Şimdi Ara

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
0
Favori
33.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

Orjinalden alıntı: SLIPKNOT

quote:

Orjinalden alıntı: Daywalkerr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tugay17

yok beyler oyunda hasar olayı yok.

lisans meselesi

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi

-

lüks araçlarda modifiyelenebiliyor viper örneğindeki gibi. bir şeye dikkatinizi çekeyim. viperın tamponu ve kaldırım. birbirinin içine girmiş. böle bi ss yayınlamaları kötü olmuş

hocam o aracın aYrOdinamik sistemi ile alakalı,sol ön tamponun yarım oluşu aracın performasını %30 arttırıyor yoksa oyunla alakalı bi sorun degil yani oyuna bok atmayalım

yaw bi hdr ekleyip renderware ı tekrar kakalıyolar ya helal olsun adamlara. ama hdr manyak bi olay. hdr kısaca şudur.
    Blooming. Used by designers to create a "blurred effect" on the bright edges in a scene, emulating a camera's overexposure. This feature has been added to other applications and is often mistaken as a full implementation of HDR.

HDR Skybox. Authored by painting multiple exposures of the sky to allow for real-time exposure adjustment. For Lost Coast, over 16 variations of the HDR skybox were created.

HDR Cube Maps. Generated by the engine, using the HDR skybox in conjunction with the HDR light sources and HDR light maps. HDR Cube Maps allow for an object's reflection to be cast in a manner that more accurately corresponds with the brightness of the source.

HDR Water Reflection/Refraction. Wherever the reflection of a light source is extremely bright, "white hot" spots occur along with blooming on water. A similar effect may be witnessed when under water looking out toward the sun.

HDR Refraction Effect. HDR light is transmitted through refractive materials, and takes on relevant properties of those materials (as when sunlight passes through the stained glass in Lost
    Coast's Monastery and then casts colored light).

HDR Light Maps. Generated through a radiosity process, taking light bounces/global illumination into account. This may be witnessed inside the Monastery on Lost Coast, on walls opposite the windows where the sun is "blowing out" the wall.

HDR Light Sources. Uncompressed light values provide a higher range of light values for designers to draw from in any given scene.

Exposure Control. Enable "eye adjustments" to allow you to see a different range of details in dark scenes than in overbright areas.

hdr pcyi çok kasar. benim için sadece hdr skybox yeter. o dinamik exposure a bayılıyorum. geri kalan ayrıntıları fazla hissetmem ve pc yi kascağı i.çinde açmam yani. umarım nfsmw da hdr efektlerinle oynama vardır. yani sadece on/off yoktur.

sağol açıklamaların için...

çok sevindim walla HDR FULL oynamak istiyorum

• arkadaşımında dedigi gibi High Class otomobillerin hiç birinde modifiye yok açıkçası bu beni biraz endişelendirdi ama genede bu oyun Underground ile HP karması gibi birşey tek eksik Classic araçlar..
  • vardir da biz daha bilmiyoruzdur !!!
    quote:

arkadaşımında dedigi gibi High Class otomobillerin hiç birinde modifiye yok açıkçası bu beni biraz endişelendirdi ama genede bu oyun Underground ile HP karması gibi birşey tek eksik Classic araçlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

vardir da biz daha bilmiyoruzdur !!!
    quote:

arkadaşımında dedigi gibi High Class otomobillerin hiç birinde modifiye yok açıkçası bu beni biraz endişelendirdi ama genede bu oyun Underground ile HP karması gibi birşey tek eksik Classic araçlar..

Ben şahsen olmamasını isterdim. Ki olsa bile 500 mü yapacaz o arabalarla? Yine olsa bile Motor güçlendirme olacağını sanmam. Başka bir dez avantaj diğer alt sınıf arabaların oyunda hiç bir esprisi kalmaz. Ama U2 deki gibi son modifiye haliyle 206 ve skyline kafa kafaya gidebiliyorsa orasını bilemem ki bence hiç güzel bir olay değil. Ama diğer türlü de denge söz konusu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Eylül 2005, 10:48:40 >

• İster misiniz oyunda bu da olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Eylül 2005, 10:56:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

İster misiniz oyunda bu da olsun?

O araba Lamborghini Gallardo, oyunda var. Ama polisi var mı onu göreceğiz artık Bu arada Viper SRT10 gibi gibi zaten kendinden V10 560HP olan 8.7Litre motora sahip araçlar olursa, modifiye koymazlar sanırım. Fakat bu motorlar gerçekte o kadar iyi modifiye edilebiliyor ki, Viper'ın 800HP'ye çıkartılması muhtemel. Tabi oyundaki diğer araçlar bu kadar büyük motora sahip değil fakat hızlı araçlara modifiye olmazsa işin içinden nasıl çıkacaklar bu bir soru işareti diyelim. Oyundaki ezici üst sınıf araçlar şöyle, Dodge Viper SRT10, Ford Mustang GT, Lamborghini Murcielago, Mercedes SLR McLaren ve Porsche Carrera GT bu araçların hepsi 500HP üzerinde inanılmaz kuvvetli araçlar. Bence EA şöyle bir sistem koymuş olabilir, oyuna Golf GTI gibi araçlarla başlayıp, ilerleyip Mitsubishi Lancer EvoVIII gibi araçlara geçeriz. Oyunun son bölümünde ise, Lamborghini Gallardo gibi araçlara geçilir. En son bonus gibi olabilecek bir bölümle de en üst sınıf ezici araçlara geçiş yapılabilir. Tabi eğer motor performansları gerçeğe bağlı kalınırsa bu geçerli, U2 gibi olursa full modifiyeli Golf GTI, Mustang'a kafa tutabilecek seviyeye gelir ki, inşallah öyle olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTaDoR -- 27 Eylül 2005, 11:47:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

İster misiniz oyunda bu da olsun?

O araba Lamborghini Gallardo, oyunda var. Ama polisi var mı onu göreceğiz artık Bu arada Viper SRT10 gibi gibi zaten kendinden V10 560HP olan 8.7Litre motora sahip araçlar olursa, modifiye koymazlar sanırım. Fakat bu motorlar gerçekte o kadar iyi modifiye edilebiliyor ki, Viper'ın 800HP'ye çıkartılması muhtemel. Tabi oyundaki diğer araçlar bu kadar büyük motora sahip değil fakat hızlı araçlara modifiye olmazsa işin içinden nasıl çıkacaklar bu bir soru işareti diyelim. Oyundaki ezici üst sınıf araçlar şöyle, Dodge Viper SRT10, Ford Mustang GT, Lamborghini Murcielago, Mercedes SLR McLaren ve Porsche Carrera GT bu araçların hepsi 500HP üzerinde inanılmaz kuvvetli araçlar. Bence EA şöyle bir sistem koymuş olabilir, oyuna Golf GTI gibi araçlarla başlayıp, ilerleyip Mitsubishi Lancer EvoVIII gibi araçlara geçeriz. Oyunun son bölümünde ise, Lamborghini Gallardo gibi araçlara geçilir. En son bonus gibi olabilecek bir bölümle de en üst sınıf ezici araçlara geçiş yapılabilir. Tabi eğer motor performansları gerçeğe bağlı kalınırsa bu geçerli, U2 gibi olursa full modifiyeli Golf GTI, Mustang'a kafa tutabilecek seviyeye gelir ki, inşallah öyle olmaz

Eheh. Ben de özellikle polis arabası halini koydum. Yani Peşimize bu da düşsün ister misin cinsinden.

• ben bir m5 veya z4 u tercih ederdim. Dusunemiyorum

•  Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan2004 -- 27 Eylül 2005, 15:53:18 >

•  Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi
  • veya 3 serisinin son 2005 modeli !

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

veya 3 serisinin son 2005 modeli !

M3 GTR Versek
  • gerci oyuna slr varmis . ii olur.
  • Neyse Beceremedim salla ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 28 Eylül 2005, 16:21:48 >
  • cem_6872 resimler gorunmuyor ! bir daha dene istersen !!!
  • ne ferrari ne lambor... ne aston SLR
  • sonucta benim favorim BMW 3.20 2002 modeli cok klas duruyor!!!
  • Audi TT 3.2 V6'yı yabana atmayın gencler
  • tt bana sanki tospanin daha bir spor versiyonu gibi gorunuyor !
  • bmw yetecektir oyunda. cok büyük sistem isteyeceginide sanmıyorum diger nfs serileri gibi kompres edilmiştir heralde
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.