Her oyun aralıksız vayne var buff filanmı geldi tr de herkes doublelift zamanında darius neyse o durumda sanırım vayne al abi fln 1 v 5 girersin.
Oyundaki en op champ kendisi zaten, görmemek için rankedmi girmek gerekiyor anlamadım gitti arkadaş
Skill cap'i 0.
quote:
Orijinalden alıntı: ForumcuKolik
Her oyun aralıksız vayne var buff filanmı geldi tr de herkes doublelift zamanında darius neyse o durumda sanırım vayne al abi fln 1 v 5 girersin.
Oyundaki en op champ kendisi zaten, görmemek için rankedmi girmek gerekiyor anlamadım gitti arkadaş
Görmemek için bannlamak gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
quote:
oynaması basit o yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
quote:
Vayne'nin ultisi değişsin kimse yüzüne bakmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: papy0n
oynaması basit o yüzden.
Özentilik bi kaç ünlü streamer yayında oynasın yeter.
quote:
Orijinalden alıntı: zirve011
quote:
oynaması basit o yüzden.
Alıntıları Göster
Kolay kolay hiçbir heroya imba demem, ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar çok büyük bir eksiklikleri olur ve oradan vurunca yıkılırlar genelde. Ama Vayne cidden imba.
quote:
Orijinalden alıntı: Storyteller
Kolay kolay hiçbir heroya imba demem, ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar çok büyük bir eksiklikleri olur ve oradan vurunca yıkılırlar genelde. Ama Vayne cidden imba.
Alıntıları Göster
Oynaması çok kolay değil ama dk 20den sonra eşşeğe versen 5 kill alır ayrıca geçen hafta indirimdeydi muhtemelen çucuklar bayram harçlıklarıyla aldılar
quote:
quote:
oynaması basit o yüzden.
twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.
evet sen çok iyi bir oyuncusun.
oynaması basit (aksini idda eden ya hard hard hard noob ya da maini vayne) ve op metaya uyumlu benim core banım
quote:
quote:
quote:
oynaması basit o yüzden.
twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.
çok ezilmişsin heralde vayne'e normaldir bu gıcıklık o zaman. ben en son vayne oyunumu 2 ay önce attım vayne le hiç rank atmadım diğer adc ler bana daha kolay geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DJ Tanın
oynaması basit (aksini idda eden ya hard hard hard noob ya da maini vayne) ve op metaya uyumlu benim core banım
ilk olarak okadar basit degil karsına oynamayı bilen draven gelse lateye kadar bole demezsin
quote:
oynaması basit o yüzden.
+1500 master yi ile aynı cepeden tutuyorum en beceriksiz adam bile vur kaç yapabilir, Vayneye zor diyen adam oyunu silsin lütfen kite bilmiyorsan bile q ile geri atla adam sana yaklaştımı lee sin ultisi gibi skill var adamda 10 saniye cd li noob herosu=vayne
quote:
quote:
quote:
quote:
oynaması basit o yüzden.
çok ezilmişsin heralde vayne'e normaldir bu gıcıklık o zaman. ben en son vayne oyunumu 2 ay önce attım vayne le hiç rank atmadım diğer adc ler bana daha kolay geliyor.
bu konuda konuşmayalım olurmu.
quote:
Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix
quote:
ilk olarak okadar basit degil karsına oynamayı bilen draven gelse lateye kadar bole demezsin
Alıntıları Göster
oynanmasının sebebi snowball a aşırı müsait olması ama adc oynamayan birinin bile vayne ile haşır neşir olması lazım, mekaniklerinizi inanılmaz geliştirir
quote:
Orijinalden alıntı: CrystalPhoénix
quote:
Alıntıları Göster
Vayne oynaması basit diyenlere sözüm yok. Ve ben de çok severim ama sürekli karşıma gelmesini de pek sevmiyorum açıkçası.
quote:
oynaması basit o yüzden.
Vayne ile sağ tık atmak bile zor neyin kafasındasın læ ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nirvana.
quote:
oynaması basit o yüzden.
Vayne ile sağ tık atmak bile zor neyin kafasındasın læ ?
Alıntıları Göster
Bu oyunda noob herosu , sağ tık herosu ve basit hero dedikleri geçmişte bunlara tek atmış. Gıcık oldukları için basit hero falan diyolar. Kendileri oynayamıyo . Başkası alıp ezdiği zaman cevap olarak ürettikleri şey noob herosu basit hero sağ tık herosu oluyo. Zamanında çok dayak yemişler onun acısı
Zilean gibi mükemmel bir hero varken bende anlamıyorum bu vayne manyaklığını