Şimdi Ara

Nedir bu Vayne manyaklığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baggins

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Bana oyunda hem stun , hem 500 ms , hem 2 saniye de bir kaçma skili olan , hem stun'ı olan , hem true damage vuran , hem de % damage vuran , Hemde Hayvan gibi ad steroid skili olan , hem invisibility'si olan bir adc söyleyin , vayne ile kıyaslayalım ondan sonra " draven al qnq teq atıyo xd " dersiniz anca.

uzatmaya gerek varmı olayı bitirmiş arakdaş

Evet sustaini yüksek olan herolar ve 1 focus ile işi bitebilen bir hero oldugunuda unutmayın.
  • İlk pick'sen vayne al, değilsen banlamasını söyle veya onunla oyun sonu aynı hasararı verebilecek şampiyonlar(Draven,twitch) al.
  • Sag tik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 23 Ekim 2013; 19:42:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Bu oyunda noob herosu , sağ tık herosu ve basit hero dedikleri geçmişte bunlara tek atmış. Gıcık oldukları için basit hero falan diyolar. Kendileri oynayamıyo . Başkası alıp ezdiği zaman cevap olarak ürettikleri şey noob herosu basit hero sağ tık herosu oluyo. Zamanında çok dayak yemişler onun acısı

aynen
  • Vayne'in mekanikleri kolay değil. Ama o mekanikleri tam anlamıyla kullanmadan iyi sonuç almak kolay. Penta alabilecekken triple alıp ölen vayneleri görüp sinir krizi geçirenler beni anladı. Sağ tık herosu diyenlere tek sözüm var: kişi kendinden bilir işi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

oynaması basit o yüzden.

/>

twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.

evet sen çok iyi bir oyuncusun.

Zor değil ama kolay da değil. World Championship Final'inde kimse Vayne oynamaya cesaret etmedi.

kolay champların picklenmesi gibi bi olay hiç olmadıki,
    kolaylığı world de picklenmesine göre belirleyemeyiz.çok picklenen kolay az picklenen zor gibi.(corki cait vs. gibi champlar vardı veya o an ki comp'a uymuyordu ama aynı zamanda bir kaç kez vayne banladıklarıda oldu)

bu mantıkla oyundaki en basit oynayışa sahip champ zed oluyor öyleyse.BAN/PİCK rate %100 falandı.

çok fazla damage vurdugu için ve q+ ulti ile uzaklaşmayı önemli ölçüde sağladığı için kite yapamayan adamlar bile diğer adclere göre daha fazla iş yapabiliyor olması gerçegi var.Oturduğu yerden diger adclere göre daha fazla damage vurup teamfightlarda daha iyi iş yapması işte bu yüzden kolay denilebiliyor.

Vayne çok zor veya kolay diyenlere karşı gereksiz sert üslublarının nedeni vaynei iyi oynadıgını zanneden adamlar,bu yüzden onların böyle tepki vermesi normal "ya ben süper vayne oynuyodum ama forumda veletler vayne için kolay demişler @@@"gibi.
    Doublelift seviyesinde oynamak gerçekten imkansıza yakın fakat vayne oynamak çok kolay aradaki farkı anlamak lazım.

• Vayne var,vayne var.Şimdi normal bir oyuncu vayne i rahat oynar ama TF de tak diye düşürürler veya 1v1 de stun atamaz mekaniklerini kullanamaz.Vayne'i çok iyi oynayan adam %80 taşır maçları.
  • vayne den bıkanlar tristana alın vayne karşısına ezilmeniz imkansız karşıya lcs seviyesi adam gelmedikçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 23 Ekim 2013; 20:24:58 >
  • Yuksek elo da vayne oynamak yetenek ister. Ama bronz ve silver icin en yeteneksizi bile diger adc lere nazaran iyi is cikartiyor.
    Low eloda masteryi, kassadin, vayne. Bu 3unu banlayacaksin. Bunlari banlayanlara ve shen amumu banlamayanlara sovuyorlar malesef

• 2500 ip var bekle beni vayn
  • %48 win rate var ayrıca ben karşıma gelince genelde alırım eskiden cidden baya fazla oynardım ama artık oynamıyorum ve bencede zor değil açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Vayne kolay demişler kafaniz supermis arkadaslar gule gule kullanin, hayrini gorun.

Doğru demişler.En basit adclerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

quote:

oynaması basit o yüzden.

+1500 master yi ile aynı cepeden tutuyorum en beceriksiz adam bile vur kaç yapabilir, Vayneye zor diyen adam oyunu silsin lütfen kite bilmiyorsan bile q ile geri atla adam sana yaklaştımı lee sin ultisi gibi skill var adamda 10 saniye cd li noob herosu=vayne

noob herosu ? yas kac ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Vayne kolay demişler kafaniz supermis arkadaslar gule gule kullanin, hayrini gorun.

Doğru demişler.En basit adclerden

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Bu oyunda noob herosu , sağ tık herosu ve basit hero dedikleri geçmişte bunlara tek atmış. Gıcık oldukları için basit hero falan diyolar. Kendileri oynayamıyo . Başkası alıp ezdiği zaman cevap olarak ürettikleri şey noob herosu basit hero sağ tık herosu oluyo. Zamanında çok dayak yemişler onun acısı

Tamamen katılıyorum . Vayne'den göz göre göre 3. Vuruşu yiyip de Vayne sağ tık herosu , OP OP OP diyenler var

• Yanına al Bi leona 10 dk ya kadar pasif kule altı farm yap jungler ... Değilse mid Game e yakın gank atacaktır o sırada kil alırsan hyper carry oluyorsun zaten

• Vayne'e basit diyen nooblar dolanmış yine buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForumcuKolik

quote:

oynaması basit o yüzden.

+1500 master yi ile aynı cepeden tutuyorum en beceriksiz adam bile vur kaç yapabilir, Vayneye zor diyen adam oyunu silsin lütfen kite bilmiyorsan bile q ile geri atla adam sana yaklaştımı lee sin ultisi gibi skill var adamda 10 saniye cd li noob herosu=vayne

Hll qnq . Hatta double helal qnq .

• Kolay degil vayne oynamak belkide en zoru lanede kazanirsan buyuk ihtimal tfde kaybedebiliyorsun cunku takimin hardcore feedlemis oluyor

• Zor hero dinlemem hepsini oynarım ama Vayne farklı. Oynayamıyorum şu heroyu yahu anlamadığım bir şekilde.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.