Şimdi Ara

Need for speed shift kurdum açılırken siyah ekran oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
14.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açılıyor siyah ekran geliyor ve devam ediyor böyle.Başka hiçbirşey gelmiyor.Ne oyun logosu ne de EA games animasyonu..

Modern Warfare 2 oynayabiliyorum ama bunu neden oynayamıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• Ekran çözünürlüğünü değiştirmeyi denediniz mi?
  • kısayola sağ tık özellikler win98 uyumluluk yapınca düzeliyo bende de oldu
  • 1) ekran çözünürlüğüm 1280x1024 sizce kaç olmalı ?

2)win98 yaptım ama yine aynı

böyle oyuna
  • Bir forumda böylebir çözüm buldum umarım yarar işine

oyuna ilk girdiğinizde siyah ekran problemi çeken arkadaşlar oyunun kısayolunu masaüstüne atın sonra kısayolun uyumluluk ayarını win98/winME yapın sonrasında bi sıkıntı yaşanmadan oyun açılıyor.teşekkürler...(win7 64 bitte denedim)
  • Bendede Aynı Sorun war Naptıysam Nafile :(

Sistem gereksinimide karşılıyor yani hata olmaması gerkiyor EA download menageride yükledim Diretx ide yinede aynı şey :S ßi çözümü olan warmı arkadaşlar işletim sistemi XP SP3 lütfen cvp yazın
  • Need for speed orjinalinde dahi bu hatayı veren hatta hatalarla dolu bir oyundur aynı oyunu sırf koleksiyonumda bulunsun diye orjinal olarak almama rağmen ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım kısayoluna sağ tıklayıp uyumluluk modunu değiştirerek çalıştırabilirsiniz ancak buda işlemcinizin tek çekirdek çalışmasına neden olacaktır yani performans olarak ciddi kayıplar yaşatır size...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyumlulugu 98 ' de yaptım ama değişen bişey olmadı oyun öyle tam ekran siyah duruyo dakikalarca bekledim değişen bişey olmadı nasıl düzelir bu anlamadım gitti :(
  • Windowsu açıp kapatın açılınca bazen düzeliyordu ancak oynamayın zaten kontrolleri dahi sınıfının altından fazlasıyla kalmış bir oyundur...
  • windowsu resetlememe rağmende düzelmedi :( Oyunun çok fazla reklamı yapıldı çok fazla afişe edildi bu oyunun tüm serisini oynayıp bitirdim çok merak ediyorum donanımda bi problemim wrdı oyun için yeniledim yinede açılmayınca delirtiyo işte :(
  • Tamamen oyun ile alakalı bir sorun donanımsal değildir,tüm uyumluluk modlarını deneyin birinde açılacaktır elbet...
  • malesef hiç birinde değişmedi sonuc üstatt :(
  • hocam uğraşmayın yahu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.