Şimdi Ara

Nedir Bu Vitese Tesbih Koyma Sevdası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugünlerde çok bu kafama takıldı bu konu bende bakayım DH'de de var mı böyle arkadaşlar dedim?
    Bu vitese tesbih koymanın amacı nedir? Trafik sıkışınca ya sabır mı çekiyorsunuz yoksa vitesi değiştirirken vites topuzu yerine tesbihi falan mı çekiyorsunuz

• Maksat karizma olsun yada süs..
  • benim vitesimde var. ama koyma sebebim birilerini etkilemek amaçlı deil . SABIR TESBİHİ ....
  • sorma ya adamlar aracı full modluyor birde vitese resbih koyuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

Arkadaşlar bugünlerde çok bu kafama takıldı bu konu bende bakayım DH'de de var mı böyle arkadaşlar dedim?
    Bu vitese tesbih koymanın amacı nedir? Trafik sıkışınca ya sabır mı çekiyorsunuz yoksa vitesi değiştirirken vites topuzu yerine tesbihi falan mı çekiyorsunuz

bizim arabada da var amacım dediğin gibi trafikte falan sıkıldımı çekmek.
  • bende koymam tarzımda değil geçen annem oraya nazarlık gıbı bırsey koymuş kım görcek vitesin orayıda nazar değmesıne engel olucak anca arabaya bınen dıkkat ederse.nal gıbı dikiz aynasına koymak lazım o zaman
  • viteste degilde sinyal kolunda var uzun yolda iyi oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araba nedir ?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KONYADAN ÇOK GÜZEL BİR TESBİH ALMIŞTIM KOYMİYİMMİ ?...
  • bende de oltu taşı tesbih vardı , hocamdan hesiye, ustaya bırakmıştım çalmışlar... 2 gün sonra farkına vardım.

Sonra yeni bi oltu taşı daha buldum dedemden, onu da yurtdışından gelince araçta bulamadım. Babama sorduğumda cevabı "Attım" oldu...

Arada vitesin arasına sıkışıp geçmesine mani olabiliyordu, böyle bir günde babam kafası atmış, ve Oltu taşı tesbihimi atmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

KONYADAN ÇOK GÜZEL BİR TESBİH ALMIŞTIM KOYMİYİMMİ ?...

mevlana tesbihi
  • Bende koydum ama tamamen dekor olarak koydum...Üstümde taşımıyorum canım sıkıldığı zaman oradan alıyorum.Ama bazen ses çıkartıyor.Her an kaldırabilirim
  • valla ben de koyuyorum;isteyerek koydum üstelik.
    yolda giderken elim vitesteyken tesbihi alıp çekiyorum.

yakıştığını düşünüyorum;sonuçta biz Türk'üz..
    kimse apaçilik falan diye çıkmasın.
    adam araba da modlasa;orijinal de binse arabada illâ ki tesbih;cevşen;nazarlık vs. bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 14 Haziran 2008; 4:11:52 >
  • sevdiğim bir dostum hediye etmişti ara sıra ya sabır çekerken lazım oluyor trafikte
  • w210 merso ya bakarken kaç tane ilanda silah duruyordu
  • PARDON ANLADIĞIM KADARIYLA FENERLİSİN AMMA CİMBOMUDA UNUTMAMIŞSINIZ.
    ÇOK KİBAR BİR FENERLİSİNİZ SİZ HASAN BEY.

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

bende de oltu taşı tesbih vardı , hocamdan hesiye, ustaya bırakmıştım çalmışlar... 2 gün sonra farkına vardım.

Sonra yeni bi oltu taşı daha buldum dedemden, onu da yurtdışından gelince araçta bulamadım. Babama sorduğumda cevabı "Attım" oldu...

Arada vitesin arasına sıkışıp geçmesine mani olabiliyordu, böyle bir günde babam kafası atmış, ve Oltu taşı tesbihimi atmış

• quote:

Orjinalden alıntı: serkes

PARDON ANLADIĞIM KADARIYLA FENERLİSİN AMMA CİMBOMUDA UNUTMAMIŞSINIZ.
    ÇOK KİBAR BİR FENERLİSİNİZ SİZ HASAN BEY.

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

bende de oltu taşı tesbih vardı , hocamdan hesiye, ustaya bırakmıştım çalmışlar... 2 gün sonra farkına vardım.

Estağ. beni Servet ve GS hakkındaki aslında 100 de 100 doğru olan tesbitlerimden dolayı, GS forumlarında pek sevmiyorlar DH de :)

Servete kazma dediğim için , ne zekamı bıraktılar, ne fanatikliğimi

• Bizim arabada da var,babam koymuş ama neden koymuş bilmem,trafikte tespih çekmek aklımın ucundan bile geçmez
  • Küçük bir tespih koleksiyonum var ama vitesin orda yok. Hepsi evde çalışma masasının dolabının kapağının tutma yerinde asılı. Hepsini vitese geçirsem şanzuman dağılır Bu arada tespih falan çekmem yada sallamam, ama sallayan çekenlerinkini hep hacılarım asarım diğerlerinin yanına
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

sevdiğim bir dostum hediye etmişti ara sıra ya sabır çekerken lazım oluyor trafikte

aynen bende öyle yapıyorum...
  • quote:

w210 merso ya bakarken kaç tane ilanda silah duruyordu

bizim arabada vardı hem silah hem de tespih(araç w210 kasayken)(benim evdeki direksiyon setinin üstünde bile tesbih var)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.