Şimdi Ara

Nedir bu yazilim muhabbeti ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2011 vw golf aracımı bugün servise götürdüm.Şikayetim motorun soğukken çaliştığında tuhaf çalışması ve siyah duman atmasiydi.neyse servis elemani çalıştirdi bakti güncellememiz lazim motoru sürekli guncel tutmak gerek falan dedi 150 lira ucreti var eğer yine düzen tutmazsa sorun heralde enjektörde enjektörü değiştiricez oda 6 milyara yakin dedi.velhasil araci bugun biraktik servise.1.5 yil oncede güncelleme yaptirmistim bu arada.şimdi bu anlamadiğim soru önceleri hic guncelleme falan ne duyardik ne bilirdik.eleman haklimi güncelleme şartmi hakkaten sürekli? Sizde gidip boyle 100 200 verip güncelletiyormusunuz belirli sikliklarda ? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D aynen golfte android işletim sistemi olduğu için şişiyor zamanla güncelleme istiyor :D

Edit: normalde trolluk yapmam simdi de vicdan yaptım düzgün cevap vereyim. Hocam vw aracımız yok, ford ve pejo var hic siyah duman atma olmadı güncellemeye para verilmedi. Güncelleme ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, ayrıca 2011 model arabanın enjektorune gidip 6 lira verirseniz size helal olsun yıkardım orayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 5 Ekim 2015; 21:50:23 >
  • VAG'a para lazım olduğu için Doğuş Oto çalışmalara başlamış anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanki Bana Pele -- 5 Ekim 2015; 21:51:20 >
  • Seninkini çaktırmadan aradan çıkartacaklar, "siftah senden bereket Allah'tan " olayı.
  • ARACINIZ GÜNCELLENMİSTIR
    KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ

• benim bildigim guncelleme ucrestsiz olur.

• Dci

• alirken faturaya bakin lutfen benim bidligimde guncelleme ucretsiz olur

acaba faturada 150 tl yi ne diye kesmisler cok merak ettim
  • valla ne biliyim hepsi hirsiz bu servislerin.Tanidik bi ustayla konuştum şimdi oda faso fiso diyor yazilim muhabbetine.enjektörun 1 tanesi bozuksa hepsini değiştirir onlar işini garantiye alir dedi.bakalim yarin ola hayrola.sağolun cevaplariniz için.

• Faturanin resmini atarim buraya.

• Emisyon testini kandıran yazılım işinden de müşteriden para alarak yırtacaklar, hela olsun.
  • Enjektör 6 bin liraysa motor komple kaç para?
  • idemo kullanıcısına yanıt
    valla bak dogru diyosun ne koparirsam kar diyorlar yani kendi hatalarinin ucretini musteriye cikartiyorlar demekki
  • Format Atılır.

- Doğuş Oto

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.