Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
10
Favori
50.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Luffy1907

quote:

Orijinalden alıntı: avei21

oyun elime ulaştı akşam deneyimleyip aktarırım düşüncelerimi

Bugün 3.güncelleme yayınlanmış olmalı ufak hatalar giderildi diye yazıyordu birazcık bekliyeceksin eve gidince ama modifiye yapmanı ve resmini bekliyoruz akşama yeni çalışma yapar atarım drift arabası yapıcam

cd yi takınca otomatik indiriyordu sanırım güncellemeleri.. modifiye konusunda çok becerikli değilim ama denerim birşeyler paylaşırım önceki oyunlarda sert bir şekilde bir yere çarpınca araba ağır hasar alıp resetliyordu kendini. bunda onu kaldırmışlar sanırım. duvarlara çarpa çarpa dönüp viraj almayı özlemiştim akşam olsada açıp baksam bir an önce oyuna

• Hayır aynen devam ediyor sabit bi kaya ve direğe sert çarpınca hasar aldıysa hasarla devam ediyorsun arabayı az bi geriye alıp devam ediyor çok şiddeyli olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izlediğim videolarda bariyerlere sert çarpıncada birşey olmuyordu arabaya ondan öyle sandım ben. neyse dikkatli süreyim o zaman
  • Aldık bakalım

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"

• NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"

Oyun gerçekten güzel arkadaşlar,IGN puanına bakıp hemen yargılamayın mutlaka deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.R.I.M.S.O.N888 -- 9 Kasım 2017; 19:7:2 >

• G.R.I.M.S.O.N888 kullanıcısına yanıt
    Cemaatimiz büyüyor hayırlı olsun ... iyi oyunlar

• Büyük direk , kaya parçaları ve sabit polis bariyerleri dışında olmuyor sağlam çarpmak lazım

• Çok teşekkür ederim

• 1.787 gb güncelleme gelmiş.
  • yaklaşık 2 saattir oynuyorum kalkamadım başından . sürüş tahmin ettiğim gibi mw 2005 gibi. çok beğendim sürüşü. yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ign puanına bakmayın eğer arcade yarış oyunu seviyorsanız bu oyun sizi pişman etmez. hikaye anlatımı gayet güzel devamlı yarış yaptırıp sıkmıyor sizi. oyun sinematik sahnelerle çok güzel desteklenmiş. modifiye bölümünede baktım biraz uğraşılırsa müthiş şeyler çıkar oradan. vaktim kısıtlı olduğundan 2 dk da bunu yaptım.

oyunu her yönüyle beğendim istediğim tarz nfs geri dönmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Kasım 2017; 20:6:40 >

• bu arabayı değiştireceğim. bulamadım :D
    NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) "İLK VIDEO GELDİ !!!"

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• preorder olayida boş iş valla. millet aldi oynuyo kax gundur biz hala saate bakiyoz

• MostWanted 2012 İgn inceleme puanı 9.0(amazing)

Puan takıntısı olanlara gelsin

http://m.ign.com/articles/2012/10/30/need-for-speed-most-wanted-review-3

Bu sene Para almadılar belki de

• hocam spoilersız S2000 olur mu ya
  • hocam puan falan hikaye zaten puana göre oyunmu alinir. herkesin tarzi başka zevki başka beyin bedava kullanmak lazim. napalim yani 10 puan aldi diye sevmediğimiz oyunumu alip oyniyalim. nfs serisini severim ben 1hafta önceden preorder yaptim aldim severekde oyniyacağima eminim. gerci çocukdan henüz acip bakmak firsat olmadi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: -Alper-

hocam spoilersız S2000 olur mu ya

Pek vaktim yoktu aslında modifiyeye sadece desen attım arabaya. Komple görünüşünü değiştiririm bu akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

MostWanted 2012 İgn inceleme puanı 9.0(amazing)

Puan takıntısı olanlara gelsin

http://m.ign.com/articles/2012/10/30/need-for-speed-most-wanted-review-3

Bu sene Para almadılar belki de

Ilk video ları izlediğimde de beğenmiştim gercekten bakmamak lazım bu tarz inceleme sitelerinin puanlarına. neredeyse puanlara bakıp bende vazgeçecektim almaktan. Öyle bir algı oldu ki oyun çöp diye bakıyor şu an oynamayanlar. Neler kaçırıyorlar bir bilseler

Bu arada harita dolu dolu maşallah, oynanış süresi bayağı uzun gibi duruyor.

• Aral gameden ön sipariş vermiştim dün geldi direksiyon desteği maalesef yok güncelleme ile gelir mi arkadaşlar sırf direksiyonla oynamak için aldım

• platin için 50-70 saat sure vermişler. assasins originle ayni saat araligi verilmisti. yariş oyunu için gayet uzun süre

• Oyunun harita büyüklüğü nasıl çeşitlilik var mı, çok sayıda yarış mevcut mu? Arabalar ve modifiye sistemi hoşuma gitti. Bi de deluxe edition almaya gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.