|
Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (188. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aviator_
Reddit forumda da yazdım 2 konuya kimse davet yollamıyor :)))) hocam senin level kaç ikimiz crew yapsak 50 olmaz mı benim level 50 şimdi2 kişi zor sanırım ya ben tüm trophy sitelerine de yazdım bakalım belki davet gelir :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Return Zuha
Genelde nfsleri Ea accessle alıp oynuyorum;geçen gün yine access edindim ve ps5 te deneyimliyorum ; next gen upgrade olmamasına rağmen .... Hani normalde grafik takımtım hiç yoktur; ama görsellik baya baya gözüme battı....Hani Nfs 2015,rivals yada paybackten önce çıkmış oyun gibi geldi....Daha 1 saat oynadım ; umarım çeker kendine :)Yahu tam oyunu almayı düşünüyordum. Bu yorumu okudum vaz geçtim.
-
Sizde bulursanız araya beni sıkıştırın :)) -
Arkadaşar oyun indirime girmiş. Almayi düşünüyorum ancak aklimda bir soru var. Oyunda Kokpit kamerasi yok mu?
-
NFS tarihinde kokpit belki 1 oyunda olmuştır tabii ki yok.
-
O kötüymüş hocam, teşekkürler bilgilendirme için
-
underground hatrina kurdum.bakiyorum.
Oyunda ciddi para sikintisi var.
Forza da 2 gun oynadim 20 tane araba var garajda.
Bunda 2. Ciyi zor aldim.
Edit: campaign i bitirdim 32 level de. Herşeyin acilmasi 50 level de oluyor. Daha uğraşamam.
Sprint yarışları zevkli, yuksek.hizlarda ekran flu oluyor.
Soyle.bi sacmalik var, gece yarışlarında bi yandan polis bi yandan trafik 300 le.gidiyorsun
o arada ekranda en altta cikan yazıları nasil okuyabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman -- 1 Eylül 2021; 2:55:36 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: serdoan
Arkadaşlar oyundaki yarış simgelerinin bazılarında şu şekilde bi görüntüyle karşılaşıyorum ve ne olduğunu bilmiyorum burada ne yapmam isteniyor;
Ve birde özellikle bu drift yarışlarında başarılı olamıyorum ne yapmamız gerekiyor varmıdır bir formülü örneğin yarışta benden 125k puan falan isteniyorken ben en fazla 65-70k ya çıkabiliyorumHangi simgeyi kastediyorsun ?
-
-
Ünlem işareti olanlar, sağa geçince aynı pistin farklı kategorisi çıkıyor o yüzden. 2 tip yarış. Ünlem olanları bitirsen bile orada ünlem olarak kalacaklar. Sağa geçince diğer yarış seçeneği çıkıyor.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Betta_54
Ps de oyunu nasıl Turkce yaptınız ?
Alıntıları GösterOyunu PC de oynuyorum ps de değil..
-
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrÜnlem işareti olanlar, sağa geçince aynı pistin farklı kategorisi çıkıyor o yüzden. 2 tip yarış. Ünlem olanları bitirsen bile orada ünlem olarak kalacaklar. Sağa geçince diğer yarış seçeneği çıkıyor.
Teşekkürler
-
Oyunun rehberini hazırladım, tüm detaylar mevcut %100 başarımla
https://forum.donanimhaber.com/need-for-speed-heat-turkce-rehber-ve-inceleme--146240826
-
Arkadaşlar oyunu steam'den satin aldim , acarken origins platformu aciliyor oyunu acamiyorum bu durumla karşilasan varmi ne yapmam lazim oyunu hala acamiyorum
-
eaplay ile bir bakayim dedim,bildigin hayal kirikligi yine çöpingen nfs..daha degisik biseydir diye dusunmustum. rivals grafikleri bundan cok daha iyi..bombos ölü şehir vs..bu aptal sirket huyundan vazgecmez anlasilan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 27 Aralık 2021; 20:5:37 > -
Arkadaşlar ben bir tane yarışı birinci olarak tamamlayamadım. Arabanın gücü yetmedi. Ancak o yarışa yine de haritada tik koyulmuş sanki birinci olmuşum gibi. Çok saçma değil mi? Glitch mi oldu yoksa? -
Forza Horizon bu serinin fişini çekti maalesef. Nfs öldü. EA oyunu o kadar arcade yaptı ki kalite falan kalmadı. Asphalt ayarında bir oyun artık...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X