Şimdi Ara

Nedir bu Ünal Aysal düşmanlığı???Transferler tamam ekonomi için uğraşıyor nedir bu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drmemre

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

quote:

buraya yazdırma şimdi veridği ve tutamadığı sözleri , kap a bildirilip elimizde patlayan tranferler , fiyasko madrid yolculuklarını falan

bu sene takım toparlandı ona diycek bişey yok bazı adamlar da gerçekten karlı transferler dediğimiz cinsten ama halen bariz şekilde EKSİN BU TAKIM

Eksik mi?Bu kadro ligde şampiyonluğa oynar

:) ya bırakın , orta sahada arda boşuna oynuyordu ozaman bizde değil mi , forvet diye baştan beri boşa çabalıyolardı , defanstaki kazmaları hiç saymıyorum bile

Bak kabul ediyorum eksikler var ama hepsi bir anda olmuyor para denen sey yok ne yapalım bende isterim ünal aysalda ister fatih terimde ister adam akıllı futbolcuları ama takımın menfeatleri önemli sonra ekonomi bozzulacak bu sefer ne yapacağız zaten batık bir ekonominin içinde bunları yaptı.

bak ben sana söyliyim hepsi bir anda olmaz ama önce eksiklerini giderip şu iskeleti bir kuracaksın arkadaş , lig başlıyor takım halen parçak pinnik kim gelecek nasıl oynanacak hiç bişey belli değil bu takım nezaman takım olacakta oymaya başlayacakta vs. vs.

türk olarak çok kötü bir kadro var elimizde , tüm iyi adamları kaçırdık nerdeyse ... bu şekilde başarılı olmamaız mumkun değil malesef

• Hiç ev geçindirdiniz mi bilmiyorum ama ben çocugumun her istediğini bir anda alamıyorum.Buda aynı sey ilk önce en önemlileri alırsın ki, alındı hepsi nokta transfer sonra paran oldukça daha az gerekli şeyleri alırsın.Bencede bu defansla hiç bişşe olmaz aynen kabul ediyorum ama 70 milyon euro para harcıyorsun 300 küsür milyon euro borcun var ancak bu kadar ki hala uğraşılıyor ama hala daha beğenilmiyor.
  • ev geçindirdiysen daha iyi bilmen lazım neyaparsın öncelikler önemlidir ... ödenmemiş elektirk faturası dururken gidip dışarlarda yemek yemesin

misal eboue iyi bir oyuncu güzel oldu aldık vs. ama onun yerine sağlam bir stoper alınması gerekiyordu aslı eksik ordaydı halende eksik
  • ulan yıldız oyuncu avrupada oynamatan takıma gelir mi yarabbi ya kimse anlamıyor bunu avrupada olsaydık şu anda drogbada gelirde podolskide
  • Senin dediğin gibi heryerde eksik var bu takımda ve eboue joker bir oyuncu sol kanat sağ kanat sağ bek orta saha her yerde oynuyor 6 senelik üst düzey avrupa deneyimi düşük bonservis bedeli sen olsan almaz mısın ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

ulan yıldız oyuncu avrupada oynamatan takıma gelir mi yarabbi ya kimse anlamıyor bunu avrupada olsaydık şu anda drogbada gelirde podolskide

podo zaten bize gelmek için çok istekliydi , kölün ile anlaşamadı pintiler
  • Ebue alınmasa, sağbek eksik diye yırtınırdınız, Elmander alınmasa forvet eksik diye, Selçuk'la EMlo olmasa orta saha diye.

Kısacası takımın komple değişmesi gerekiyor neredeyse. E sen bunu tek bir transfer sezonunda, hele ki Avrupa'ya gitmiyorken ansıl yapacaksın?

Hiç bunları düüşünen yok.
  • quote:

quote:

ulan yıldız oyuncu avrupada oynamatan takıma gelir mi yarabbi ya kimse anlamıyor bunu avrupada olsaydık şu anda drogbada gelirde podolskide

nerden biliyorsun evohan böyle olduğunu ??? podo gelmek istiyor onu Gs 2. başkanı söyledi diğerini nerden öğrendin yanlarında mıydın ???
  • "Paramız var, transferler erken bitecek" deyip yan çizmesi biraz garip oluyor. Podolski gibi yardırangi 20 olan oyuncuyu maliyeti sebebiyle almadılar. Bir de kalkıp "Dünya capında yıldız transferi yapacağım" diyorlar. Tutulmayan sözler bunlardır. Memnun muyum? Evet. Yapılan transferler dört dörtlük, cuk oturmuştur. Ancak hala transfere ihtiyacımızın olduğu aşikar. Zannediyorum ki Muntari ve sol açık yabancı alıp transferi kapayacaklar.
  • quote:

Senin dediğin gibi heryerde eksik var bu takımda ve eboue joker bir oyuncu sol kanat sağ kanat sağ bek orta saha her yerde oynuyor 6 senelik üst düzey avrupa deneyimi düşük bonservis bedeli sen olsan almaz mısın ??

anlamıyorsun işte , sağ bekte ufaluji iyi per. vermişken , sabri yedeği varken açıkta kazım varken gidip üstüne bir sağ açıktağa alıyorsun ama stoper yerlerde ve üstüne aradayıda satınca yabancı sınırından artık oraya adam alamıyorsun ...

seneye eğer ufaluji stoperde tutmaz ise mecburen yollanacak şimdi yada eboue yollanması lazım saçma sapana işler olacak yine anlayacağın

• quote:

quote:

quote:

nerden biliyorsun evohan böyle olduğunu ??? podo gelmek istiyor onu Gs 2. başkanı söyledi diğerini nerden öğrendin yanlarında mıydın ???

başka ihtimal mi kaldı :)

• Benayoun ve Riera yı beğenmiyorlar bu takımda geçen sene Ayhan oynadı,Mustafa oynadı demişsin. Böyle saçma birşey var mı?

Herkesten olumlu cümleler kurmasını, herşeye olumlu bakmasını,yapılan herşeyi beğenmesini bekliyorsunuz. Bende bunu anlayamıyorum.

Forumda Ünal Aysal düşmanlığı yapan insanlara pek rastlamadım. Eleştirmek düşmanlık değildir. Birileri hakkında 3-5 eleştiri gelmeye dursun. Bu kaçıncı konu. Eleştiri de olacak. Bazıları sevmeyecek. Sevenlerde olacak. Bunu engelleyemezsiniz. Kimse Ünal Aysal ve yönetiminin olumlu işler yaptığını inkar edemez. Çok olumlu işler yaptılar. Büyük bir enkazın altına girdi. Hala çabalıyor. İnşallah herşey güzel olur.

Ama bu eleştiri yapılmayacak anlamına gelmez.

Bu yönetimin ve teknik ekibin yaptığı birçok olumlu iş var. Ancak birçok hata da var. Tek tek saydırmayın. Bildiğim,gördüğüm,duyduğum 80 tane şey var. Sadece transferler ile ilgili değil. Birçok şeyle ilgili. Buraya konu açıp onu aldı,şu kadar para verdi,şunu yaptı demek kolay. Bazı şeylere tamamen olumlu yönden bakıp ayrıntıları,detayları pas geçerek bazı şeyler hakkında yorum yapılamaz.
    Kulübün içinde neler geçtiği biliyor musun? Neler yaşandığını? Hangi yanlış kararların verildiğini ve bu kararların ne gibi sorunlar doğurduğunu? Ben biliyorum. Bilmeme rağmen burada hiçbir zaman yönetimi yerden yere vurmadım. Eleştiri yapmışımdır ama belli sınırlar çerçevesinde.

Ayrıca Cebinden 25 milyon euro para harcamıştır yada harcamamıştır onu bilemem. Ancak yapılan transferlere yönetimin cebinden ek olarak fazla bir para çıkmadı. Satılan oyunculardan elde edilen gelirle aldığımız oyuncuların bonservisleri arasında fazla fark yok.

• Emir sende bildiklerini yaz öğrenelim bilelim ben tartışalım istedim konunun başındada dedim anlamıyorum biri bana anlatsın diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: al-pacino11

quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Benayoun ve Riera yı beğenmiyorlar bu takımda geçen sene Ayhan oynadı,Mustafa oynadı demişsin. Böyle saçma birşey var mı?

Herkesten olumlu cümleler kurmasını, herşeye olumlu bakmasını,yapılan herşeyi beğenmesini bekliyorsunuz. Bende bunu anlayamıyorum.

Forumda Ünal Aysal düşmanlığı yapan insanlara pek rastlamadım. Eleştirmek düşmanlık değildir. Birileri hakkında 3-5 eleştiri gelmeye dursun. Bu kaçıncı konu. Eleştiri de olacak. Bazıları sevmeyecek. Sevenlerde olacak. Bunu engelleyemezsiniz. Kimse Ünal Aysal ve yönetiminin olumlu işler yaptığını inkar edemez. Çok olumlu işler yaptılar. Büyük bir enkazın altına girdi. Hala çabalıyor. İnşallah herşey güzel olur.

Ama bu eleştiri yapılmayacak anlamına gelmez.

Bu yönetimin ve teknik ekibin yaptığı birçok olumlu iş var. Ancak birçok hata da var. Tek tek saydırmayın. Bildiğim,gördüğüm,duyduğum 80 tane şey var. Sadece transferler ile ilgili değil. Birçok şeyle ilgili. Buraya konu açıp onu aldı,şu kadar para verdi,şunu yaptı demek kolay. Bazı şeylere tamamen olumlu yönden bakıp ayrıntıları,detayları pas geçerek bazı şeyler hakkında yorum yapılamaz.
    Kulübün içinde neler geçtiği biliyor musun? Neler yaşandığını? Hangi yanlış kararların verildiğini ve bu kararların ne gibi sorunlar doğurduğunu? Ben biliyorum. Bilmeme rağmen burada hiçbir zaman yönetimi yerden yere vurmadım. Eleştiri yapmışımdır ama belli sınırlar çerçevesinde.

Ayrıca Cebinden 25 milyon euro para harcamıştır yada harcamamıştır onu bilemem. Ancak yapılan transferlere yönetimin cebinden ek olarak fazla bir para çıkmadı. Satılan oyunculardan elde edilen gelirle aldığımız oyuncuların bonservisleri arasında fazla fark yok.

BU TAKIMDA HAGİ POPESCU TAFFAREL KOSECKY FRAN DE BOUR ELANO KEWELL GİBİ ADAMLARDA OYNADI

YERLİLERİ SAYMIYORUM BİLE

ama zaman bank asyadan bile adam alabilirz bu takımda geçen yıl bam lar oynadı diye

Ben takımın derecesi atladı manasında yazdım yanlış anlaşılmasın yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.

• Podolski'yi alsaydık o Madrid faciasını unuturduk ne güzel
  • Nasıl eğleniyorum allahımmm
  • bunada katılıyorum bu para ile bu kadar yalan mı ??
  • quote:

ev geçindirdiysen daha iyi bilmen lazım neyaparsın öncelikler önemlidir ... ödenmemiş elektirk faturası dururken gidip dışarlarda yemek yemesin

misal eboue iyi bir oyuncu güzel oldu aldık vs. ama onun yerine sağlam bir stoper alınması gerekiyordu aslı eksik ordaydı halende eksik

Hala stoperden bahsediyorsunuz ya şaka gibisiniz. Ujfalusi ne? Yanina Servet, Gökhan, Semih, Ceyhun ligi rahat götürecek. Yabanci kontenjaninin zaten 1 i kaleye gidiyor. Senin stoperlerinden birisinin Türk olmasi şart. 4 Türk stoperin var zaten FM oynamiyoruz burada önümüze geleni alalim. Velkam tu di riil vörld.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

ev geçindirdiysen daha iyi bilmen lazım neyaparsın öncelikler önemlidir ... ödenmemiş elektirk faturası dururken gidip dışarlarda yemek yemesin

Hala stoperden bahsediyorsunuz ya şaka gibisiniz. Ujfalusi ne? Yanina Servet, Gökhan, Semih, Ceyhun ligi rahat götürecek. Yabanci kontenjaninin zaten 1 i kaleye gidiyor. Senin stoperlerinden birisinin Türk olmasi şart. 4 Türk stoperin var zaten FM oynamiyoruz burada önümüze geleni alalim. Velkam tu di riil vörld.

şaka gibi olan bu takipsiz yorumlar , terim baştan beri stoper istiyordu ve oldu bittiye getirilen ufaluji değildi onun adamı zaten onun için herifi sağ beke koydu ve adam sağ bekte stoper oynadığından çok daha iyi oynuyor ... kaç tane hazırlık maçı yaptık hangisinde doğru düzgün şans verildi stoperde o adamlara

son real maçında bile sağ bekte oynatabilceği eboue ve sabri varken çekmedi ufalujiyi stopere

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

şaka gibi olan bu takipsiz yorumlar , terim baştan beri stoper istiyordu ve oldu bittiye getirilen ufaluji değildi onun adamı zaten onun için herifi sağ beke koydu ve adam sağ bekte stoper oynadığından çok daha iyi oynuyor ... kaç tane hazırlık maçı yaptık hangisinde doğru düzgün şans verildi stoperde o adamlara

son real maçında bile sağ bekte oynatabilceği eboue ve sabri varken çekmedi ufalujiyi stopere

Bu nasıl bir çelişki ? Ujfalusi sağ bekte daha iyi oynuyor diyorsun, sonra stoperde şans verilmedi diyorsun. Galatasaray'da henüz stoper oynamadıysa neye göre sağ bekte daha iyi oynuyor ki ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.