiliyorsun.Ama onlar gelip senin en değerli saydığın topçunu 2 saatte transfer ediyorlar. Çingene pazarlığı ile Avrupa dan yıldız oyuncu transfer edilemeyeceğini daha öğrenemediysen niye başkanlığa talip oldun o zaman. 3 gün kalmış transferin bitmesine.Terim kıçını yırtıyor transfer diye..hala bir hareket yok..Bu saatten sonra kimi alacaksın..hikaye...
quote:
quote:
ağzı olan konuşuyor hocam en iyisi koyun gibi her transfere evet diyelim. biz podolski varken benayoun ve riera yı hakediyoruz gerçekten böyle taraftar olduğu sürece.
Sizin gibi taraftar Cristiano Ronaldo'yu alsan niye Messi'yi de almadın, Real Madrid'i alsan, niye Barcelona'yı almadın diye dert yanar. Artık gidin, uzaklaşın, sakin bir köye yerleşin ve bizim hayatlarımızdan uzak durun. Lütfen!
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
ağzı olan konuşuyor hocam en iyisi koyun gibi her transfere evet diyelim. biz podolski varken benayoun ve riera yı hakediyoruz gerçekten böyle taraftar olduğu sürece.
yani herkez farklı düşünebilir o tip adamları yeterlide görebilir ama beğeniyorsan onu söylersin ne katkı yapar bu adam bize , nasıl oynar onu yassınlarda boş konuşmuş olmasınlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: doa15
quote:
Olabilir. Peki bunun sebepleri nedir? Türkiye de son yıllarda yan toptan,duran toptan,kornerlerden Galatasaray kadar pozisyon veren,gol yiyen takım var mı? Bazı anadolu kulüpleri hariç bu kadar zor duruma düşen takım yok. Çoğu takım hata yapıyordur ama Galatasaray kadar zor duruma düşen takım yok.(Bazı anadolu kulüpleri hariç)
Yan toptan gol yemek ALLAH'ın emri deyip bazı şeyleri geçiştirdikçe daha çok başarıya hasret kalırız. Böyle bir sorun varsa bu sorunu halletmeye çalışacaksın. Duran toplarda yıllardır rezalet bir performans gösteren oyuncuları ısrarla kadroda tutmayacaksın.
1- Türk futbolu derken Türk milli takımını demek istedim. Turk milli takiminin defansı da Gs de olduğu için en çok golü biz yeriz yan/duran toplardan. 2-Halletmeye calisacaksin derken? Floryada eğitim falan mı vermemi istiyosun? 3- Adamları kadroda tutma diyosum. Dogru servet,zan,balta,sabri gitmeli. Gitmeli de, bunları gönderirsen defansta kimi oynatacaksın? Yabancı siniri var ve 3unu defanstan kullanmak ne kadar mantıklı? Saydığım 4adamin 3unun milli takimda 11oynamasi kalitelerini degil turk futbolunun kalitesinin düşük olduğunu gösterir. Elimizdeki adamlar kötünün iyisi durumunda maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
Kesinlikle haklısın. Her gelene razı olanlar var. Mustafa Sarp ilk transfer olduğu zamanlarda mükemmel transfer diyenleri hatırlıyorum. Eleştiri yapanlara laf ediyorlardı.Artık hayat prensibi haline getirmişler. Başkalarının yazdıklarından etkilenip triplere girenler var. Oysa ki Sen beğeniyorsan sorun yok demektir. Ama bunlar başkalarının yazılarına bakıp yok bunu beğenmiyorlar, yok şunu beğenmiyorlar.... Herkes herşeyi olumlu karşılamak zorunda mı?