Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece tek net sorum var arkadaşlar, kokpit yok mu oyunda?
  • tahminen ne zman gelir demo ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Sadece tek net sorum var arkadaşlar, kokpit yok mu oyunda?

no
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

no

Hmm, bana hitap etmiyor o zaman. Dalaverasız, kısa ve net cevap için teşekkürler
  • quote:

beklemedeyiz

hey gidi be,ne çabuk geçiyor zaman,daha dün gibi HP nin demosunu indirip oynadığım,bir yıl olmuş

ömür bitiyor be dostum baksana 30 a bir basamak kaldı.....^^
  • quote:

beklemedeyiz

hey gidi be,ne çabuk geçiyor zaman,daha dün gibi HP nin demosunu indirip oynadığım,bir yıl olmuş

Aynen. O konuya daha psnlerimizi yazdirmamiz sanki 1-2 ay onceymisngibi geldi yada oyunlar hafif benzer diye dejavu mu oldu:)

Bu arada online grub olusturacak misiniz ?
  • quote:

quote:

quote:

no

Hmm, bana hitap etmiyor o zaman. Dalaverasız, kısa ve net cevap için teşekkürler

Aynen, kokpit yoksa ben de yokum. Shift'le devam o zaman.

• kokpit isteyenler forza 4 e, hoplamalı zıplamalı aksiyon isteyenler the RUN a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 18 Ekim 2011; 14:52:34 >
  • quote:

quote:

quote:

no

ne demekkk

edit: demo xbox live e düşmüş, öbür tarafta vıdı vıdı yapmaya başlamışlar bile
    psn de ses yokmu hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 18 Ekim 2011; 16:08:22 >

• oyunu bulamadım psnde daha gelmedi galıba psn'e
  • Bende 5 dk önce baktım daha gelmemiş. Akşama doğru gelir herhalde.
  • Xbox bölümünden kopyalayayım yorumumu.

Black Box stüdyosuna helal olsun.En son Undercover faciasından sonra NFS'nin toparlanma sürecine vesile olmuşlardı ve uzun bir süre open world NFS: World'ü geliştirdiler o süreçte Shift,Hot Pursuit,Shift 2 çıktı ve Black Box dersine çok iyi çalışmış.

Öncelikle izlediğim videolar baktığım görüntüler direk olarak Hot Pursuit mirasına yatmışlar gibi bir izlenim vermişti bende.Ancak demoyu oynayınca fikrim tamamen değişti.

-Hot Pursuit'ten sadece araç modellemelerini almışlar.Çevre gerçekten Frostbite 2 ile tasarlanmış.Hot Pursuit'de bulanık olan genel görüntü AA eksiğine rağmen The Run'da çok net.Araç yansımaları ise harika seviyede in-game olarak Forza 4'le yarışabileceğini düşünüyorum ben.

-Oyunun demodan anladığım kadarıyla işleyişi yani konusu Hot Pursuit gibi saçma değil.Gerçekten o uzun kaçamak yarışçı yaşantısı müziklerden ve yarış atmosferinden belli oluyor.

-Belkide ilk defa bir NFS'de ufakta olsa çevre etkileşimi var Frostbite 2 sayesinde,girdiğiniz bariyerler tahta çitler yada önünüze çıkan paslı bir hurdaya güm diye vurup durmuyorsunuz etkileşim var.Ayrıca yolların üzerinde akan toz bulutu rüzgarla savrulan nesneler görülebiliyor.

-Araç grafikleri ve yansımaları çok iyi demiştim hasarda öyle,Hot Pursuit gibi abartılı partiküller savrulmasada araç gayet iyi hasar alıyor.

Demo hakkında yorumum böyle birkaç tanede görüntü aldım.

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

• Çok güzel duruyor resimler. Yorumlar da olumlu.
    Grafikler çok güzel duruyor asıl pc versiyonunda nasıl acaba onu merak ettim.
  • millet xboxta akıyor oyunu biz bekliyor hâlâ PSN' e gelecek diye.. UK, US, TR bütün psnleri geziyorum sürekli
  • videolarda araçlarda hasar pek belli olmuyor nfs hp den daha güzel bi hasar varmı oyunda?

demoya ait video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 18 Ekim 2011; 17:43:31 >
  • merline bakılırsa demo yarın geliyor

Need for Speed serisinin yapılan en son oyunu olan The Run'ın demosu geliyor.

PSN Avrupa blog'unda belirtilene göre Playstation 3 sahipleri, Need for Speed: The Run'ın demosu 19 Ekim 2011 tarihinde kullanıcılara sunulacak.

http://www.merlininkazani.com/Need_for_Speed_The_Run_demosu_yarin-haber-45674p1.html
  • Neden PSN ye yarın geliyor anlamış değilim illa küfürmü edelim
  • us psnde de yok mu
  • bildigim kadarı ile us psn türkiye saati ile 01:00da güncelleniyor
  • demo gelsede autologda kapışsak
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.