çok haklısın Türk Halkının arabalarındaki tesbihleri fabrika çıkışlı olması lazım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: giza
quote:
Orjinalden alıntı: mustafasefa
quote:
Orjinalden alıntı: droll
Tesbihsiz vitesmi olur
çok haklısın Türk Halkının arabalarındaki tesbihleri fabrika çıkışlı olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ugurayranci
quote:
Orjinalden alıntı: giza
quote:
Orjinalden alıntı: mustafasefa
quote:
Orjinalden alıntı: droll
Tesbihsiz vitesmi olur
Alıntıları Göster
benim de dikiz aynasından aşağıya sallanıyor tesbihim
quote:
Orijinalden alıntı: dondurmaci
benim de dikiz aynasından aşağıya sallanıyor tesbihim
Alıntıları Göster
tesbih delikanlının gücünü gösterir
quote:
Orijinalden alıntı: apia
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
bende hiç tarzım değil koymam hiçbizaman ama koyanada saygı gösteririm
quote:
Orijinalden alıntı: m.kvncymn
bende hiç tarzım değil koymam hiçbizaman ama koyanada saygı gösteririm
Alıntıları Göster
bence kötü duruyor ama koyanada bişi diyemeyiz tabi zevk meselesi. bazılarıda silecek koluna takıyor
quote:
Orijinalden alıntı: byspayn
bence kötü duruyor ama koyanada bişi diyemeyiz tabi zevk meselesi. bazılarıda silecek koluna takıyor
Alıntıları Göster
tesbihsiz yada tokasız vites çok mat çok sönük duruyor..en güzeli de metal tesbih....(easytronic vitese de pek yakışmış canıım
quote:
Orijinalden alıntı: fever2006
tesbihsiz yada tokasız vites çok mat çok sönük duruyor..en güzeli de metal tesbih....(easytronic vitese de pek yakışmış canıım
Alıntıları Göster
okey - bendeki tesbih aynada asılı (hepside nazar boncuklu), bitane krom da vitese asacam yarin, bide sinyal ve silecek koluna... neden derseniz - araba büyük, misafirinde canı çeker tesbih çeker. acep iki seccade de mi atsam bagaja?
quote:
Orijinalden alıntı: guru68
okey - bendeki tesbih aynada asılı (hepside nazar boncuklu), bitane krom da vitese asacam yarin, bide sinyal ve silecek koluna... neden derseniz - araba büyük, misafirinde canı çeker tesbih çeker. acep iki seccade de mi atsam bagaja?
Alıntıları Göster
Bırakın insanların zevkine karışmayın ya
quote:
Orijinalden alıntı: TNRT
Bırakın insanların zevkine karışmayın ya
Alıntıları Göster
tavsıye ederım ozellıkle uzun yolda veya cok sıkısık trafıkte sabır cekmek rahatlatıyor
quote:
Orijinalden alıntı: efetaunuss
tavsıye ederım ozellıkle uzun yolda veya cok sıkısık trafıkte sabır cekmek rahatlatıyor
Alıntıları Göster
Yarın kendi şahsi ilk arabamı teslim alayım ilk iş tespih koymak olacak.
Babamın arabalarında hep vardı zaten. Canı sıkılınca çekerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: mcake±
Yarın kendi şahsi ilk arabamı teslim alayım ilk iş tespih koymak olacak.
Babamın arabalarında hep vardı zaten. Canı sıkılınca çekerdi.
Alıntıları Göster
yuh diyorum başka birşey demiyorum.forumun %80ni tesbihli çıktı yani. Annemde vermişti bana Hactan gelme ,al arabana koy demişti. Camiye değil ,arabay gidiyorum tesbihin arabada ne işi var dedim. Trafikte tesbih çekenler bence tehlikeli oluyor. Ani birşey olsa tesbih çeken el iptal,tek elle arabayı nasıl idare edeceksiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: realgs
yuh diyorum başka birşey demiyorum.forumun %80ni tesbihli çıktı yani. Annemde vermişti bana Hactan gelme ,al arabana koy demişti. Camiye değil ,arabay gidiyorum tesbihin arabada ne işi var dedim. Trafikte tesbih çekenler bence tehlikeli oluyor. Ani birşey olsa tesbih çeken el iptal,tek elle arabayı nasıl idare edeceksiniz...
Alıntıları Göster
ben de sasırdım.cogu tesbih kullanıyor milletin.yas ortalamasına gore enteresan olms genelde biraz daha ileri yastaki kisilerde goruodm ben bu olayı
quote:
Orijinalden alıntı: thispotkey
ben de sasırdım.cogu tesbih kullanıyor milletin.yas ortalamasına gore enteresan olms genelde biraz daha ileri yastaki kisilerde goruodm ben bu olayı
Alıntıları Göster
karizma oluyor heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Bizim araba.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Bizim araba.
Anaamm o BMW deılmı ona bıle koymussunuz he bı arkadas vardı pcde oyun oynuodu dıreksıyonla onun vıtes topuzuna bıle takmıs kı bu sadece gercek hayatta gorebılcemız bıse olmadıgını annadım bu sayede sana ortamdada var susleme
quote:
Orijinalden alıntı: Technologic
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Bizim araba.
Anaamm o BMW deılmı ona bıle koymussunuz he bı arkadas vardı pcde oyun oynuodu dıreksıyonla onun vıtes topuzuna bıle takmıs kı bu sadece gercek hayatta gorebılcemız bıse olmadıgını annadım bu sayede sana ortamdada var susleme
Alıntıları Göster
yok o bmw değil ama; bmw de olsa tesbih koyulur be :)
quote:
Orijinalden alıntı: Legend10
yok o bmw değil ama; bmw de olsa tesbih koyulur be :)
Alıntıları Göster
Tesbihsiz binilmez hele hele vites değiştirilmez
quote:
Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı
Tesbihsiz binilmez hele hele vites değiştirilmez
Alıntıları Göster
tesbihsiz şahin olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: HELICOPTERPILOT
tesbihsiz şahin olmaz
Alıntıları Göster
sizi gidi tesbihciler sizi
quote:
Orijinalden alıntı: arifomer
sizi gidi tesbihciler sizi
Alıntıları Göster
tesbih olacak ama sol elıne alıcan bırazda uzun olacak kolu camdan sarkıtacan yere değecek gibi olacak:D:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: HELICOPTERPILOT
tesbih olacak ama sol elıne alıcan bırazda uzun olacak kolu camdan sarkıtacan yere değecek gibi olacak:D:D:D
Alıntıları Göster
takanların çoğu bi büyüğünden özenerek takıyo.şahsen ben arabamın ne vitesine ne aynasına ne de başka bi yerine bişe takmam.bu da benim huyum