Şimdi Ara

Nedir bu yeşil don olayı ya :)) (askerlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 yılındayız az çok herkes biliyor ne götürüleceğini ama bi yeşil don(boxer) olayı konuşuluyo boxerla eğitim yapmıyoruz sonucta. Varmı hala bu kural?

• Var tabı zaten oraya boxer goturmen bır seyı degıstırmez yıne yesıl don verıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim demiş.boxer ile eğitim yapılmadığını, ceberrut birine denk gelirsen bu yazdığını silersin ve kesi likle boxer beyler tecrübe ile sabittir slip donlar felaket pişik yapıyır...

• Yeşil yasaktı bizde. Beyaz giyilirdi iştimada kontrol edilir kirli olanlar aşağılanır yuhalanır rezil edilip gönderilirdi. Çok pis olanın dayak yediğini bile gördüm. Yeşil kiri göstermediği için yasaktı.
  • yeşil atlet zorunlu hatta sabah içtimasında kontrol ediliyor çoğu yerde, çorabına (siyah olacak) tırnağına hatta koltuk altı traşına bakılan yerler var Allah'tan benim böyle dertlerim olmamıştı askere git de gördüklerin içinde en az seni rahatsız eden o don atletin rengi olacak
  • Yere göre değişir kimi yerde zorunlu beyaz kimi yerde yeşildir kiminde don olsunda ne giyersen giyder.
  • Eğitim Merkezi MEBS mamak için söylüyorum beyler (acemilik)

Ayrıca buraya giden varmı bu ay içinde tanışalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyin tek tip olması gerektiği için ve kir meselesi var tabi. Mesela 40 kişiden 39 unda bere var 1 kişide yoksa kimse soğukta bere takamaz. Askerliğin başladığı yerde mantık biter.

• Alt tarafa karışmazlar üst taraf yeşil olmalı en sert yerlerde askerlik yaptım yeni foça ve eski foça hiç birinde donuma bakmadılar
  • Bunlari okudukca askere gitmekten soguyorum yav bakalim hayirlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Bunlari okudukca askere gitmekten soguyorum yav bakalim hayirlisi

Gideceğin yere göre değişir askerlik nereye düştünüz?
  • yanınıza travazol krem almayı unutmayın pişiğe anında ve kesin çözüm. derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

2013 yılındayız az çok herkes biliyor ne götürüleceğini ama bi yeşil don(boxer) olayı konuşuluyo boxerla eğitim yapmıyoruz sonucta. Varmı hala bu kural?

ister inan ister inanma 3 yıl önce askerde aldığım yeşil boxer larımı hala giyiyorum ve şu an üzerimde sadece o var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resital2007

quote:

Bunlari okudukca askere gitmekten soguyorum yav bakalim hayirlisi

Gideceğin yere göre değişir askerlik nereye düştünüz?

Yok hocam ben daha yeni universiteye basliycam bu yil en az 4-5 yil var benim askerlige ama sonucta gitcez iste onun icin yazmistim

• brk-bjk B kullanıcısına yanıt
    hiç sızlanmayın bakem ben şırnakta yaptım askerliğimi, ben gitmeden önce keşke kalksa şu askerlik filan diyordum fakat ben o çileyi çektim herkes çeksin diyorum artık
  • quote:

Yok hocam ben daha yeni universiteye basliycam bu yil en az 4-5 yil var benim askerlige ama sonucta gitcez iste onun icin yazmistim

subhanallah ibretliksin kardeş

quote:

Orijinalden alıntı: klavye_414

yanınıza travazol krem almayı unutmayın pişiğe anında ve kesin çözüm. derim.

pudra yeter heralde :S

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

hiç sızlanmayın bakem ben şırnakta yaptım askerliğimi, ben gitmeden önce keşke kalksa şu askerlik filan diyordum fakat ben o çileyi çektim herkes çeksin diyorum artık
    arkadaşım ballı'da yapmış dağdan inmedim diyordu, gidenlere allah sabır versin hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

Hayirlisi hocam ne diyim.bir de ben gmim okiycam o yuzden donanmada yapma ihtimalim cok yuksekmis askerligi ama hayirlisi olsun ne diyim.tirsmiyo degilim ama askerlikten

• vala bizim orda 2011 yılında serbestti tüm iç çamaşırlar
  • quote:

Hayirlisi hocam ne diyim.bir de ben gmim okiycam o yuzden donanmada yapma ihtimalim cok yuksekmis askerligi ama hayirlisi olsun ne diyim.tirsmiyo degilim ama askerlikten

İnsan nelere alışmıyor buna da alışırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.