Şimdi Ara

Nedir bu Vayne manyaklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orbwalk'ı çözen herkes oynayabiliyor vayne'i
  • Basit demis ya sen o as ile o armor ile earlyde farm almaya calis bakalim. Iki harras ye bakalim kolay mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master daha zor ya abi deilmi?

Yada dur sen yine trollemişsindir
  • Abi karşısına draven al early de kes zaten bidada seni kesmesi imkansız gibi bişi 2 q ya bakar vayneyi kesmesi.
  • Karşısına beni pickleyin GG

• Vayne kolay demişler kafaniz supermis arkadaslar gule gule kullanin, hayrini gorun.

• op felan değil hyper carry
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Vayne'nin ultisi değişsin kimse yüzüne bakmaz.

w bence :D

• Bana oyunda hem stun , hem 500 ms , hem 2 saniye de bir kaçma skili olan , hem stun'ı olan , hem true damage vuran , hem de % damage vuran , Hemde Hayvan gibi ad steroid skili olan , hem invisibility'si olan bir adc söyleyin , vayne ile kıyaslayalım ondan sonra " draven al qnq teq atıyo xd " dersiniz anca.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_65060584/mpage_2/f_//tm.htm#65073333 konu silinebilir eskilerdeki arkadaş basit diyordu hem de moda olmadan önce :(
  • Tüm assasinler latede armutmu topluyor keserler vayneyi
  • her oyunda vayne banladığımdan sıkıntı yok
  • heeee op o yüzden %48 win rate i var. siz gidip bruiser karakterler ile vayne kesmeye çalışın sonra op op diye zırlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

oynaması basit o yüzden.

Nedir bu Vayne manyaklığı
  • Çoq kolay yhaa sağ tık herosu diyenler var allam ya

• Vayne Rework gelicek diye okumuştum yabancı forumlarda doğrumu bu acaba ? Bilgisi olan varmı ?
    Benim görüşüm Vayne mikrosu iyi olan bir playerın elinde çok iyi oluyor tabi karşındaki kişide mekanikleri iyi kullanabiliyorsa durum değişiyor.
  • Vayne oyunun en kolay adc'si der geçerim ilk oynadığım adc vayne idi halada vayne çünkü op hero win alması çok basit vayne ile
  • vayne kolay diyenlerin geneli, vaynei tam olarak oynamayı bilmeyen ama zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan bronze/silver adamlar gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

Bana oyunda hem stun , hem 500 ms , hem 2 saniye de bir kaçma skili olan , hem stun'ı olan , hem true damage vuran , hem de % damage vuran , Hemde Hayvan gibi ad steroid skili olan , hem invisibility'si olan bir adc söyleyin , vayne ile kıyaslayalım ondan sonra " draven al qnq teq atıyo xd " dersiniz anca.

uzatmaya gerek varmı olayı bitirmiş arakdaş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

oynaması basit o yüzden.

/>

twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.

evet sen çok iyi bir oyuncusun.

Zor değil ama kolay da değil. World Championship Final'inde kimse Vayne oynamaya cesaret etmedi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.