Şimdi Ara

Nedir bu Vayne manyaklığı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vayne kolay diyenler bir maçta ortalama kaç kere vayne'in stununu tutturuyorlar çok merak ediyorum.
  • Niye konuyu açıyosunuz şimdi herkes ögrenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

oynaması basit o yüzden.

/>

twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.

evet sen çok iyi bir oyuncusun.

Zor değil ama kolay da değil. World Championship Final'inde kimse Vayne oynamaya cesaret etmedi.

kolay champların picklenmesi gibi bi olay hiç olmadıki,
    kolaylığı world de picklenmesine göre belirleyemeyiz.çok picklenen kolay az picklenen zor gibi.(corki cait vs. gibi champlar vardı veya o an ki comp'a uymuyordu ama aynı zamanda bir kaç kez vayne banladıklarıda oldu)

bu mantıkla oyundaki en basit oynayışa sahip champ zed oluyor öyleyse.BAN/PİCK rate %100 falandı.

çok fazla damage vurdugu için ve q+ ulti ile uzaklaşmayı önemli ölçüde sağladığı için kite yapamayan adamlar bile diğer adclere göre daha fazla iş yapabiliyor olması gerçegi var.Oturduğu yerden diger adclere göre daha fazla damage vurup teamfightlarda daha iyi iş yapması işte bu yüzden kolay denilebiliyor.

Vayne çok zor veya kolay diyenlere karşı gereksiz sert üslublarının nedeni vaynei iyi oynadıgını zanneden adamlar,bu yüzden onların böyle tepki vermesi normal "ya ben süper vayne oynuyodum ama forumda veletler vayne için kolay demişler @@@"gibi.
    Doublelift seviyesinde oynamak gerçekten imkansıza yakın fakat vayne oynamak çok kolay aradaki farkı anlamak lazım.

zed'in %100 rationun sebebi tam da o. şu an metadaki en güvenli en rahat pick. o yüzden kore'de blind pick maçlarda mutlaka zed picklenir çünkü gerçek bi counter picki yok ve late gamede ad carry i full kombosuyla öldürememesi bayağı zor. kogmaw vayne gibi ad carryleri kimse picklemeye cesaret edemez heleki wc3de pre-nerf triforce corkiyi unutmamak lazım. bi vayne in bi kogmaw ın sona-corkiye lanede dayanması kesinlikle çok zor. ayrıca şu anda dünyanın en iyi ad carrylerinin hepsinin özellikle vayne'e hakim olduğunu görmek zor değil. çünkü oyunu tek başına taşıyabilen bi hero ve "room to outplay" özelliğine de sahip. yani mekanik zorlamaya çok açık.

• vayne aatrox kass solid ban
  • late gamede en güçlü adc mobilitysi zaten üstün ultisi ve q su ve mahvolmus + 2. skili çok iş yapıyor
  • Vayne kolay şampiyon diyenler takım savaşlarında q atıp bruiserlar gibi takım savaşının içine dalıp 1 2 kill alan ve iş yaptığını sanan bebeler. Kite yapmayı bilmeyen adamın elinde Vayne tam bi Vayne değil. Zaten kite yapamıyorsan ADC oynama yada git öğren.
  • vayne çoğu adcye göre zor bile bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Vayne kolay demişler kafaniz supermis arkadaslar gule gule kullanin, hayrini gorun.

Doğru demişler.En basit adclerden

Oyna da bronzdan çık o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vayne karşı vi aldımı vayne pert
  • Hani Carry diyoruz ya, ha işte Vayne tam bir carrydir. Ezilen bir takımı bile tek başına sırtlayabilir iyi bir Vayne diğer carrylere nazaran.

Oynaması kolay diyen arkadaşlar Vayne ile tf'de 5 kişi focusu yememişler sanırım.

Nerde ulti açıp, nerde E'yi kullanıp, nerden nereye tumble yapacağını bilmezsen 0.1 saniyede ölürsün.
  • Şu an net bi counter'ı yok çünkü adc olarak.Ayrıca mekanikleri çok güçlü ve true damageden bahsetmeme gerek yok sanırım? Eskiden popüler olmamasının sebebi can düşmanı Draven alınır.Kafasına kafasına balta konula konula ezilirdi.Bu yüzden pek sık karşılaşmazdık.Ama Draven'e gelen ezici nerften sonra artık Vayneyi durduramıyor.Ve yetenekli bi Vayneyi durdurmak için herhangi bi adcyi kullanan kişinin normalden fazla dikkatli olması gerekiyor.Bu da nadir olan bir şey.Ama Corkiyle güzel şeyler yapanlarda yok değil.
  • kendileri mainimdir. counteri cait alıolar direk karşıma kule altında bile minnions kesebiliyosanız sorun olmuyor. jungle gankı bekle yap cs'ni. BOTRK den sonra fena halde taşıyor oyunu.

Genelde zaten karşı takım tankı fightı başlatmaya yeltenirken 2 basic atack - 3.sünü q ile birlikte vurunca ciddi anlamda hp düştüğünü farkedince karşı takım hurraa dalamıyor. focuslattırmıcaksın kendine, gerisi zaten geliyor :) haftasonu 2 günde 2 lig çıktım sayesinde.

73win 58lose

http://www.lolking.net/summoner/euw/20854305#ranked-stats

• Vayne'i özledim lan bunu diyeceğimi düşünmezdim yeter her oyun Jinx-Riven
  • low eloda oynamasi basit ve kolay oyun tasiyor kimse zor felan demesin adc kalirsa ya trist yada vayne alirim cunku skillerinden oturu focustan kurtulma sansi ve hasari yuksek. oyunda gercekten zor denilcek champlarda bir elin parmaklarini gecmez

• tflerde ulti açıp takla atınca odaklanması zor oluyor tabi o arada temizliyor... Pek adc oynayamam, ama hasarını yüzde olarak verdiği içinde çok seçiliyor öyle düşünüyorum.
  • Vayne basit chanp diyenlere sadece gülüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oynaması basit o yüzden.

/>

twitch,kogmaw,mf,ashe gibi karakterlerin olduğu oyunda insanlar vayne veya ezreal için "ay çok zor ama ben çok iyi oynuyorum" demek istiyolar bu çok doğal.

evet sen çok iyi bir oyuncusun.

çok ezilmişsin heralde vayne'e normaldir bu gıcıklık o zaman. ben en son vayne oyunumu 2 ay önce attım vayne le hiç rank atmadım diğer adc ler bana daha kolay geliyor.

bu konuda konuşmayalım olurmu.

Nedir bu Vayne manyaklığı

Nedir bu Vayne manyaklığı

qapaq

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.