Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street (Bitti !!) (%100 save game) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drag larda arabanın önü nasıl kalkıyor bir türlü beceremedim civic vardı sattım yerine eski model araba aldım belki o kalkar diye oda olmadı biri anlatırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaLiTY41

Merhaba arkadaşlar bi çoğunuz yeni aldını oynuyorsunuz sanırım ama ben bitirdim ve gamecopyworld dahil başka yerde %100 save game görmedim şu ana kadar buyrun kanıtda var geçemediğiniz bir yer olursa sorabilirsiniz taktik verebilirim alttaki linkten indirebilirsiniz ş yi s yaparak :)

http://rapidşhare.com/files/70621215/nfs_pro_street__100_save_game_.zip.html

Need For Speed Pro Street (Bitti !!) (%100 save game)

http://rapidşhare.com/files/70621215/nfs_pro_street__100_save_game_.zip.html

Oyunla hiç alakam olmamasına rağmen bu uğraşın ve paylaşımın için tebrik ediyorum. Böyle güzel paylaşımları herkes yapmalı forumun amacı bu

• arkadaşlar dragta arabanın önü kalkmıyor :)
  • ya carbon 2 günde bitmişti.. bu oyun hakkaten o kadar uzunmuki,10 günde bitince millet şaşırdı
  • oyunu direksiyonla oynan var mı varsa rahat olup olmadığını söyler mi
  • drag yarışlarında arabanın önü kalkmaz whelie yarışlarda kalkıyor bunun için ben amerikan arabası kullanıyordum save gamede görebilirsiniz hiç bi ayar yapmadım süspansiyonlara falan ama araba 500 hp den güçlüydü zaten yarışa girmeden önce soruyor size arabanız ön kaldıracak kadar güçlü mü diye

bi araştırdımda başka yerde varmı acaba diye bu siteye ben göndermememe rağmen bi yerden edinmişler zipin içindeki yazılarda benim yazılarım indirip baktım ikinci bi adres olarak burdanda çekebilirsiniz
    http://games.softpedia.com/get/Cheat-Solutions/Need-for-Speed-ProStreet-Complete-Savegame.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaLiTY41 -- 20 Kasım 2007; 19:54:06 >

• dosyayı indirdim yükledim saol

ya o kadar parayı nasıl kazandın aklım almıyor trail filanmı var
  • bi sorum var. cariyer modu harici nasıl modifiye araç yapbilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarab

dosyayı indirdim yükledim saol

evet para için trainer kullandım ama oyunun yarısından sonra
  • quote:

quote:

bir link koyabilirmisin trainer için

• quote:

quote:

quote:

bir link koyabilirmisin trainer için

TRAINER >> DOWNLOAD
    herkeze iyi oyunlar..

• oynun %30 larına gelebildim...az az oynuyom her akşam...

şu an tüm arabalar açıldı ama 100.000$ var sadece...pagani zonda için 720.000$ lazım

drag yarışlarında çok kolay rekor kırılıyor..griplerde de fazla zorlanmıyom
    ama driftler için iyi bir araba ve ne tür modifiye gerekiyor henüz çözemedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensar aktürk

oyunu direksiyonla oynan var mı varsa rahat olup olmadığını söyler mi

Logitech momo ile oynuyorum klavye ile denedim ilk, klavyeden rahat oynanıyor drag larda ve nos basınca direksiyon aşırı titriyor ama genede güzel

Edit: Daha kariyerin %5 ini tamaladım ilk arabalar ve modifiyesizler yüksek hızlarda direksiyon hakimiyeti nasıl olur orasını bilemiyecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 21 Kasım 2007; 12:12:53 >
  • arkadaşlar gamecopyworld de şu an benim save game im bulunmakta isteyenler ordanda çekebilirler extra bi link olarak
    http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_prostreet.shtml#Need%20for%20Speed:%20ProStreet%20SAVEGAME%20[100%]

• vayy be ben biraz oyandım kapattım başka oyuna sen oyunu bitirmişsin kutluyorum seni modifiyeli araç varmı bali
  • bune be 1 gunde bitmiş
  • kaç günde bitirdin kardeşim sen
  • kaç günde bitti saymadımda bi gün içinde 13 saat oynadığımı hatırlıyorum 2-3 günde bitti heralde
  • bravo yani nasıl bitirdin yaw
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.