Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Origin Access’de 10 saatlik deneme başladı birazdan gireceğim reddit tarzı forumlarda oyunun ilk izlenimi olumlu harita daha canlı ve yaşayan bir haritaymış yeni dönem NFS’lerin en iyisi olabilir deniyor bakacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 309 liraya delux alıp almamakta çok kararsızım. NFS bu hiç güven vermiyor ama içimden bir ses bu sefer olacak diyor
  • İlk izlenim;

-Eğer ağır nostaljiyi bir kenara bırakırsanız NFS tarihinin en dolu haritası,Forza Horizon'dan ciddi ders almışlar her ne kadar o seviyede olmasada.

-PC'de 4K full ayar 50fps kilitli oynuyorum bence oyun muazzam görünüyor.

-Sürüş yine drifte dayalı ancak araçlar NFS 2015'in sürüşü gibi kütük değiller hatta eğlenceli bulduğumu ve bu arcade sürüşün oyunun havasına çok iyi gittiğini söyleyebilirim.

-Senaryo yine bildiğiniz "cheesy" NFS senaryosu ancak 2015'in çoğunlukla sinir bozucu gerçek oyuncularla çekilen bol videolu senaryosundan iyidir.Klasik intikam almaya dayalı senaryo yine oyunun havasına uygun.

-Müzikler,motor sesleri ve genel seslendirmeler çok iyi zaten kötü seslere sahip bir NFS oyunu ben hatırlamıyorum.

10 saatlik deneme sonlandığında direk satın alırım NFS 2015'i bitiren birisi bunu bayılarak oynar ben NFS'nin tarzını beğeniyorum siz nefret edebilirisiniz tamamen kişisel zevke dayalı bir oyun tüm NFS'lerde olduğu gibi.

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 2 Kasım 2017; 15:11:7 >

• Day1 alacaz bunu da battık

• Deluxe yil sonunu bulmaz 100-120 TL civarina iner. Gecen oyunda da oyle olmustu 2 yil once

https://psprices.com/region-tr/game/116097/need-for-speedtm-deluxe-edition
  • batuak29 B kullanıcısına yanıt
    sağolasın dostum
  • Yaklaşık 1 saatlik ilk senaryo kısmı bitmeden oyun tam kontrolü vermiyor ancak çok güzel tasarlamışlar ilk defa birden fazla karakteri yönetiyoruz hepsinin kendine ait aracı,görevleri var haritayıda keşfetmeye dayalı tasarlamışlar 5-6 saat oynamak lazım ama NFS formunu bulmuş denebilir bence.
  • Zaten oyunlara gerçek insan görüntüsü koymasınlar. Önceki NFS'deki çok saçmaydı. Yapmacık oluyor. Gerçek insan görüntüsü oyunun atmosferini öldürüyor.
  • yine bomboş şehir

inanılmaz ya
  • EA Access’e düşecek nasılsa :)

• Fizikler yine çöp gözüküyor oynanış videolarından

• Çakaaaal 😆

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Çakaaaal 😆

Çapsız EA’nın access’i başka neye yarar 😂

• Abi neden neden ya neden android oyun fizikleri. Neden viraja en ufak giriste aracin arkayi aşırı derecede atip kendi kendine dönmesi neden? Ya tamam arkadas arcade bir oyun tabii ki ama underground 2 de arcade idi most wanted, carbon da arcade idi. Cok mu zor ya da insanlar artik bunu mu seviyor anlamiyorum ve gördüğüm cogu insan da nefret ediyor. Koy carbon fiziklerini gitsin. En azindan araba bu kadar arkayi atip kendi kendine dönmesin. İyice asphalt serisine bagladilar.

Driveclub da arcade bu da

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Abi neden neden ya neden android oyun fizikleri. Neden viraja en ufak giriste aracin arkayi aşırı derecede atip kendi kendine dönmesi neden? Ya tamam arkadas arcade bir oyun tabii ki ama underground 2 de arcade idi most wanted, carbon da arcade idi. Cok mu zor ya da insanlar artik bunu mu seviyor anlamiyorum ve gördüğüm cogu insan da nefret ediyor. Koy carbon fiziklerini gitsin. En azindan araba bu kadar arkayi atip kendi kendine dönmesin. İyice asphalt serisine bagladilar.

Driveclub da arcade bu da

Bebeler böyle seviyor , nerede nfs porsche unleashed sürüş dinamikleri nerede bu oyunlar . 17 yıl önce çıkan oyunun kalitesi şimdikileri 3 e katlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sayfayı okuyup tekrar kararsız kaldım birisi övmüş 2015 demiş birisi drivecluba bağlamış başka birisi nfs porsche demiş , herhalde alıyorum çünkü hepsinden bi tutam var çok belli

• porsche çok guzel oyundu hocam zamninda ne oynadik ya..

• Birisi de boş bos konuşmuş.

Drivecluba falan bagladigimiz yok. İkisi de arcade bunu söyledik

• Need For Speed Payback - Çıkış Fragmanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Birisi de boş bos konuşmuş.

Drivecluba falan bagladigimiz yok. İkisi de arcade bunu söyledik

Simcade diyorlardı zamanında

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.