merhaba arkadaşlar sistemim amd4200+ 8600gt ekran kartı asus n570 chipset anakart 1gb ram 160gb ram ama need for speed pro street takılıyor neden bulamadım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadşın sistem var oda amd 3800+(tek cekirdek) asus n430 chipsset anakart 8600gt ekran kartı 80gb hdd ondada takılıyor ..sorun monitördemi acaba hertz olayındamı bi sorun var monitörler crt flat ikmizinde.. benim bilgisiayrda düşük ayarlara alıyorum arabalar cok hızlı hareket ediyor adeta ucuyolar herşey hızlı ..ayarları yukseltiorum normale donuyor ama takılıyor yardım lutfen şimdiden teşekkürler
arkadaslar birebir test ettim kendi gözlerimle gördüm ekran kartınıza suc atmayın sakın takılma sorununun derdi %1milyon işlemci diyorum ve bu iddiamı cürütenede kendi işlemcimi hediye ederim cünkü denedim denedigim ürünler sunlar x800 gto2 ekran kartı 1 gb ram ve opteron 144 vvardı hafif takılmaları bende yasadım arkadasa dedim onda opteron 170 vardı sadece işlemciyi taktım aleti actım ve direk pro street e daldım ki takılma ne kelime kaymak kaymak bu kadar söylüyorum haydiyin selametle