Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolae

Senide bekleriz

Ps4 500TL civarına düşerse gelirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik NFS arcade işte ne bekliyorsunuz ki?

Yollar ın yani şehrin daha canlı olması ve senaryonun basit olması vb şeyler bencede eksik ama grafikleri özellikle araç modellemeleri bir önceki oyuna göre daha iyi gözüküyor. Sim yaparlarsa mmodifikasyon olmuyor, bu oyunun ilk serisi NFS Underground nasılsa adamlar son 2 seridir o yönde gitmeye çalışıyorlar ve bencede doğru yapıyorlar.
  • Yorumlarım PC versiyonu içindir...Malesef pc bölümünde oyunun topiği ölü oldugundan buraya da yazayım istedim.:)

EDİT: Oyun kontrolleri Xbox one S kolu ile çok iyi geldi bana bir önceki oyuna nazaran.
    Araç doku kaltesi nfs2016 ya göre çok daha başarılı ve kaliteli yapmışlar.
    Çevre kalitesi ve detayı gayet iyi.
    Titreşim kolda biraz zayıf geldi bana.
    Optimizayson olarak 4K ULTRA ayarlarda gayet akıcı sistemi zorlamadı.
    Frostbite motoru gerçekten yakışıyor bu oyuna.
    Araç sesleri harika diyebilrim.Nfs zaten bu kondu oldukça başarılı.
    Muzikler oyle çok gaza getrir tarzda olduğunu söyleyemem.İlerledikçe belki farklı ve gaza getirici parçalar olaiblir.
    Şimdilik deneyimler bunlar.
    Modifiye kısmına daha geçemedim.
    Yalnız yine araç içi sürüş kamera olayını koymamışlar.Bi araç içi konsolu ve direksiyonu görmek isterdim bu sefer
    Oyunda ilerledikçe detayları buradan yazarım.

4K ULTRA SS:

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 5 Kasım 2017; 2:43:47 >

• 100 TL civarına gelmeden alınmayacak bit oyun olmuş yine.Bence ilk 6 ayda çok hızlı 100 TL civarına gelir gibi duruyor.Dirt 4 e devam edicez.Bu arada Dirt 4 oynamadıysanız tavsiyem mutlaka alın.PS 4 teki en keyifli oynayacağınız Rally ve Racing bence..Grafikler hasar modellemeleri ve sesler müthiş.Bir aydır bağımlısı oldum.Özellikle İspanya asfalt sürüşü efsane oyunun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sozar35 S kullanıcısına yanıt
    Ben de rally hastasıyım , ama izlediğim videolarda grafikler kötü gelmişti bana, oynayanlar da grafikleri beğenmemiş , sen beğendim dedin grafikleri, acaba dirt rally oynamadığını için mi böyle oldu ya da oyuna grafik güncellemesi mı geldi , grafik yüzünden almayı düşünmüyordum oyunu

• Oyunu öğle vakti aldım ama akşam üzeri 3 saatte yakın oynadım oyun için söyleyebileceğim en olumsuz yorum sinematikler geniş bir oyun bizi bekliyor ve içeriği sağlam duruyor ileride underground ve mostwanted gibi örnek gösterebiliriz inş. Bitince görücez

• Hocam mostwanted tadı aldınız mı?

Artık nfs oynamak istiyorum sabahlara kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Hocam mostwanted tadı aldınız mı?

Artık nfs oynamak istiyorum sabahlara kadar

Şimdi ne yazsam japon askerleri laf atacak biliyorum ama inan bana oyunda daha önceki oynadığımız tüm iyi nsflerden esintiler var ben gerçekten tüm nsfleri oynamış birisi olarak çok keyif aldım ve beklentimi yüksek tutmadığımdan olacak beklentilerimi karşıladı hatta aştı daha 3 saat oynadım ve uzun süre oynanır , araç sayısı yeterli tek problem sinematikler ve süper arabalar şu süper arabaları koyarak ne bok anlıyorlar anlamıyorum oyun mecbur bırakmasa almam o kadar yani

Oyunda rivals da olan speedcam tarzı ufak görevler var billboard falan topluyorsun ufaktan thecrew esintileride yok değil

• Yarış oyununu gta ya çevirdiler. Anladık Forza ayarında bir oyun bu konsola çıkmadı çıkmayacak bari Grid 2 yi yapsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

Oyunu öğle vakti aldım ama akşam üzeri 3 saatte yakın oynadım oyun için söyleyebileceğim en olumsuz yorum sinematikler geniş bir oyun bizi bekliyor ve içeriği sağlam duruyor ileride underground ve mostwanted gibi örnek gösterebiliriz inş. Bitince görücez

dün videolardan izlediğim kadarıyla geniş yollar ve sürüş bana mw yi anımsattı. o yüzden umutlandım oyun için

• Hikayenin kötü adamı koleksiyoncu diye bi arkadaş ve ona çalışan bi abla daha fazla detayı bilmiyorum ama mw tarzı hikaye zor gelir oynanış önceki oyundan farklı ve oyuna zorluk derecesi koymuşlar önce varmıydı hiç hatırlayamadım , polisler çok iyi olmuş 2015 gibi ruhsuz değiller yapay zekayı tutturmuşlar denemek lazım zaten oyun yok bide denemeden yorum yapmalar insanları iyice soğutuyor şans verin derim

• aynen mw hikayesi çok iyiydi zor yaklaşmaları. oynanışı onun gibi olsa bana yeter. hala açıp oynarım ara ara mw yi, polis kovalamacası efsaneydi mw de. o geniş yollarda bmw miz ile nitroya abanıp kaçmaya çalışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Kasım 2017; 11:8:56 >
  • yine polisler 300 km hızla giderken yetişebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

yine polisler 300 km hızla giderken yetişebiliyor

o olayı çok seviyordum mw de bundada olması güzel olmuş. corvette polis arabaları vardı nitrolu çok zordu onlardankaçmak pre order yapmamak için zor tutuyorum şu an kendimi 1 aya fiyatı düşecek diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 6 Kasım 2017; 11:41:9 >
  • underground 1 ve 2 de olan beyaz kamyonlar da var görmene rağmen otomatik çarptığın
  • her oyundan biraz biraz eklemişler demek ki
  • geçen hafta ben herkes bişey söylüyordu burada , bende demek her oyundan bişeyler katmışlar dedim yorumlara göre hiç oynamdan dediğim gibi çıktı oyunun ortası yok sevene çok iyi sevmeyene çok kötü her sene nfs oynayan adam bunu alır sever ve uzun süre oynar
  • hocam 2 sorum vardı açık dünyamı yani serbestçe dolaşabiliyormusun ? birde harita büyükmü ?
  • AlbNil kullanıcısına yanıt
    Tabi garaja girip isteğin arabayı yapıp serbest dolaşma var ama oyun sinematiklerden dolayı ilk 1 saat izin vermiyor 1 ssatten sonra oyun başlıyor , harita yeterince büyük ama the crew ile kıyaslanamaz crewle tek benzer yanı hasar modellemesi ufak çarpmalarda hiçbirşey olmuyor tosladığın zaman kaput falan kalkmaya başlıyor bide birden fazla garaj satın alabiyorsunuz haritadan fast travel yapmak için yapılmış büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 6 Kasım 2017; 12:44:23 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.