Bildirim
NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (16. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nfs 2015te bile eh işte diyerek saatlerce oynadım. Tabii ki undergroundların most wantedların tadını vermiyordur ama puanlara rağmen oyun bence güzeldir. İndirim döneminde almayı düşünüyorum. Bu arada oyunun harita büyüklüğü nasıl arkadaşlar oynayanlar yorum yapabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam oyunun yaklaşık 4 saatte % 23 hikayeyi bitirdim. Genelde dağlık arazide geçti. boş gibi geldi bana. ps4 gücü yetmedi mi bilmem trafik çok bence. şehir güzel. gece oynanışı videolardan baktığım kadarıyla 2015 e gore zayif. fakat 2015 sürekli geceydi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlara bak arkadas
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
oyun basınındaki çoğu kişiden daha yetkili videonun bir bölümünde diyor ki '' boş boş araba sürüyorum ve araya sinematik giriyor ama enteresan bi şekilde hoşuma gitti bu olay''. birde oyunun arcade kıvamını sevmiş
not: dost genelde rpg oyunlar oynar, pek alakası yoktur spor-yarış oyunlarıyla. ama bunu sevmiş ve oynayacağım diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Kasım 2017; 9:43:37 > -
adamlar yeni çıkmış oyunları onlar için 35 tl gibi bir fiyata oynuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Kasım 2017; 9:37:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: avei21
oyun basınındaki çoğu kişiden daha yetkili videonun bir bölümünde diyor ki '' boş boş araba sürüyorum ve araya sinematik giriyor ama enteresan bi şekilde hoşuma gitti bu olay''. birde oyunun arcade kıvamını sevmiş
not: dost genelde rpg oyunlar oynar, pek alakası yoktur spor-yarış oyunlarıyla. ama bunu sevmiş ve oynayacağım diyor
Bireysel görüşlerini aktarıp objektif tarafsız ve teknik yorumlar yapmadıysa Sanırım youtuber bu arkadaş akşam gidip bir bakacağım umarım oyun eleştirmenidir. Ülkede ciddi bir oyun eleştirmeni sıkıntısı var. Merlin, bolumsonu gibi sitelerdeki arkadaşlar pek işin ehli durmuyor. Genelde yine bazı bilgileri youtuber lardan alıyoruz onlarında seviyeler belli.
-
aynen düz bir oyuncu gibi görüşlerini aktarıyor. sadece 60 fps takıntısı var en başta ondan bahsediyor. pcde oynayacağım diyor. onun dışında beğenmiş oyunu sürüş, hikaye gidişi vs olarak. normalde kolay kolay da oyun beğnmez takip edenler bilir dost u -
oyunda gaz tuşu hangisi beyler benim R2 bozuk değiştirme varmı -
multiplayer deneyen varmı nasıl -
Puanları GT Sport ile yarıştığına göre harika oyundur, haksızlık yapmayalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
youtube da kanalı olup her inceleme yapan artık oyun otoritesi oldu başımıza arkadaş ne kanalmış bu -
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
quote:
Orijinalden alıntı: blawer_s
quote:
dost kayaoğlu da beğenmiş oyunu
O kim ? yetkili bir arkadaş mı?
bu soruyu soruyorsan senden yetkili olduğu kesin.
video hakkında aksi bir düşüncen varsa sende arkadaş gibi video çekersin bizde izleriz. tammam?
Ergende değilsin ama neden tadın kaçtı anlamadım. Eleştirmek için değil Espri olsun diye o şekilde sormuştum. Yani adamı küçümsemek için değil tanımak için sordum. Bilgin olsun Fan bey iyi günler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dağılın
quote:
Orijinalden alıntı: blawer_s
quote:
dost kayaoğlu da beğenmiş oyunu
O kim ? yetkili bir arkadaş mı?
bu soruyu soruyorsan senden yetkili olduğu kesin.
video hakkında aksi bir düşüncen varsa sende arkadaş gibi video çekersin bizde izleriz. tammam?
Dost Kayaoğlu boş bir adam. Bir şey beğenmeyen saçma bir kişilik. Çocuk gibi saçma sapan hareketler yapıyo video kapaklarında.
Bu adam youtube da video çekiyor sadece, oyun ilahı falan da değil herkes sakin olsun o yüzden.
-
oyun elime ulaştı akşam deneyimleyip aktarırım düşüncelerimi -
quote:
oyun elime ulaştı akşam deneyimleyip aktarırım düşüncelerimi
Bugün 3.güncelleme yayınlanmış olmalı ufak hatalar giderildi diye yazıyordu birazcık bekliyeceksin eve gidince ama modifiye yapmanı ve resmini bekliyoruz akşama yeni çalışma yapar atarım drift arabası yapıcam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X