Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forza ayarında oyuna en yakın the crew wardı oda 2. oyunu leş etmişler arabayla 250 km giderken uçağa falan dönüşüyor böyle bi sistemi yarış oyununa ekleyen stüdyonun aklından şüphe ederim. Ayrıca ubisoft faktörüne hiç girmiyorum.
    Test drive unlimited serisi devam etseydi şuanda çok rahat forzayıda crew i de nfs yide tokatlardı.
  • eskiden ``catch up`` ozelligi acik oldugunda.

siz arkada veya onde olun, rakipler size hem yetisebilir, hemde siz onlara yetisebilirdiniz.

bu oyunda o ozellik otomatik olarak aktif durumda sanirim.
  • 150 TL ye düşsün alınır acelemiz yok 240 TL den kazığı yemeyede gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

150 TL ye düşsün alınır acelemiz yok 240 TL den kazığı yemeyede gerek yok

Aynen öyle 270tl ye alınmaz 150tl gibi bir fiyata inince alınır acelemiz yok

Birde online olarak oynanıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınırmı arkadaşlar oyun ne diyosunuz ? yoksa indirimmi bekliyim değermi mevcut fiyatı vermeye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 6 Kasım 2017; 18:44:17 >
  • ben preorder yaptim aldim hocam. nfs serisini severim. oyunu platinler satarim. 30-40 lira oyunu oynamiş olurm diye planladim

• artık oyunlar konusunda daha seçici olmaya başladım hocam her oyunu oynayamıyorum eskisi gibi, yani oynayıp geçiyim gözüyle almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 6 Kasım 2017; 18:57:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Alınırmı arkadaşlar oyun ne diyosunuz ? yoksa indirimmi bekliyim değermi mevcut fiyatı vermeye ?

Bence bekle 24 kasımda indirim olur büyük ihtimalle

Bf1 de öyle olmuştu yanılmıyorsam

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    oyun ciktikdan 14gun sonra indirime gireceğini sanmam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

Alınırmı arkadaşlar oyun ne diyosunuz ? yoksa indirimmi bekliyim değermi mevcut fiyatı vermeye ?

Bence bekle 24 kasımda indirim olur büyük ihtimalle

Bf1 de öyle olmuştu yanılmıyorsam

Ücretini sorun etmiyorum hocam oyunun güzel olup olmadığı sarıp sarmadığı daha önemli benim için o açıdan oynayanlardan yorum istedim.almayı düşünüyorumda öncelik vermeye değer bi oyunmu olayım o benim.son çıkan oyunlardan sadece evil withen 2'yi aldım aldığımada değdi açıkcası.

NFS ile ilgili genel olarak olumsuz yorumlar var ama kim oynadı kim oynamadı bilemiyosun önüne gelen yorum yazıyor ama yorumlar genel olarak olumsuz oyun hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 6 Kasım 2017; 19:21:20 >

• Aynen haklısın oyunu oynayanların yorum yapması daha mantıklı olur

YouTube deki videolara baktım hıyanet modu fena durmuyor online var mı denk gelmedi videolar da

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

oyun ciktikdan 14gun sonra indirime gireceğini sanmam hocam

Neyse bekleyeceğiz ne zaman inerse artik

• NFS 2015'i, çıktığı yılın Amazon Black Friday kampanyasından kutulu olarak 60 TL'ye almıştım. Üstelik bu fiyata kargo ücreti de dahildi. Hemen satın almayın, biraz bekleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oynanış nasıl? Bildiğimiz Nfs Mostwanted, Carbon tipi bir arcade mi yoksa arabaların uçak gibi uçtuğu Asphalt 8 tipi bir arcade mi?

• split screen var mi?
  • Nfs tarihinde 2-3-4 ve carbon'dan başkasını beğenemedim.

Undercover'dan sonra bırakmak durumunda kaldım, 426 km hızda artık oyunu takip edemiyordum..

Bir sıkıntı var, bilgisayara fark atamıyorsun hemen dibine kayıyorlar, catch up mantığı var, açsan bir dert, açmasan apayrı..
  • şu ruhsuz oyuna utanmadan 270 lira istiyorlar demek

hmmmm

• Dün gece atacaktım sabaha bıraktım Skymission görevi hoşuma gittiğinden atıyorum polisler baya zorlayacak ilk zorlu yarışta böyleyse ileride siyah porsche 911 gibi zorlu oyunlar bekliyor demektir , polislerin aralardan fırlamaları falan çok iyi olmuş yapay zeka fena değil ama kaçış noktasına vardığınızda kurtuluyorsunuz ondan dolayı polisler zorlu...

• defected kullanıcısına yanıt
    part 7 yazıyor ama halen ilk görevi yapmamış kırsalda dolaşsa daha canlı olurdu , kulaklıkla oynayınca farkettim merkezi yerlerde insanların konuşmaları falan detaylı geldi bana ama bi gta beklemesin kimse oyun gayet iyi kötülemek için kulp bulunur yani indirime girince bi deneyin dediğime hak verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 7 Kasım 2017; 9:54:21 >
  • 2015 i bir türlü sevememiştim çok koyu atmosferi vardı + sürüşe alışamamıştım araba dönmüyordu bazı keskin virajlarda . payback te gece çok daha iyi gözüküyor renk olarak, sürüşte eski tarz nfs lere dönmüş gibi . yurtdışında yaşıyor olsam 60 euro veya 60 doları gözüm kapalı verirdim ama 270 tl olunca duraksıyor insan
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.