16 kasım oyunun abd de cıkıs tarihi. avrupa icin tarih 20 veya 25 kasım dı tam hatırlamıyorum. bide arba listesi daha resmi olarak acıklanmadı, millet yabancı forumlarda videoları izleyip "aha su arabayı gordum 3sn ligine, demekki buda olacak" diyor...
ben siparişi verdim oyun çıktıgı gün (16kasım) elimde olacak tabii ki korsan haliyle
bence need for speed üzerine araba yarışı yok.düşünüyorumda daha önce bir kaç oyun aldım...street racing filan.hiç beğenmedim......acaba most wanted'da hasar olayı var mı
quote:
Orjinalden alıntı: serkankylie
bence need for speed üzerine araba yarışı yok.düşünüyorumda daha önce bir kaç oyun aldım...street racing filan.hiç beğenmedim......acaba most wanted'da hasar olayı var mı
350KM hız yaparken kaza yaptıgımda aracımın alacagı hasarı düşünemiyorum.. adamlara şu konuda hak veriyorum eger hasar olayına gireceklerse sonuna kadar gerçekçi olmak zorundalar fakat underground da sokak aralarında ve most wantedla ile tekrar beraber mücadele verecegimiz polis kovalamacalarında sayısız kazalar olacak peki bu kazalardan sonra araçlar ne kadar saglam kalabilir bu bir soru işareti? oyunun akıcılıgı açısından hasar alma espirisinin olmaması güzel birşey.
izlediğim videolarda kaza yapınca arabalarda hasarlar oluşuyordu bence güzel bir şey :)
quote:
Orjinalden alıntı: SLIPKNOT 350KM hız yaparken kaza yaptıgımda aracımın alacagı hasarı düşünemiyorum.. adamlara şu konuda hak veriyorum eger hasar olayına gireceklerse sonuna kadar gerçekçi olmak zorundalar fakat underground da sokak aralarında ve most wantedla ile tekrar beraber mücadele verecegimiz polis kovalamacalarında sayısız kazalar olacak peki bu kazalardan sonra araçlar ne kadar saglam kalabilir bu bir soru işareti? oyunun akıcılıgı açısından hasar alma espirisinin olmaması güzel birşey.
çok haklısın fakat hiç hasar almamasıda pek hoş olmuyor :( yalnız yeni oyun harika olacak nfs u2 bile zevkten öldürmüştü zamanında birçok kişiyi :)
quote:
Orjinalden alıntı: ShaRLooT
izlediğim videolarda kaza yapınca arabalarda hasarlar oluşuyordu bence güzel bir şey :)
quote:
çok haklısın fakat hiç hasar almamasıda pek hoş olmuyor :( yalnız yeni oyun harika olacak nfs u2 bile zevkten öldürmüştü zamanında birçok kişiyi :)
gördügümce ve tahminime göre polis araçlarında hasar oluşuyor.hiç yoktan iyidir
yok beyler oyunda hasar olayı yok.
lisans meselesi
Hasar mı yok ?
şaka gibi SSler devame diyor
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
yok beyler oyunda hasar olayı yok.
lisans meselesi
-
@slipknot
polis araçlarında hasar olabilir onu bilemem ama diğer arabalarda hasar olmıycak.lisans meselesi.bu arabaların firmaları ea e diyoki ''eğer benim arabamı kullanacaksan oyunda hasar vermiyceksin hasar gelirse satışımız düşer'' falan diyo.daha ea o sorunu aşamadığı için hasar yapamıyolar araçlara.isteseler alasını yaparlar bkz.Burnout 3
quote:
Orjinalden alıntı: tugay17
@slipknot
polis araçlarında hasar olabilir onu bilemem ama diğer arabalarda hasar olmıycak.lisans meselesi.bu arabaların firmaları ea e diyoki ''eğer benim arabamı kullanacaksan oyunda hasar vermiyceksin hasar gelirse satışımız düşer'' falan diyo.daha ea o sorunu aşamadığı için hasar yapamıyolar araçlara.isteseler alasını yaparlar bkz.Burnout 3
sonuçta polis araçlarıda oyundaki araçlardan oluşuyor vallahi bilemiyorum 16Kasımda görücez
BMW birde slk olmasi beni sabirsizlandiriyor !!! 16 kasim cikisi ama korsani ne zaman cikar
quote:
Orjinalden alıntı: ridvan2004
BMW birde slk olmasi beni sabirsizlandiriyor !!! 16 kasim cikisi ama korsani ne zaman cikar
16Kasım ben siparişimi verdim korsan amcamlara.çıktıgı gün elimizde olacak garanti veriyoruz dedi ki benim tanıdıgım eleman dediyse dogrudur(bundan onceki oyunlarda da garanti vermişti,dogru çıkmıştı)
ne bilim yahu sen Istanbuldaysan baska ama bilemem bende beklerim !
EHHH bee yedi bitirdi beni bu SS ler artık dayanamıyorum makineye milyarlar yatırdım bu oyun için artık gelsiiiiiiiiiiiiiin