Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dirt 4 grafikleri bana güzel geldi.Diğer oynayanların görüşüdür,saygı duymak lazım.Dirt Rally i de oynadım fakat o oyun bana zor geldi ve keyif alamadım.Tam Arcade tadında olmuş Dirt 4.İncelem sitelerinde en az % 85 ve üzeri inceleme puanı aldı.PSN TR den ben 87 TL ye almıştım indirimde şu an ne kadar bilmiyorum.Ama Rally ve Racing karışımı bir oyun için 87 TL verilir bence.

Deneyin oyunu pişman kalmazsınız.
  • Gamespot 5

Ign 5.9

Ben 6.5 veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xboxta EA Access'deki trialini oynadim. Oyun gecen need for speede gore cok daha guzel olmus ama Turkiye'deki fiyatina degecek bir oyun degil.

Almayi dusunenler Aralik sonunu beklesin. Iki yil once aralik ortasi 120 TLye aralik sonu 89 TLye inmisti. Bu da 100-120 TL civarina iner mutlaka

https://psprices.com/region-tr/game/116096/need-for-speedtm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

Gamespot 5

Ign 5.9

Ben 6.5 veriyorum.

Puanlar böyleyse bu oyundan uzak durmak lazım.

• patlamış uzak durun
  • çok düşükmüş puanlar
  • Eeeeeeyyyy Puana gore oyun alan zihniyet.... oyn harbiden 6.5 ten fazlasini hak etmiyo 😅 grafikler iyilesicegi yerde dahada dusmus. Ama gideri var yine oynaniyo bagliyo kendine ozelliklede drag yarislari cok iyi olmus nfs undergrand taki gibi

• 300 lirayı kurtardık ne diyeyim
  • Oyun 2015'in üzerine her kulvarda geliştirme yapılmış,gece gündüz döngüsüne sahip daha büyük harita gelmiş, harika modifiye sistemi devam ediyor bu mantıkla 2015'den daha düşük puan alamaması lazım ama öyle bir nokta varki kötü puanları hak ediyor.2015'in klasik mantıkla gerçekci ve oldukça detaylı tasarlanmış performans modifiyesi kısmı gitmiş yerine tamamen slot machine mantığı ile loot kafası gelmiş.Arabalar oyunun ilk saatlerinde kasıtlı olarak yavaş ve zor geliştirilebilir hale getirilmiş aracın motor bloğunu güçlendirmek için mağazada beğendiğin güçlü bir parça yoksa ya 3 tane parçayı feda edip slot yapacaksın ya da parayla kutu satın alacaksın.

Bu oyun NFS'nin veya Ghosts Games'in suçu değildir adamlar 2015 oyununda çok güzel bir altyapı oluşturdular haritayı,sürüşü düzeltseler yetiyordu ama EA'nın 2017 politikası oyunlarını F2P oyuna çevirmek olduğu için NFS'yi de Battlefront 2'yide EA yedi.Bir sonraki Battlefield'da da çok güzel süprizler bizi bekliyor olacak.

• Forumun tamamı puana bakarak oyun alıyormuş gibi puan üzerinden vurmayın indirime girince alıp görürsünüz kimse zorla alın demiyor size ama siz oynamadan izlediklerinizde olumsuz yorum yapıyor milleti in kafasını karıştırıyorsuz boş yapmayın lütfen indirimde alır isterseniz videoyla eleştirirsiniz ama şuan zamanı değil...

Drag ve Offroad çok iyi olmuş denemeniz dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuffyBey -- 7 Kasım 2017; 23:21:14 >
  • Modifiye bile yapmamışlar desek yerdir oyunun başı olduğundan böyle , modifiyeyi herşeyi bitirdikten sonra keyif olarak bol parayla istediğin arabaya yapıp 2 tur atıp satacaksın nfs keyfi böyle oluyor

• Fena patlamis oyun Allah belanizi versin

Neyse cebi kurtardik en azindan, ucuzlasin herturlu oynanir, pro streeti bile zevkle oynamistim (midesizim)

• zaten hocam yurtdisiyla kiyaslarsak 60 birim yani 60lira olmasi lazim oyunlarin. ordakiler için komik rakamlar gercekden ama turkiyede lüks oyun oynamak. adamlar orda askari ücrete 20-25 oyun alinirken biz 6 oyun bile alamiyoz...

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    hocam puanlar 5 üzerinden verilmiş olmasin 5 te 5 yani tam puan

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    aynen öyle misal adam almanyada media markete girip yeni çıkmış bir oyunu 60 eurodan kutulu alıyor eli titremeden. kur 3-3.5 civarı birşeyken steam 1.5 tl ye sabitlemişti mesela kuru. yeni çıkan oyunlar 90 tl den satılıyordu. bir süre sonra aral kan emicisi uyandı duruma satışlar düşünce.. steam fiyatlarıda birden 200+ tl lere çıktı artık nasıl bir muhabbet geçtiyse aralarında. yani istenirse tr ye özel sabitlenebiliyor fiyatlar ama maalesef başımızda kan emici firmalar var , onlar var olduğu sürece oyun oynamak hep lüks olacak tr de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 8 Kasım 2017; 0:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

hocam puanlar 5 üzerinden verilmiş olmasin 5 te 5 yani tam puan

Maalesef

• Bir oyun 10 üzerinden 5-6 gibi notlar alıyorsa önemli sorunları var demektir. gta yı hızlı ve öfkeliyle çırpmış kısık ateşte 15 dakika pişirip servis etmişler. Üzerine bir nar ekşisi gezdireydin Allahsız ea.

• MAZDA MMX-5 Çiçeğim ya....

• multiplayer ın ilk bakış videosuna baktım onlarda sevmişler oyunu. ign,gamespot falan tam sürüm oynayıp bitirip puanlıyorlar gerçi öyle bir farkta var
  • Oyun fena patlamış.. ilk izlediğim izlenim videolarında övüyorlardı.. Şu an 200 küsur değmez buna 100 tl’e düşünce alırız artık.. Kaldı ki böyle tökezlemeye devam ederse EA gözünün yaşına bakmaz kaç senelik seriyi bitirir

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.