Biz daha oyunu temin edemedik, sen oyunu bitiriyorsun. Oldu mu şimdi
gercekten tebrikler o ne azimmiş öyle buy kadar kısa zamanda bitirdiniz klavye ile hic hosuma gitmedi acıkcası klavye ile oynamam hayatta kontrolleri hosuma gitmedi ama logitech chillstream gamepad var onunla oynamak zevkli olur mu olursa onunla oynarım
oyun Carbon gibi kisa degil ki yaa nasil bitirdin ..
dragda dediğim gibi ben dodge challenger kullanıyordum oyunun sonlarına doğru yaklaşık 850 hp lere ulaştı arka lastiiği minimum düzeyde tutunön lastik ince kalsın ve kalkışlarda perfect yapmaya çalışın vitesleri kaçırmayın kazanırsınız
quote:
Orjinalden alıntı: caprinx
zaten dominate etmezsen oyunda ilerleyemezsin... ilerki yarışların açılması için belli sayıda dominate gerekiyor...
drift de gaza fazla yüklenmeyin..önemli olan viraja gelmeden arabayı o yöne çevirmek ve belli miktarda pist dışına çıkmadan gidebilmek...
usta bir de drag için hangi arabalar ve ayarlar gerekiyor ??? özellikle 1-2 millik yarışlarda... biraz ayrıntı verirsen iyi olur...
grip yarışlarında çok fazla pist rekoru kırdım ama dragda henüz çok az...
grip için nissan skyline gtr mükemmel çözüm...müthiş kontrolü var arabanın...oynun %20 lerindeyim..ilerisi için hangi araba olur bilemem...
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41
dragda dediğim gibi ben dodge challenger kullanıyordum oyunun sonlarına doğru yaklaşık 850 hp lere ulaştı arka lastiiği minimum düzeyde tutunön lastik ince kalsın ve kalkışlarda perfect yapmaya çalışın vitesleri kaçırmayın kazanırsınız
quote:
zaten dominate etmezsen oyunda ilerleyemezsin... ilerki yarışların açılması için belli sayıda dominate gerekiyor...
drift de gaza fazla yüklenmeyin..önemli olan viraja gelmeden arabayı o yöne çevirmek ve belli miktarda pist dışına çıkmadan gidebilmek...
usta bir de drag için hangi arabalar ve ayarlar gerekiyor ??? özellikle 1-2 millik yarışlarda... biraz ayrıntı verirsen iyi olur...
grip yarışlarında çok fazla pist rekoru kırdım ama dragda henüz çok az...
grip için nissan skyline gtr mükemmel çözüm...müthiş kontrolü var arabanın...oynun %20 lerindeyim..ilerisi için hangi araba olur bilemem...
çeyrek millik yarışlar için dodge challenger çok çok iyi ama daha uzunlar için yetersiz kalıyodu... arabanın son hızı 220 lerdeydi... daha hızlı lazım aslında
modifiye ettikçe hızıda artıyor ama ben 220 mile kadar gördüm daha sonra zondaya geçtim onla 250 mile kadar gidiyor
quote:
çeyrek millik yarışlar için dodge challenger çok çok iyi ama daha uzunlar için yetersiz kalıyodu... arabanın son hızı 220 lerdeydi... daha hızlı lazım aslında
helal
Tebrikler vallahi
ne ha
arkadaşlar bu oyun indirmeye değer mi
quote:
Orjinalden alıntı: ıspanak
arkadaşlar bu oyun indirmeye değer mi
İndirme satın al.
quote:
Orjinalden alıntı: d_projekt
drag ın sırrı debriyajda...Arabayı debriyajlı kullanın drag ta rekor üstüne rekor kırarsınız.
nası yani
nasıl yani yaf nasıl çıktı 100% save game
quote:
Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41
Merhaba arkadaşlar bi çoğunuz yeni aldını oynuyorsunuz sanırım ama ben bitirdim ve gamecopyworld dahil başka yerde %100 save game görmedim şu ana kadar buyrun kanıtda var geçemediğiniz bir yer olursa sorabilirsiniz taktik verebilirim alttaki linkten indirebilirsiniz ş yi s yaparak :)