Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Birisi de boş bos konuşmuş.

Drivecluba falan bagladigimiz yok. İkisi de arcade bunu söyledik

driveclub'ı çıktığı günden beri oynuyorum. hala da açıp oynarım. çok ilginç bir hissi var o oyunun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Hızlı ve Öfkeli'ye benzetmeye çalışıyorlar.
  • defected kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle oyle. Acayip bir sekilde kitliyor seni oyuna. Bende de hala yüklü eskisi kadar sık olmasa da haftada 3 5 saat oynarım. Bütün dlc leri falan bitirdik tabii. Keske her arcade driveclub gibi olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Nfs Mostwanted gibi bir oyun çıkarmak çok mu zor ya? Teknoloji, donanımlar gelişmiş ama zihniyet geriye gitmiş.

Arada bir Nfs Mostwanted'ı açar ve oynarım. Nfs Mostwanted böyle bir oyun işte. Yaklaşık 12 yıl geçti ama cazibesini koruyor. On yıl sonra da koruyacaktır.

Ea, Nfs Mostwanted Remastered çıkarsa bayağı kâr elde eder.

Ps2'deki bazı oyunlar Ps4 için çıkmıştı , keşke Nfs Mostwanted da Ps4 için uyarlansa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 2 Kasım 2017; 18:12:52 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 2 Kasım 2017; 18:34:59 >
  • Fragman dan çok etkilendim

• pre-order yaptik bekliyoz...

• quote:

Orijinalden alıntı: -IMAX-

Bu nedir hacı ya emocanlardan ne keyif alıyor bu firmalar anlamıyorum. Önce DMC yi bitirdiler koca dante oldu dantel. Sonra Mass effecti yerle bir ettiler abuk sabuk tiplerle. Koy şuraya seksi taş gibi hatun klasik her zaman iyidir. Revizyon ayağına iyice apaçiye bağladılar. Çok meraklılarsa masrafa gerek yok gelsinler adanaya her köşe başında var zaten böyle balici tipler.

• Epik ikilemdeyim..
    PC de mi PS4 Pro damı alıp aksam bilemiyorum.

Bu arada fragmanda ateş ediyor.. Kadın insan üstü itici olsa da oyun iyi olacak gibi
  • 2 saat oynadım xbox one da, olmamış yine! 10 üzerinden 6.5 veririm bu oyuna şimdilik. Arabalar balon gibi hiç bir ağırlığı yok. Grafikler belki xbox one da olduğundan vasat bana göre. Hikaye nin başları çok klişe. Zaten oyunun sizi açık dünyaya bırakması 2 saat sürüyor. Bu oyundan sonra Forza Horizon 3 açtım o da arcade ama aradaki kalite farkı inanılmaz, need for speed payback, FHZ 3 önünde diz çöküp tövbe istesin o derece nesil farkı var hem grafik hem oynanıs hem araçların ağırlığı olsun. Şimdi ama o arcade sim diyen olmasın, sim özelliklerini kapattığında da araba sürdüğünü hissediyorsun, bunda öyle bir şey yok. Mobil oyundan hallice bana göre.

• hayatımdaki ilk on siparisimi psn kardesligi ile verdim ve ilk kez yeni oyunu almis sekilde bekliyorum, çok bir beklentim yok nfs 2015te de eglenerek oynamistim muhtemelen bunda da oyle olacaktir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mike4peace

hayatımdaki ilk on siparisimi psn kardesligi ile verdim ve ilk kez yeni oyunu almis sekilde bekliyorum, çok bir beklentim yok nfs 2015te de eglenerek oynamistim muhtemelen bunda da oyle olacaktir

2015 teki Nfs yi begendiysen bu ondan yüz kat daha iyi tabi ki, yukarıda yazdığıma bakma benim beklentim farklıydı.

• TR PSN'de oyun indirmeye açılmış, bilginize. 20 GB civarı
  • mhasal kullanıcısına yanıt
    us psnde bu sabah acildi 22gb oyun indi kilidin acilmasini bekliyoz

• şu saçmalığı çıkaracaklarına most wanted remastered yapabilirlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spota düşmüş 239 tl 'cik
  • grafikleri iyileştirilmiş tablet/telefon oyunu gibi olmuş

tebrikler ea

bunu bekliyorduk nfs severler olarak

• Şu oyun The Crew 2 den fazla satıcak ya.. Ona üzülüyorum :(
  • Çıkışında umarım fazla glitchli olmaz Crew 2. Has kitlesi yine alacaktır oyunu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicolae

Çıkışında umarım fazla glitchli olmaz Crew 2. Has kitlesi yine alacaktır oyunu :)

İki Ubi sever sabahlarsınız yine

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.