Tekrar söylüyorum bu forumda messi galatasaray'a gelse bahane bulacak adamlar var.
messiyi geçtim podolski yi istemeyen varmı sence ? yada adı geçen genç brezilyalıları , bırakın bu edebiyatı
ağzı olan konuşuyor hocam en iyisi koyun gibi her transfere evet diyelim. biz podolski varken benayoun ve riera yı hakediyoruz gerçekten böyle taraftar olduğu sürece.
yani herkez farklı düşünebilir o tip adamları yeterlide görebilir ama beğeniyorsan onu söylersin ne katkı yapar bu adam bize , nasıl oynar onu yassınlarda boş konuşmuş olmasınlar
Kesinlikle haklısın. Her gelene razı olanlar var. Mustafa Sarp ilk transfer olduğu zamanlarda mükemmel transfer diyenleri hatırlıyorum. Eleştiri yapanlara laf ediyorlardı.Artık hayat prensibi haline getirmişler. Başkalarının yazdıklarından etkilenip triplere girenler var. Oysa ki Sen beğeniyorsan sorun yok demektir. Ama bunlar başkalarının yazılarına bakıp yok bunu beğenmiyorlar, yok şunu beğenmiyorlar....Sana ne arkadaş? Neden bu kadar dert haline getiriyorsun ki. Herkes herşeyi olumlu karşılamak zorunda mı?
Bazılarına göre öyle. Yapılan eleştiri yanlıştır veya doğrudur. Kendini birşey sananlar klavye delikanlılığı yapma peşinde. Nedeni de belli.
quote:
Orijinalden alıntı: doa15
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Ujfalusi hatırladığım kadarıyla tek maçta stoper oynadı. Twente maçı. Stoper performansı çokta iyi değildi.
Twente maçında yediğimiz gol. Yene golde defans oyuncularının da hatası var.
Iyi de, turk futbolunda yan toptan gol yemek Allah'in emri gibi zaten.
Olabilir. Peki bunun sebepleri nedir? Türkiye de son yıllarda yan toptan,duran toptan,kornerlerden Galatasaray kadar pozisyon veren,gol yiyen takım var mı? Bazı anadolu kulüpleri hariç bu kadar zor duruma düşen takım yok. Çoğu takım hata yapıyordur ama Galatasaray kadar zor duruma düşen takım yok.(Bazı anadolu kulüpleri hariç)
Yan toptan gol yemek ALLAH'ın emri deyip bazı şeyleri geçiştirdikçe daha çok başarıya hasret kalırız. Böyle bir sorun varsa bu sorunu halletmeye çalışacaksın. Duran toplarda yıllardır rezalet bir performans gösteren oyuncuları ısrarla kadroda tutmayacaksın.
1- Türk futbolu derken Türk milli takımını demek istedim. Turk milli takiminin defansı da Gs de olduğu için en çok golü biz yeriz yan/duran toplardan. 2-Halletmeye calisacaksin derken? Floryada eğitim falan mı vermemi istiyosun? 3- Adamları kadroda tutma diyosum. Dogru servet,zan,balta,sabri gitmeli. Gitmeli de, bunları gönderirsen defansta kimi oynatacaksın? Yabancı siniri var ve 3unu defanstan kullanmak ne kadar mantıklı? Saydığım 4adamin 3unun milli takimda 11oynamasi kalitelerini degil turk futbolunun kalitesinin düşük olduğunu gösterir. Elimizdeki adamlar kötünün iyisi durumunda maalesef.
2- Taktik antrenmanlarında bazı pozisyonların daha fazla üzerinde durulması lazım. Bunun yanı sıra hava toplarında iyi olan savunma oyuncuları lazım. 3- Zan,Balta gibi isimlerin yerine alınabilecek birçok yerli var. Yıllardır elimizdeki isimler kötünün iyisi,bunlardan iyisini bulamayız/alamayız dediğimiz için başarısız oluyoruz. Daha doğrusu başarısızlıklar da bunun katkısı çok büyük.
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
buraya yazdırma şimdi veridği ve tutamadığı sözleri , kap a bildirilip elimizde patlayan tranferler , fiyasko madrid yolculuklarını falan
bu sene takım toparlandı ona diycek bişey yok bazı adamlar da gerçekten karlı transferler dediğimiz cinsten ama halen bariz şekilde EKSİN BU TAKIM
Hocam bir takima 6 ilk 11 oyuncusu aliyorsan ve hala eksik se ozaman o ünal baskanin degil adnan baskanin yanlisi oluyor! Ne bicim takim birakmislar ki 6 ilk onbir oyuncusu geldigi halde hala eksikler oluyor, herseyi simdiki yönetime maletmeyelim ayiptir yazikdir günahdir
başkanın hatası hadi acemiliği diyelim ilk günden itibaren sürekli sözler vermesi.. hiç gerek yoktu beklentileri çok yükseltti
klose yi forlan ı beğenmez olduk sonuç ortada
bu gidişle seneye gol sıkıntısı yaşayacağız gibi gözüküyor hele ki sabri orta sahada oynarsa
Selçuk ve Ceyhun operasyonunu yapan önceki yönetim yani Adnan Polat yönetimi.
Transferleri yorumlamak için erken ama Ebue transferi yerinde,takıma tecrübe katacak,topun ileriye hatasız aktarılması konusunda takıma çok şeyler katacaktır hem Ebue hem Melo. Yalnız yabancı futbolcuların aldığı yıllık garanti paralara kesinlikle karşıyım.Mali denge ile sportif kadro dengesi kurulmalıydı.
Şu an ligde Trabzonspordan başka rakip kalmadı-yok,bu kadro ligde ilk 10 maçta en az 28 puan almazsa, fiyaskodur.Açık ara şampiyon olamazsa,harcanan paraların hesabı hem Başkandan hemde Fatih Terimden sorulur,bu takım bu sene için kurulmuyor,seneye şampiyonlar liginde en az yarı final için kuruluyor bu takım.Bu sene sistem oturacak,seneye şampiyonlar liginde başarı gelecek,çok da heyecanlanmıyorum açıkcası,çünkü Fatih Terim'den her zaman surpriz beklerim.2 senelik bir kabusun arkasından,ben 5 yıllık imza attım,zaman lazım,birkaç yıl daha lazım,deyip Ferguson örneğini ukala ukala verebilir.Benim için şaşırtıcı bir durum olmaz.
Başkanımızın gerek 'duruşunu' gerekse' de demeçlerini&öngörülerini çok beğenerek izledim .Transfer konusunda bir takım acemilikleri olması doğaldır ama kendi adıma : Beklentilerimin çok üstünde işler başardığını gönül rahatlığı ile söyliyebilirim.Üstelik bu zor zamanda bunları başardı.Başta kendisi olmak üzere camizamıza teşekkürler gülmiyen yüzlreimize tebessüm konudurdukları ve bizi bu zor şartlar altında gururlandırdıkları için
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nathan_Drake
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sasori-Sama
Tekrar söylüyorum bu forumda messi galatasaray'a gelse bahane bulacak adamlar var.
messiyi geçtim podolski yi istemeyen varmı sence ? yada adı geçen genç brezilyalıları , bırakın bu edebiyatı
ağzı olan konuşuyor hocam en iyisi koyun gibi her transfere evet diyelim. biz podolski varken benayoun ve riera yı hakediyoruz gerçekten böyle taraftar olduğu sürece.
yani herkez farklı düşünebilir o tip adamları yeterlide görebilir ama beğeniyorsan onu söylersin ne katkı yapar bu adam bize , nasıl oynar onu yassınlarda boş konuşmuş olmasınlar
Valla hocam geçen sene bu seneyi kıyaslayın pino,stancu,zapata vs. gibi 2. sınıf topçulara sevinenler vardı.Bu sene ünal başkan geldi forlan,podolski,muntari,reyes melo gibi ismini sıkça duyduğumuz ve yakından tanıdığımız birçok oyuncu gündemde buna rağmen bu oyunculara tutarsız eleştrici yapanlar çok fazla,bazı arkadaşlar oyuncunun sadece yaşına bakarak bu adam yaşlı sakatlanır diye kehanette bulunuyor,veya (podolski-nuri şahin olayından dolayı- ve benayoun için söylüyorum) bu adam ırkçı diyorlar,arda kendi isteğiyle atleticoya transfer oluyor suçu ünal başkan'a atıyorlar.Yönetimin arkasında duran ' ben ünal başkan ve ekibine güveniyorum bu sezon farklı olacağız demek yerine bi açık bulsam yönetimi eleştirsem' mantığında çoğu arkadaş.Bu taraftara adnan polat ve sezgin yönetimi daha yaraşır bence.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Valla hocam geçen sene bu seneyi kıyaslayın pino,stancu,zapata vs. gibi 2. sınıf topçulara sevinenler vardı.Bu sene ünal başkan geldi forlan,podolski,muntari,reyes melo gibi ismini sıkça duyduğumuz ve yakından tanıdığımız birçok oyuncu gündemde buna rağmen bu oyunculara tutarsız eleştrici yapanlar çok fazla,bazı arkadaşlar oyuncunun sadece yaşına bakarak bu adam yaşlı sakatlanır diye kehanette bulunuyor,veya (podolski-nuri şahin olayından dolayı- ve benayoun için söylüyorum) bu adam ırkçı diyorlar,arda kendi isteğiyle atleticoya transfer oluyor suçu ünal başkan'a atıyorlar.Yönetimin arkasında duran ' ben ünal başkan ve ekibine güveniyorum bu sezon farklı olacağız demek yerine bi açık bulsam yönetimi eleştirsem' mantığında çoğu arkadaş.Bu taraftara adnan polat ve sezgin yönetimi daha yaraşır bence.
Arkadaşın görüşüne aynen katılıyorum bir açık bulsamda eleştirsem isteniyor.
açık bulsamda eleştirsem mantığında fazla kişi olduğunu sanmıyorum ben , burda taraftarlar gelip yorum yapıyor o amaçla eleştiren in ne kazancı olacak ki , gazetede yazmıyoruz sonuçta taraftar forumu burası takımın geçen seneye göre transferde iyi işler yaptığı bir gerçek bunu herkez kabul ediyor ama bir okadarda abuk subuk işler döndüğünü herkez kabul etmelki ki onuda çoğu kişi kabul ediyor
Ünal Aysal bize "Yıldız getireceğim" sözünü vermese, 1. Kampa kadar tüm transferler bitecek demeseydi eleştirecek 1 kişi bile olmazdı. Ama dediği için biz de beklentilerimizi yüksek tuttuk ve 5gun kala yıldız hala gelmedi. Yıldız derken ünal aysal forveti kastediyordu. Öyle olmasa Muslera-melo-eboue-selcuk zaten yıldız isimler. Bize illa yıldız forvet demeseydi 4/4luk olacak idi. Bu sezon acemi olduğu için böyle şeyler dediğini düşünüyorum. Ama bu sözünü gecersiz kilmaz
quote:
Ünal Aysal bize "Yıldız getireceğim" sözünü vermese, 1. Kampa kadar tüm transferler bitecek demeseydi eleştirecek 1 kişi bile olmazdı. Ama dediği için biz de beklentilerimizi yüksek tuttuk ve 5gun kala yıldız hala gelmedi. Yıldız derken ünal aysal forveti kastediyordu. Öyle olmasa Muslera-melo-eboue-selcuk zaten yıldız isimler. Bize illa yıldız forvet demeseydi 4/4luk olacak idi. Bu sezon acemi olduğu için böyle şeyler dediğini düşünüyorum. Ama bu sözünü gecersiz kilmaz
adam transferler bitmediği için lig tv ye çıkamadı :) 100 günüde geride bıraktık sanırım onla ilgilide bir sözü vardı
quote:
quote:
adam transferler bitmediği için lig tv ye çıkamadı :) 100 günüde geride bıraktık sanırım onla ilgilide bir sözü vardı
Lig tvye çıkma olayını da anlamadım. Gs tv boşuna mı duruyor? Planlarını 100 gün şeklinde yapmıştı. 100 güne bakarsak (21 agustos 100. Gun) yaptığı işler güzel. Bi o yıldız sözü...
quote:
quote:
quote:
Lig tvye çıkma olayını da anlamadım. Gs tv boşuna mı duruyor? Planlarını 100 gün şeklinde yapmıştı. 100 güne bakarsak (21 agustos 100. Gun) yaptığı işler güzel. Bi o yıldız sözü...
Hakkaten ya kendi televizyonumuz varken ne işimiz var lig tv'de.
Biz gs tv daha gelişsin ne bilim reklam gelirleri falan diyoruz başkan en önemli günde ligtv'ye çıkıyor kapayalım gstv'yi o zaman ne gerek var.
Bazıları Adnan Polat'ı hakediyor..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _deadmaster
quote:
buraya yazdırma şimdi veridği ve tutamadığı sözleri , kap a bildirilip elimizde patlayan tranferler , fiyasko madrid yolculuklarını falan
bu sene takım toparlandı ona diycek bişey yok bazı adamlar da gerçekten karlı transferler dediğimiz cinsten ama halen bariz şekilde EKSİN BU TAKIM
Eksik mi?Bu kadro ligde şampiyonluğa oynar
barosla mı enginlemi kazımla mı ? forvet ve sol açık şart baros zaten bitik elmander şut kabiliyeti var ama yavaş iki ucu moklu değnek
Evet cok mantikli konusmussun. Zaten bursa sampiyon olurken trabzon 80 puan toplarken birinde eto ibovic digerinde de pato rooney vardi ;)
quote:
Kapa bildirilen her iyuncuyu alicaz diye bisi yokki bu sefeer aldiktan sonra soyleseler ceza oduyoruz
ne cezası yahu , telefonla görüş anlaş hangi devride yaşıyoruz adamlarda fiyatta anlaşmadan kap a bildirmeye gerek yok ... en azından bizden başka böyle yapan yok
Bence de haksızlık yapılıyor. Hele bir transfer sezonu bitsin, o zaman bakarız yapılan takıma, oyle elestiririz.
Arkadaşlar bu milyon eurolar nerden geliyor millet sormuyor? sonumuz bjk gibi olmaz inş. klüp hisseleride biraz biraz satılıyor ilerde problem çıkarmaz umarım.
31 ağustos. hala tık yok. Bu takım Uefa da maçı olsa bu kadroyla girecekti. Aysal yönetimi beceriksiz. Transfer yapmayı bilmeyen odunlar sürüsü. Ali Dürüst başka konuşuyo,Adna Öztürk başka konuşuyor.. Aysal başka kanaldan.. Terim isyanlarda. Adam son 15 gündür yapılan her röportajda 1-2 transfer yapıcaz. sol açık ve forvete dedi. Dilinde tüy bitti. ha bugün ha yarın.. İsm çok.alınabilen yok.. En son bonservisi elinde adamın menejeri bile kulübün kapısına geldi. onu da alamadılar. Bu adamlar bu saatten sonra transfer falan yapamaz.