Şimdi Ara

Nedir bu yurt dışı ücretsiz eğitim olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkese merhaba universite araştırırken karşıma ankastudy westline kanadada egitim ve onun tarzı bir çok yurtdışı üni sitesi çıktı üstüne üstlük ücretsiz deniyor

Boyle bir olay var mıdır?

Adamlarin babasinin ogullari miyizda bize böyle bir imkan sunuyorlar ?

Yoksa benim mi eksik bildiğim seyler var

Yardimci olursanız çok mutlu edersiniz beyler kafamı kurcaliyor ne zamandır

Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almanya gibi olabilirmi sonuçta çoğu üniversite ücretsiz sadece 250-500 eur arasında yıllık harç ücreti var
  • up bende bu gün denk geldim aklım çelindi gibi :D makedonya üniversiteleri hakknıda bilgisi olan veya orada okuyan varsa yazabilirmi buraya
  • Nedir bu yurt dışı ücretsiz eğitim olayı
  • kardeşim adamlar ÜCRETSİZ EĞİTİM DANIŞMANLIĞI hizmeti sunuyor ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTE imkanı sunmuyor. Kanada ABD gibi ülkelerde kimse sizi ücretsiz okutmaz en kötü okul eğitim ücreti 15 bin kanada dolarından başlıyor. Kanada abd'de ücretsiz okuyabilmek için iyi bir sporcu veya yüksek lisansı 3.90 ile odtüden bitirmiş doktoraya hazırlanan bir öğrenci olmaanız gerekmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizde daha sonuçlar açıklanmadan Rusya'da bazı üniversitelerin kontenjanı doldu. Hep bu çinliler yüzünden. Rusya'da Eğitim düşünen arkadaşlar acele edin.
  • bu ücretsiz eğitimin belli şartları var.mesele avrupadaki üniversiteler,hindistan,pakistan ya da afrika gibi az gelişmiş ülkelerdeki öğrencilere ücretsiz eğitim ve burs desteği sağlıyor.avrupa birliği üyeleri ise avrupadaki istedikleri üniversitede ücretsiz eğitim görebiliyor.bize gelince ne az gelişmiş ülke ne de avrupa birliği ülkesi olmadığımız için ücretli eğitim veriliyor.burs için ise dediğim gibi ırkçılıkla suçlanmamak için nerede afrikali,hisdistanlı,pakistanlı vs varsa onlara veriyorlar.size çıkması çok zor.
  • Avrupada Almanya, Fransa, Norveç gibi ülkeler ücretsiz eğitim sunuyor onun dışında ab vatandaşı olmayanlara paralı diye biliyorum.
    Şartlar o ülkenin dilini bilmek ve gideceğin bölümü burada da kazanmak.
    Şimdi neden bu adamlar bedavaya eğitim imkanı sunuyor? Şöyle ki; Hemen hemen herkesi aldıkları için sınavları çok zor yapıyorlar ki başarısız olanlar elensin. Öğrencilerin %20-40 civarı bir bölümü okuldan atılıyor.Yani babanın hayrına okutmuyor atılırsan bitti. Adamlar kendi dillerini bilen ve bu zorlukları aşabilecek kadar çalışkan, başarılı öğrencileri kendi ülkelerine çekmeyi istiyor. Özel okulların başarılı öğrencileri burslu alması gibi düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.