Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street (Bitti !!) (%100 save game) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu kesinlikle direksiyonla oynamalısınız bu kadar zevkli bi deneyim olamaz

edit: sayfa bası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 21 Kasım 2007; 20:42:50 >
  • beatlemachine'ı bitirmeme sadece texas ayağı kaldı. ama orada tüm yarışları birincilikle bitirmeme ramen baya bi puan daha lazım. tekrar yapıyom yarışları bu sefer daha düşük puan alıyorm :( acil yardım.
  • klavyede oynarken araba yön tuşlarıyla dönmüyor...bunu ayarımı var acil yardım edebilirmisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanak2000@hotmail.

klavyede oynarken araba yön tuşlarıyla dönmüyor...bunu ayarımı var acil yardım edebilirmisiniz..

ne gibi dönmüyor hiç hareket etmiyorsa kontrollerde yanlış bişey vardır yada ekstradan game pad falan takılı ise pcye onu görüyordur ondan olabilir biraz daha detay verirsen sevinirim biraz geç kalmışım konuya bakmak için ama belki çözmüşündür :)
  • İnsan biraz tadını çıkarır o ne öyle hemen bitirmişin
  • dosyayı nereye atcaz??
  • yaw ben dün 6-7 saat oynadım bu oyunu hep aynı yerde yarış yaptım golf gti ile ne puan aldım nede para
    var bu işte bi yamukluk ama çözemedim
  • dosyayı belgelerim içindeki nfs pro street klasörüne at
  • başka sorusu olan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

başka sorusu olan?

sorusu olan benim arkadasım şu oyunu oynarkene hangi sıralamayı takip etmeemizi yani tek tek hangi sıra ile hangi oyunları oynamamız gerekiyor yani bir sıralaması var mı bu oyunu bende devamlı aynı oyunları oynuyorum cash 150 bin oldu bir araba aldım amabu araba ile hiç oynayamadım oyun bana baska araba çesitleri veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: doganbeyyy

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

başka sorusu olan?

sorusu olan benim arkadasım şu oyunu oynarkene hangi sıralamayı takip etmeemizi yani tek tek hangi sıra ile hangi oyunları oynamamız gerekiyor yani bir sıralaması var mı bu oyunu bende devamlı aynı oyunları oynuyorum cash 150 bin oldu bir araba aldım amabu araba ile hiç oynayamadım oyun bana baska araba çesitleri veriyor

araban hangi yarışa en uygunsa ondan başla bence yada en çok hangisini başarabiliyorsan en sevmediklerini sona bırak her çeşit arabadanda bi tane olsun yoksa yarışlara giremezsin eğer araba alıp alıp paranı bitirdiysen kazandığın yarışlara tekrar girip kendi rekorunu geliştirsen para kazanaiblrsin daha fazla

• oyunda para sıkıntısı çeken arkadaşlar elimde bi patch var.oyunu açıp ana menu de j harfine basıyosunuz,tabi ki patch de o sırada açık olmalı ve daha sonra kariyer modunda bi bakıyosunuz paranız 99,999,999 $ oluyor..isteyen varsa upload edebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.