Şimdi Ara

Nedir Bu Vitese Tesbih Koyma Sevdası? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vitese değil de daha çok cebime koyuyorum,uzun yolda iyi oluyor.
  • bende tesbh çekiyorum genelde silecek kolunda asılı olur canım sıkılınca sabır çekerim... süs için değil hem nazar boncuklu oldugu için... vitese neden takmadım çünkü otomatik vitese yakışmıyor en çok körüklü duz viteslere yakışıyor. bundan onceki clio ve dobloda vitesde duruyordu
  • bi arkadaşımızın bmw dediği araç opel değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technologic

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Nedir Bu Vitese Tesbih Koyma Sevdası?

Bizim araba.

Anaamm o BMW deılmı ona bıle koymussunuz he bı arkadas vardı pcde oyun oynuodu dıreksıyonla onun vıtes topuzuna bıle takmıs kı bu sadece gercek hayatta gorebılcemız bıse olmadıgını annadım bu sayede sana ortamdada var susleme

Hocam BMW değil o Opel'in Easytronic vitesi

• Büyük teşbih koyanlar göze çok itici geliyor şahsen kendi aracımda ufak oltu taşı ve her taşında el işlemesi gümüş kaplama var gören herkes çok beğeniyor kaç kere kapmaya çalıştılar ama yedirmem ayrıca aracımda ambiyans aydınlatmasıda var akşamları muhteşem oluyor.
  • bi akrabamızın hacıdan getirdirip hediye ettiği bi tesbih var ..
  • bende de vardı turkuaz renkli büyük taşlı. siyah vitesin etrafında güzel duruyordu, bazen trafikte sinirlenince iyi geliyordu. Ancak birisi almış kim bilmiyorum uzun zamandır kayıp
  • Aracımın ne vites koluna, ne de dikiz aynasına hiç bir şey asmam ve astırmam.
  • geldiği yeri unutmamak için takıyordur, köyden göç etmiştir...
  • Bende de bir aralar vardı, trafikteyken sallıyordum.

Fakat şimdi telefona Sudoku yükledim, onu oynuyorum trafikte. Dolayısıyla tesbihi de kaldırdım.
  • Otomatik vites topuzuna koysak yakışır mı?
  • Otomatik vites topuzuna koysak yakışır mı?
  • 5 yıllık konunun hortlatıldığını görünce , ya sabır diye tesbih çekesim geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

5 yıllık konunun hortlatıldığını görünce , ya sabır diye tesbih çekesim geldi.

• Tesvih zikri hatırlatır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.