Bildirim
Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (21. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Demo icin. 10 dan geriye dogru saymaya basliyoruz -
az kaldı hot purshuit kadar iyi olsa yeter bana yine çılgınca oynarız ama hp geçilene kadar hp kral geçilirse yaşasın yeni kral geçilmezse ben driver oynarım -
need for speed demek sadece hız demek değildir kardeşlik dostluktur barıştır feleğin çemberinden saatte 200 km hızla geçmektir
bu mesajı niye yazdım kardeşlik konularına bir yenisi daha eklensin istedim
sevelim sevilelim -
-
-
BEN BU OYUNU ALMAYACAĞIM:
criterion sağolsun bu oyunu iyice batırdı.bence sizde almayın.aldıkça batırcaklar bu işi.Demolardan ve trailerlardan izlenimim yine hp gibi geniş yollarda geçicek oyun ve arabaya modifiye yok tahminimce.nerde eski most wanted underground.herkes aynı stil araba geniş yollar vay anam vay.birde yeni özellik çıkarmışlar gavurun teki arabadan çıkıyor kaçıyor fln.araba yarışı mı gta mı?ben şu ana kadar çoğu nfs serisini oynamış biri olarak bunu almayacağım(nfs 4 ten başlayarak).hpye azıcık tahammül etmemin nedeni polis sürücü rekabeti olması.Bence sizde almayın
ekleme:birde böyle geniş yollarda yapmalarının amacı heralde insanlar yarışmasın sokaklarda.gerçek hayatta yarışan yarışır sana mı kaldı ea.zaten paragöz oldu ea koy iki yenilik sat oyunu.Kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enslavedss -- 7 Ekim 2011; 20:42:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
bakın neler buldum size
oyy oyyy oyyyy yirim ben sizii
beyler görünen o ki; oyun underground,most wanted,carbon ve HP deki özellikler bir araya getirilerek yaratılmış,üstünede çevre hasarı eklenerek geliştirilmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 10 Ekim 2011; 15:42:37 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguzcansarol
Insallah Underground2 + MW karışımıdır da şölene başlarız
+ -
oyungüzele benziyor eskilerin tadı alınmasa da denemeye değer -
-
Son 6 gun -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
Son 6 gun
çıktığı gün ps store a çıkarmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
quote:
Son 6 gun
psn storeye kolay kolay düşmez -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
quote:
Son 6 gun
psn storeye kolay kolay düşmez
düşmesinde zaten ya,kim güvenip alacak,yine hacklemişler psn i bugün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 12 Ekim 2011; 16:13:44 > -
gözünüz bayram etsin,kulağınızın pası gitsin
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Rpz12sucoGk&feature=player_embedded#!]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 13 Ekim 2011; 10:47:40 > -
yıkım çok sağlam bu oyun motoruyla split second 2 çok deli olur acilen split second ın haklarını satın almalılar -
Zonda'nın sese hayranım. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X