Şimdi Ara

NEED FOR SPEED: PAYBACK (PLAYSTATION ANA KONU) 'İLK VIDEO GELDİ !!!' (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
763
Cevap
12
Favori
49.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Foreign.

2015'i de bitiren birisi olarak şunu söyleyebilirim ki 2015'in o kasvetli geren bir havası yok . Açık havada dolaşmak daha iyi , zevkli oluyor. Trafik yoğunluğu da normal düzeyde . Bazı yarışlarda fazlalaşıyor elbette ama genel anlamda ıssız değil ve yoğunluğu normal durumda . Bence gameplay videolarına iyice göz atın derim . Easter Gamers bitirmişti.
    Sağolun hocam.Fiyat uçmuş bu arada.269₺ olmuş.Bi ara 110 filandı.Düşerse alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forward 1905 kullanıcısına yanıt
    İndirim girdiğinde 89TL idi . Yine 69-89 arasına geriler indirim gördüğünde.
  • Her oyunda biraz daha yerin dibine giriyor bu seri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forward 1905

Sağolun hocam.Fiyat uçmuş bu arada.269₺ olmuş.Bi ara 110 filandı.Düşerse alırım.

Alıntıları Göster
    İndirime girmiş. 74TL kaçırma.
  • Deluxe ile standartın ne farkı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cilduz

İndirime girmiş. 74TL kaçırma.

Alıntıları Göster
    <3 Hocam çok sağolun.

• quote:

2015'i de bitiren birisi olarak şunu söyleyebilirim ki 2015'in o kasvetli geren bir havası yok . Açık havada dolaşmak daha iyi , zevkli oluyor. Trafik yoğunluğu da normal düzeyde . Bazı yarışlarda fazlalaşıyor elbette ama genel anlamda ıssız değil ve yoğunluğu normal durumda . Bence gameplay videolarına iyice göz atın derim . Easter Gamers bitirmişti.
    Oyunu bugün oynadımda.Bir bölümde M5 veriyor ama en yüksek 250 lerde kalıyor.Gerçeği 330 larda olurdu.Acaba oyunda bir hatamı var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: a.turkanoglu

modifiye ettiğimiz araçların resmini atsak şuraya bakalım neler doğmuş :)
    Hocam oyunu yeni aldım.Arabaları gerçek hızlarına çıkmıyor.Kmh yaptım ama yinede az oluyor.Oyunda bir bozuklukmu var bu konuda ? Nitroya rağmen m5 300 olmuyor.

• quote:

Hocam 2015'i oynuyorum şu an, çalan parçalar çok iyi ama arka planda çalıyor kısık biçimde, ayarlarda her ne kadar son ses versem de oyun seslerinin içersinde arka planda kalıyor. İstediğimiz şarkıyı çalmanın ya da mebcut müzikleri oyun sesleri içerisinde en öne almanın bir yolu var mı? Hırs yaptım, 2015'i bitireyim payback alıcam bunaldım sürekli yağmurlu geceden :)

• westberlin kullanıcısına yanıt
    Ben hep Spotify'dan dinliyorum oradan istediğim müziği açıyorum sonra rahatça takılıyorum :) Ayarlardan da sadece araç sesini açıyorum diğerleri kapalı . Ayrıca niye sesi kısık onu da anlayamadım o konuda yardımcı olamayacağım
    Ben yanlış hatırlamıyorsam 350 ' yi geçmiştim . Upgrade yaparak buna ulaşmıştım. Upgrade ayarlarını tekrar kontol etmenizi öneririm.
  • quote:

Ben yanlış hatırlamıyorsam 350 ' yi geçmiştim . Upgrade yaparak buna ulaşmıştım. Upgrade ayarlarını tekrar kontol etmenizi öneririm.
    He gerçekte sıfır hali 300 lerde :)) Demekki bu noktalardada arcade davranmışlar

• quote:

hocam birde oyunda araba satın alamıyorum.No cars avaliable yazısı çıkıyor.Ne zaman alabilirim ?

Leveliniz , bölümünüz uygun değildir. Eğer aracın kilidi açık olduğu halde alamıyorsanız onu bilemeyeceğim.
  • quote:

Leveliniz , bölümünüz uygun değildir. Eğer aracın kilidi açık olduğu halde alamıyorsanız onu bilemeyeceğim.
    Mapte delearship noktalarıymış.Level geçtikçe açıldı.Sağolun.

Ayrıca şunu da belirteyim , her yarış için farklı dealership'ler var. Mesela drag yarışı için drag dealershipler var ve oradan aldığınız araçları sadece drag yarışı için kullanabilirsiniz. Belki bilmiyorsunuzdur diye belirteyim dedim . Kolay gelsin
  • quote:

Ayrıca şunu da belirteyim , her yarış için farklı dealership'ler var. Mesela drag yarışı için drag dealershipler var ve oradan aldığınız araçları sadece drag yarışı için kullanabilirsiniz. Belki bilmiyorsunuzdur diye belirteyim dedim . Kolay gelsin
    Anladım sağolun hocam

• Arkadaşlar oyun çok iyi Need for speed 2015 den daha iyi

Almayı düşünen varsa düşünmeden alsın

Bir sorum olacak ben öncelikle hikayesini bitirmek istiyorum harita da hangi yarışlar hikayeyi kapsıyor

• gelmiş geçmiş en iyi need for speed oyunlardan biri olmuş şu oyuna kötü diyenler günaha girer ayıptır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yellow canary01 -- 17 Mayıs 2018; 23:46:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Arkadaşlar oyun çok iyi Need for speed 2015 den daha iyi

Almayı düşünen varsa düşünmeden alsın

Bir sorum olacak ben öncelikle hikayesini bitirmek istiyorum harita da hangi yarışlar hikayeyi kapsıyor
    Mavi kırmızı mor turuncu ve yeşil renkler ana yarış kategorileri.Haritaya basacaksınız.Hikayeyi kapsayan yarışlar sırasıyla yanıp sönüyor.Map te yanıp sönen işaretleri takip edeceksiniz. Map te Events kısmındanda bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.