Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted'ın mobil versiyonu için kısa bir tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

EA, E3 2012'de Need for Speed Most Wanted'ın mobil platformlar için de çıkış yapacağı açıklayarak, mobil oyuncuları heyecanlı bir bekleyişin içine sokmuştu. EA, yapımın mobil platform için geliştirilen versiyonu için yeni bir tanıtım videosu yayınlayarak, mobil oyuncuların bu meraklı bekleyişine kısa ama etkileyici bir yanıt vererek bu merakı az da olsa giderdi.

EA bünyesindeki Fire Monkeys tarafından geliştirilen yapım için yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda seriden alışılan gelen bir polis kovalamacasına yer verildi. Kaliteli grafikleri, aksiyon dolu sahneleri ve çeşitli efektleriyle dikkat çeken yapım, yarış tutkunu mobil oyuncular için oldukça önemli bir yere sahip olacak gibi görünüyor.

Yapım için kesin bir çıkış tarihi belirtilmese de, yakın bir zamanda mobil oyuncuların beğenisine sunulması bekleniyor. Ek olarak, oyunun Android ve iOS için çıkış yapacağını da belirtmekte fayda var.

• Krall :)

• Mobil oyunlar gittikçe gelişiyor. Bide şarj sorunumuz çözülürse dışarda oyun keyfimiz süper olur.

• İdeos x5 kasmadan çalıştırır inşallah.

• grafiklere sağlam abanmışlar :D
  • Hadi bakalm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel gözüküyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oha super gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel görünüyor umarım reklamı kadar gerçektir.

umarım pc'de de bu kadar güzel bir need for speed serisi gelir

• Grafikleri kes.
  • bu gidişle telefonlarada ekran kartı alıcaz

• Nokia n95 te oynamistim en son need foru bakalik androidde nasil bi deneyimim olacak

• bence bilmiyen birine bu görüntüleri gösterip hangi platform için diye sorarsak ps2 ps3 ve xbox 360 konsollarından birini söyleyecektir.grafikler harika

• Hayırlısı şehir içi turlamayla daha iyi olucaktır. xD
  • Ow yeah grafikleri kest hacii :) bence x5 kasmadan yada biraz kasarak calistirir ama overclock ile cekeriz 1 ghz ye oynaris :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun güzele benziyor eyvallah ona bişey demiyorum da 9-10. saniyede bi grafik hatası var tanıtım filminde grafik hatasını ilk defa bunda gördüm :D

• Aspahlt 6'dan iyi olsun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Oyun güzele benziyor eyvallah ona bişey demiyorum da 9-10. saniyede bi grafik hatası var tanıtım filminde grafik hatasını ilk defa bunda gördüm :D

evet tampon arabanın içinden geçiyor :D

• dehset ötesi awasome !!!!!!!

ios cok gelişiyor..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.