Şimdi Ara

Need For Speed Carbon (Demo) kasıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün NFS Carbon demosunu indirip kasıyor mu kasmıyor mu diye baktım fakat öyle bir kasıyor ki game booster bile buna engel olamıyor. Sebebi ne olabilir? Uyumluluk modtan Win95 seçtiğimden mi olabilir acaba? Yoksa Onboard kullanıyorum diye mi? Şimdiden Teşekkürler.

Özellikler:
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 32-bit
    İşlemci: Intel Pentium E2160 1.80Ghz (2 CPUs)
    Ram: 2 GB
    Ekran Kartı: Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Onboard)
    Video Ram: 256 MB
    Dedicated Video Ram: 64 MB

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• konu güncel
  • Tam sürüm indirip dener misin?
    O ayarlarda oynatabilmesi lazım. Ve ayarlarıda low yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Tam sürüm indirip dener misin?
    O ayarlarda oynatabilmesi lazım. Ve ayarlarıda low yap.

Yine kasıyor. Bunun sebebi büyük ihtimalle kullandığım onboard olmalı veya arabanın grafiği kesinlikle most wanted 2005'teki gibi low ayarda yansıma olmamalı :(

Edit: Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXLargeMen -- 21 Ocak 2017; 18:32:15 >
  • TheXLargeMen T kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın biraz eski model mi?

Son seçenek olarak aklıma swiftshader geliyor ama işlemcinin güçlü olması gerekir bunun için.
    İnternetten swiftshaderi indrip oyunun exe sinin olduğu yere yapıştırman yeterli.
  • quote:

Son seçenek olarak aklıma swiftshader geliyor ama işlemcinin güçlü olması gerekir bunun için.
    İnternetten swiftshaderi indrip oyunun exe sinin olduğu yere yapıştırman yeterli.

Hocam 2007-2008 model. Maalesef :(. İşlemci Core 2 Duo olsa veya anakart farklı olup Core 2 quad olsa neyse. Elimde Pentium-Dual E2160. O yüzden swiftshader zannetmiyorum çok kasar. Peki hocam grafik modu var mıdır bunun için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheXLargeMen

quote:

Hocam 2007-2008 model. Maalesef :(. İşlemci Core 2 Duo olsa veya anakart farklı olup Core 2 quad olsa neyse. Elimde Pentium-Dual E2160. O yüzden swiftshader zannetmiyorum çok kasar. Peki hocam grafik modu var mıdır bunun için?

Zannetmiyorum grafik modu olduğunu. Underground 2 oynayabilirsin o da güzel.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheXLargeMen

quote:

Zannetmiyorum grafik modu olduğunu. Underground 2 oynayabilirsin o da güzel.

Öneriniz için Teşekkürler. Fakat Underground 2 gerçekten canımı çok sıktı o kadardır oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.