Çok deli bi oyun olucak bu çıksa da sabahlara kadar oynasak
quote:
Orjinalden alıntı: serkankylie
bu arada tam araç listesini biliyor musunuz
Aston Martin DB9 Audi TT 3.2 V6 BMW M3 GTR 1954 Corvette 1960 Chevrolet Stingray 2005 Chevrolet Corvette Dodge Viper SRT 10 Fiat Coupe Fiat Punto 1.8 Ford GT40 2005 Ford Mustang GT Cadillac CTS-V Cobalt SS Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lexus IS 300 Lotus Elise Mazda RX-7 Mazda RX-8 2005 Mercedes Benz SLK 230 Mercedes-Benz SLR McLaren 1995 Mitsubishi Eclipse GT 2005 Mitsubishi Eclipse Spider Mitsubishi Lancer Evolution 8 Nissan 350Z Nissan Skyline R35 (the brand new one) 2004 Pontiac GTO Porsche 911 Turbo S Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Subaru Impreza WR1 Toyota Supra 2005 Volkswagen Golf GTI
Undergroundu pek sevmemiştim ama bu oyun beni baya heyacanlandırdı
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT
quote:
bu arada tam araç listesini biliyor musunuz
Aston Martin DB9 Audi TT 3.2 V6 BMW M3 GTR 1954 Corvette 1960 Chevrolet Stingray 2005 Chevrolet Corvette Dodge Viper SRT 10 Fiat Coupe Fiat Punto 1.8 Ford GT40 2005 Ford Mustang GT Cadillac CTS-V Cobalt SS Lamborghini Gallardo Lamborghini Murcielago Lexus IS 300 Lotus Elise Mazda RX-7 Mazda RX-8 2005 Mercedes Benz SLK 230 Mercedes-Benz SLR McLaren 1995 Mitsubishi Eclipse GT 2005 Mitsubishi Eclipse Spider Mitsubishi Lancer Evolution 8 Nissan 350Z Nissan Skyline R35 (the brand new one) 2004 Pontiac GTO Porsche 911 Turbo S Porsche Carrera GT Porsche Cayman S Subaru Impreza WR1 Toyota Supra 2005 Volkswagen Golf GTI
vay süpermiş ya...acura rsx yok galiba.o benim arabam.neyse daha güzelleri varmış...çok sağol slipknot
ben undergroun 1'i çok sevmiştim ama şimdi most wanted var.2'yi o kadar sevmedim.çünkü çok karışık.ama oyunu bitiremeden rahat edemedim.most wanted'ı alınca 1'i mi yoksa 2'yi mi sileyim ya üf
Underground 1 serinin en iyi oyunu olacak taaki Most Wanted çıkana dek
quote:
sana katılıyorum...ama 2'nin grafik olayı 1'den daha iyi bu da bir gerçek
her ne kadar 1'i daha çok sevsemde
quote:
quote:
ilk oyun olmak böyle bişey,ilk oyunla ikinci oyunu kıyaslarsak,ikinci oyundaki artılar ; motor sesleri,araçlar,yeni yarışlar ve detaylı şehir opsiyonuydu.bu kadar artıdan sonra neden hala ilk oyun diye sorarsan,çünkü underground'ın tadını aldıgımız ilk oyundu ve tabiiki onun yeri farklı olacak.şimdi Kasım da çıkacak olan most wanted da ; free mode,yeni avrupa araçları,çoğu yarışın gündüz olacagı hatta hepside olabilir,daha detaylı modifiye ve tabii ki polis.Most wanted bir nevi tüm serilerin bir karması gibi tek eksigi Classic araçlar onlarda olsaymış amanda aman yani
quote:
quote:
quote:
ilk oyun olmak böyle bişey,ilk oyunla ikinci oyunu kıyaslarsak,ikinci oyundaki artılar ; motor sesleri,araçlar,yeni yarışlar ve detaylı şehir opsiyonuydu.bu kadar artıdan sonra neden hala ilk oyun diye sorarsan,çünkü underground'ın tadını aldıgımız ilk oyundu ve tabiiki onun yeri farklı olacak.şimdi Kasım da çıkacak olan most wanted da ; free mode,yeni avrupa araçları,çoğu yarışın gündüz olacagı hatta hepside olabilir,daha detaylı modifiye ve tabii ki polis.Most wanted bir nevi tüm serilerin bir karması gibi tek eksigi Classic araçlar onlarda olsaymış amanda aman yani
evet doğru söylüyorsun...gerçi 2'de modifiye olayını iyice abartmışlar...bakalım most wanted'ın modifiye olayını ne kadar aşabilecekler...bakalım göreceğiz
Porsche 911 Turbo S
bir an evvel çıksa şu oyun hala U2 oynuyorum
16 kasımmı oha yaa.
çıkarmasınlar isterlerse
kardeşlerim belki oyun çıktığında ben oynayamam şimdiden çatladım yaw
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
16 kasımmı oha yaa.
çıkarmasınlar isterlerse
+1
Oyun çoktan bitmiştir de, milletin iştahını arttırmak ve bir ton reklam kampanyası yapmak için oyunun çıkış tarihini bu kadar uzatmışlardır...
Underground2 deki gibi sadece gece yarışları olacaksa hiç almayayım daha iyi.
resimlere bakarsan sabah ta oynanabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: jakoben
Underground2 deki gibi sadece gece yarışları olacaksa hiç almayayım daha iyi.
cıksında oynayak bari..tek araba yarıs oyunumuz zaten
arabalar çok güzel kızlarda BMW falan
üff ya bi honda yok...
s2000 nered type-r nerde bea
quote:
Porsche 911 Turbo S
oha yuhh.abi kandırmışlar sizi ya gerçek resmi çekip most wanted ss si diye yutturmuşlar.çok rencide oldum