Fernando Muslera gibi bir kaleciye 5 senelik sözleşme imzalatıyor.Tartışmaya gerek yok Gsmize gelmiş en iyi kalecilerden biri.10 yıldır kaleci görmedi bu takım.
Felipe Melo yu kiralıyor juve nin aldığı fiyatın yarısına satın alma opsiyonu koyduruyor. Juveye transferinde 26 milyon Euro vermişlerse var bu adamda birşey kimse hakkını yemesin.
Selçuk İnan'a, 5 yıllık sözleşme imzalatıyor.Türkiyenin en iyi Türk orta sahası senin takımında.
Emmanuel Eboue gibi arsenalde 6 sene oynamış birine 4 sene imza attırıyor.Tecrübesi ile sınıf atlattıracak bir oyuncu aynı zamanda Real maçında kalitesini gösterdi.
Tomas Ujfalusi yılların savunmacısına imza attırıyor servet gökhan zan hakan balta sabrinin oynadığı defansa sınıf atlatıyor.
Johan Elmander'e 3 yıllık sözleşme imzalatıyor kaç yıldır forvette eksik oynuyorduk barostan başka isim yoktu.
Ceyhun, Engin gibi oyuncular yedekte çok işe yarayabilir.
Cebinden 25 milyon euro para harcıyor.
Hala iki üç bence kendini bilmez böyle transfer mi olur diyip duruyor.
İlk 11e 6 oyuncu alıyor daha ne yapsın adam ekonomi hakkında neler yaptığını daha anlatmadı bilmiyoruz ama mali genel kurul yaptı o konu hakkındada çalışıyor.
Hala benayoun kim riera ne diyenler var bu takımda ayhan barış mustafa sarp pino stancu oynadı geçen sene ne çabuk unutuyorsunuz.
Real Madrid değiliz biz istediğimiz oyuncuyu alalım . Gazetelerin gazına gelip niye drogba gelmiyor niye podolski gelmiyor deniyor. Bu insanlarda bizim kadar futbol biliyor iş biliyor koca koca şirketleri yönetiyorlar onlarda en iyinin olmasını istiyor ama imkan bu kadar neden bazıları bunu anlamıyor anlayan biri bana bunu anlatabilir mi ???
Adamların transfer anlayışı değişti. İnterin aldığı forlanı beğenmiyorlar,Arsenalın ve liverpolunn bile hala almak için uğraştığını benayunn beğenilmiyorr.
Gerçekten iyi bir transfer sezonu yaşamışızz.
Öncelikle haklı olduğun yerler var.Ama Ünal Aysal bunları yap(a)mayacaksa diğer başkan adaylarından ne farkı vardı ?
buraya yazdırma şimdi veridği ve tutamadığı sözleri , kap a bildirilip elimizde patlayan tranferler , fiyasko madrid yolculuklarını falan
bu sene takım toparlandı ona diycek bişey yok bazı adamlar da gerçekten karlı transferler dediğimiz cinsten ama halen bariz şekilde EKSİN BU TAKIM
quote:
Orijinalden alıntı: Nichevo
Öncelikle haklı olduğun yerler var.Ama Ünal Aysal bunları yap(a)mayacaksa diğer başkan adaylarından ne farkı vardı ?
Drenthe gelıcekmıs sol kanata
Geçen sene Sarp'ın olması bu sene o transferleri beğenme zorunluluğu mu kılıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
buraya yazdırma şimdi veridği ve tutamadığı sözleri , kap a bildirilip elimizde patlayan tranferler , fiyasko madrid yolculuklarını falan
bu sene takım toparlandı ona diycek bişey yok bazı adamlar da gerçekten karlı transferler dediğimiz cinsten ama halen bariz şekilde EKSİN BU TAKIM
Eksik kabul ediyorum ama bu mali tabloda bu galatasarayla bu kadar kapa bildirip alamamak normal her görüşmeye başladığın oyuncuyu alacaksın diye bişşe yok arkadaş
düşmanlık gerçekten saçma olur ama bir tutarsızlık var belli sen orta sahaya melo selçuk eboue gibi sağ beke urfalı kaleye muslera gibi müthiş bir ismi alıyorsun ama ofansa yapılıcak transferde benayoun rieria gibi isimleri tartışıyorsun. insan böyle bir kadroya ister istemez bi podolskiyi bi elia yı falan bekliyor sen bu mükemmel kadroya riera benayoun alırsan olmaz bu isimler kötü değil ama bu kadroya yakışmıyor ayrıca gol yollarında iyi gitmesse işler bu kadroya yazık olur. ben garanti oynayacak banko oyuncu bekliyordum en azından bir tane yani podolski elia vs bu gibi isimlerden 1 tanesi alınsın hiç olmadı gene çağ atlarız ofansta en azından adam oynar yani riera benayoun bunlar kuşkulandıran isimler oynarmı yatar mı oynarsa ne kadar katkı yapıcak riera vs ?
quote:
Eksik mi?Bu kadro ligde şampiyonluğa oynar
quote:
Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik
Adamların transfer anlayışı değişti. İnterin aldığı forlanı beğenmiyorlar,Arsenalın ve liverpolunn bile hala almak için uğraştığını benayunn beğenilmiyorr.
Gerçekten iyi bir transfer sezonu yaşamışızz.
Drogba gelirse forma almazlarmış, öyle diyor taraftarın çoğu. Transferden anladıkalrı bu. Hepsini geçtim, Galatasaray formasını giymek, onu almaya değer görmek için arkasındaki isme değil önündeki ambleme bakacaksın, renklere bakacaksın. Bunu yapamıyorsan Galatasaray'a layık bir taraftar değilsin zaten, sen olmasanda olur.
quote:
Yaptı işte niye uğraşılıyor onu anlamıyorum
Offansa bende isterim pahalı güzel transferler yapılsın ama yeni baştan takım kuruyorsun elindekileride bi nebze değerlendirmen gerek yanlış mıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: drmemre
quote:
Eksik kabul ediyorum ama bu mali tabloda bu galatasarayla bu kadar kapa bildirip alamamak normal her görüşmeye başladığın oyuncuyu alacaksın diye bişşe yok arkadaş
diğer takımlar anlaştıktan sonra bildiriyor biz hemen bildiriyoruz haliyle insan seviniyor falan sonra fosss rakiplere malzeme oluyoruz. ayrıca başkanın itibarı zedeleniyor her ne kadar yanlış olsada beceriksiz damgası yiyiyor
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Geçen sene Sarp'ın olması bu sene o transferleri beğenme zorunluluğu mu kılıyor?
Anlatmak istediğim buydu. Orada konu farklı yönlere kaydı, burada da aynı şey olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
Orijinalden alıntı: drmemre
quote:
diğer takımlar anlaştıktan sonra bildiriyor biz hemen bildiriyoruz haliyle insan seviniyor falan sonra fosss rakiplere malzeme oluyoruz. ayrıca başkanın itibarı zedeleniyor her ne kadar yanlış olsada beceriksiz damgası yiyiyor
O diğer takımların iş bilmemezlikleri bir kere bi oyuncu ile görüşmeye başladın mı bildirmek zorundasın . 5enerbahçe takım isimi bile vermiyor görüşmeye başladığı zaman ne yapalım yani. Sen halka açık bir kurumsun kanun neyse o .
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
quote:
:) ya bırakın , orta sahada arda boşuna oynuyordu ozaman bizde değil mi , forvet diye baştan beri boşa çabalıyolardı , defanstaki kazmaları hiç saymıyorum bile
quote:
Orijinalden alıntı: dadas007
quote:
Yaptı işte niye uğraşılıyor onu anlamıyorum
Offansa bende isterim pahalı güzel transferler yapılsın ama yeni baştan takım kuruyorsun elindekileride bi nebze değerlendirmen gerek yanlış mıyım?
Alıntıları Göster
Yaptı ama tam yapmadı.Hala bitirilmemiş bir yap-boz gibi takım.Ayrıca bir anlık gazla yaptığı hatalar da var.Ama bu düşüncelerimiz kesinlikle düşmanlık değil yapılan yanlışların açığa vurulmasıdır.
quote:
quote:
quote:
:) ya bırakın , orta sahada arda boşuna oynuyordu ozaman bizde değil mi , forvet diye baştan beri boşa çabalıyolardı , defanstaki kazmaları hiç saymıyorum bile
Bak kabul ediyorum eksikler var ama hepsi bir anda olmuyor para denen sey yok ne yapalım bende isterim ünal aysalda ister fatih terimde ister adam akıllı futbolcuları ama takımın menfeatleri önemli sonra ekonomi bozzulacak bu sefer ne yapacağız zaten batık bir ekonominin içinde bunları yaptı.
quote:
quote:
barosla mı enginlemi kazımla mı ? forvet ve sol açık şart baros zaten bitik elmander şut kabiliyeti var ama yavaş iki ucu moklu değnek
quote:
quote:
quote:
geçen yıl ki kaleciye bak birde bu yıl kine,aynı şekilde orta saha da öyle.Ligde şuan hangi takımın kadrosu bizimkinden iyi?