Bildirim
Need for speed shift kurdum açılırken siyah ekran oluyor
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Ekran çözünürlüğünü değiştirmeyi denediniz mi? -
kısayola sağ tık özellikler win98 uyumluluk yapınca düzeliyo bende de oldu -
1) ekran çözünürlüğüm 1280x1024 sizce kaç olmalı ?
2)win98 yaptım ama yine aynı
böyle oyuna -
Bir forumda böylebir çözüm buldum umarım yarar işine
oyuna ilk girdiğinizde siyah ekran problemi çeken arkadaşlar oyunun kısayolunu masaüstüne atın sonra kısayolun uyumluluk ayarını win98/winME yapın sonrasında bi sıkıntı yaşanmadan oyun açılıyor.teşekkürler...(win7 64 bitte denedim) -
Bendede Aynı Sorun war Naptıysam Nafile :(
Sistem gereksinimide karşılıyor yani hata olmaması gerkiyor EA download menageride yükledim Diretx ide yinede aynı şey :S ßi çözümü olan warmı arkadaşlar işletim sistemi XP SP3 lütfen cvp yazın -
Need for speed orjinalinde dahi bu hatayı veren hatta hatalarla dolu bir oyundur aynı oyunu sırf koleksiyonumda bulunsun diye orjinal olarak almama rağmen ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk modunu değiştirerek çalıştırabilirsiniz ancak buda işlemcinizin tek çekirdek çalışmasına neden olacaktır yani performans olarak ciddi kayıplar yaşatır size... -
uyumlulugu 98 ' de yaptım ama değişen bişey olmadı oyun öyle tam ekran siyah duruyo dakikalarca bekledim değişen bişey olmadı nasıl düzelir bu anlamadım gitti :( -
Windowsu açıp kapatın açılınca bazen düzeliyordu ancak oynamayın zaten kontrolleri dahi sınıfının altından fazlasıyla kalmış bir oyundur... -
windowsu resetlememe rağmende düzelmedi :( Oyunun çok fazla reklamı yapıldı çok fazla afişe edildi bu oyunun tüm serisini oynayıp bitirdim çok merak ediyorum donanımda bi problemim wrdı oyun için yeniledim yinede açılmayınca delirtiyo işte :( -
Tamamen oyun ile alakalı bir sorun donanımsal değildir,tüm uyumluluk modlarını deneyin birinde açılacaktır elbet... -
malesef hiç birinde değişmedi sonuc üstatt :( -
hocam uğraşmayın yahu
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bilgisayar klavyeyi görmüyor
- checking media presence
- yerel yazdırma biriktiricisi hizmeti çalışmıyor
- sembollerle kalp yapma
- mac mini için monitör tavsiyesi
- laptop menteşe tamiri
- dlss nedir
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- suya düşen telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X