Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sabaha karşı 3-4 gibi bekliyorum. Geçen mesajlarda arkadaş 19 unda yayınlanacak demişti. Live a çıktıysa bizede hemen çıkarırlar gibi geliyor.
  • us psn saat 01:00da güncelleniyor yanılmıyorsam
  • yanlış yere yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 19 Ekim 2011; 0:21:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuB

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Nfs çok bozdu yahu.150 ile gidiyoruz önümüzdeki araca bindiriyoruz aynen yola devam ediliyor.İnsan bu yıllarda gerçekçilik arıyor.Kokpit kamerasıda cabası.Tutacak bir oyun gibi gelmiyor bana...

Sadece tatlı satan bir yere girip burada lahmacun yoktu o yüzden mekanı beğenmedim derken ne kadar abes oluyorsa sizin bu yaptığınız yorumda o kadar abes.Açın önce bir oyunun türüne göz atın nedir ne değildir sonra simülasyon öğeleri ve kokpit bekleyin.Şu oynadığınız NFS uzun zamandır Arcade türdeki NFS'ler arasında en tok oynayışa sahip olanı.

Arcade türde hasar olması imkansız mı? Çok detaylı olmasa da olabilirdi diyorum ben.

Oyunda gayet iyi bir görsel hasar var yukarıda koydum görüntüleri,mekanik hasar ise NFS'nin işi değil(Shift serisi ayrı).PS3 için GT5 +Spec II Xbox 360 için Forza 4 sizin beklentinizi karşılayacak oyun yada NFS çatısı altında Shift.

İşte ben hem sokak yarışı hem bir simülasyon kadar gerçekçi bir oyun yapmalarını isterdim.Sanırım böyle bir oyun yok.Nfs serisi bu tür bir oyun yapsa rakibinin olacağını zannetmiyorum.

Race Driver: GRID Codemasters

• nfs bence kendi türünde 1 numara oyun ardından burnout gelir,simulasyonları pek sevmem hele ki gecenlerde ridge racer mı ne indirdim adını bile hatırlamıyorum belki yanlıs yazmısımdır,anında sildim,arabamı sürüyoruz patenmi yapıyoruz belli değil.
    are you sure to delete ridge racer demo? diye sordu ps3 ve ben ''absolutely yes'' dedim
  • race driverda sokak yarışı yok ki gene pistlerde belli kalıpda yarışıyorsun
  • yok mu us psni kontrol eden heyecan dorukta çıkamadım işten daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

nfs bence kendi türünde 1 numara oyun ardından burnout gelir,simulasyonları pek sevmem hele ki gecenlerde ridge racer mı ne indirdim adını bile hatırlamıyorum belki yanlıs yazmısımdır,anında sildim,arabamı sürüyoruz patenmi yapıyoruz belli değil.
    are you sure to delete ridge racer demo? diye sordu ps3 ve ben ''absolutely yes'' dedim

Oyle bir secenek yok:)
  • Nedir son durum ?
  • millet uyudu heralde yarım saate filan evde olurum ben bakıcam kimse kalmadı ortalıkta
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

millet uyudu heralde yarım saate filan evde olurum ben bakıcam kimse kalmadı ortalıkta

Dostum senin ve kendim için hemen bakıp geliyorum
  • hocam kralsın
  • Oyunu Xbox Live'dan indirdim ve oynama şansım oldu. Benim için tek kelimeyle hayal kırıklığı oldu. Oyunu hiç beğenmedim.

Oyunu grafikleri bana hot pursuit den kötü geldi ve nedense sürüş dinamiklerinde bı okadar hantal. Tek iyi yanı hikaye modu biraz ilgi çekici duruyor. Uzun lafın kısası oyunu hiç beğenmedim hot pursuit daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

hocam kralsın

Dostum an itibariyle TR USA ve UK hesaplara baktım maalesef yok
  • hadi ya yıkıldım neyse belki daha geç saat gelir ama bu gece gelicek biliyorum us psn hep öyle güncelleniyor

teşekkürler ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 19 Ekim 2011; 2:07:17 >
  • Malesef hala gelmemis
  • UK güncellemesiyle gelir artık diye düşünüyorum.
  • Normalde ilk us e gelirdi ama hala yok
  • demo US PSN de
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.