Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son 17 dakika sözde erken kalkıcaktım uyandım 12de bir baktım gene uyumuşum
  • ve oyuna giriyorum
  • ilk bölümün toprak yolu ciddi zor olmuş
  • oyunda ciddi frame düşmeleri oluyorözellikle topraklı yolda çok belli oluyor
  • karlı bölümü ciddi zor yapmışlar
  • Genel olarak bir değerlendirme alırsak nasıl olmuş
  • demoyu bu aksam ındırıp deneycegım umarım kalkmamıstır
  • daha ekleneni 12 saat bile olmadı kalkmasına imkan ihtimal yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

demo US PSN de

Karli bolumdeki best time skorunu gectim dostum Gallardo dehset kaciyo :D

canın sağolsun adamım

oyun black box ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunların adeta bir özeti olmuş,bugüne kadar kazandıkları tüm tecrübeleri oyuna aktarmışlar, underground,most wanted,carbon,prostreet.. hepsinin ruhunu oyunda görmeniz mümkün.. örneğin fren yaparken lastiklerden gelen sese bunu prostreet ten hatırlıyorum derken,hızınızı alamayıp bariyerlerden uçunca carbonu anımsıyorsunuz... sürüş olarak salt arcade seven arkadaşlar biraz üzülebilir çünkü sim.yanı biraz ağır basmış, arabaların baya bir ağırlığı var,%49 arcade %51 sim hissi var... yani hız kesmeden sağlıklı viraj dönmek artık pek mümkün değil,ve el frenine etkin olarak ihtiyaç duyuluyor... ya da diyelimki çarpıtınız hız kaybettiniz,yeniden birden hızlanmak için gazı kökleyip nitro yapmaya kalkarsanız arabanın arkası savuruyor,tepki veriyor...onun haricinde sırf bok atmak için,sırf konuşmak için konuşanlar lütfen bişe yazmasın çünkü aynı lafları artık yıllardır ezberledik...

Helal baba cok guzel ozetlemisin :D

ben ikinizide geçtim nasıl olacak

genel değerlendirme olarak cidden başarılı bir oyun araçların yol durumuna göre verdiği tepkiler çok iyi bu özellikle karlı bölümde çok belli oluyor ilk u viraja girerken dikkat edin yol buzlu eğer freni geç yaparsanız duramayıp aşağa uçuyorsunuz hasar hpye göre daha düşük geldi bana fullde bilemem. kaplama sorunu ve aşırı frame düşmesi oluyor ama daha kasıma 1 ay var bu demoda büyük ihtimalle çok öncenin demosu bu sorunlar halledilmiştir diye düşünüyorum. bir kaç arkadaşın dediği gibi oyun biraz daha sime kaymış araçların toklugunu hissediyorsunuz gerçi sadece lambo ile yarıştım porsche sıra gelmedi işe gelmek durumnda kaldım ben beğendim fullu dahada başarılı olucaktır. tek merak ettiğim online modlar nasıl olucak ?

• demoyu oynadım genel olarak

topraklı haritayı pek beğenmedim araç grafikleri bence vasat karlı yeri baya beğendim heyecanlıydı çığ falan düşüyordu oynanış shift te çok benziyor heçke şehirde olsayd demoda grafikler bence ahım şahım değil kaplamalar falan karlı yerde daha güzel aslında effeckler falan güzel ama eğer pc de bu oyun çok daha farklı olduysa artık konsolların son vakti gelmiş demektir
  • Demoda hata mı var acaba?
    İlk indirdim hiç açılmadı. İkinciye indirdim bu sefer oyun içinde dondu.
  • gny ilk indirdim yükledim girdim oyuna siyah ekran geldi kaldı öyle kapattım psyi sonra tekrar açtım girdim oyuna girdi bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

quote:

quote:

quote:

demo US PSN de

Karli bolumdeki best time skorunu gectim dostum Gallardo dehset kaciyo :D

canın sağolsun adamım

oyun black box ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunların adeta bir özeti olmuş,bugüne kadar kazandıkları tüm tecrübeleri oyuna aktarmışlar, underground,most wanted,carbon,prostreet.. hepsinin ruhunu oyunda görmeniz mümkün.. örneğin fren yaparken lastiklerden gelen sese bunu prostreet ten hatırlıyorum derken,hızınızı alamayıp bariyerlerden uçunca carbonu anımsıyorsunuz... sürüş olarak salt arcade seven arkadaşlar biraz üzülebilir çünkü sim.yanı biraz ağır basmış, arabaların baya bir ağırlığı var,%49 arcade %51 sim hissi var... yani hız kesmeden sağlıklı viraj dönmek artık pek mümkün değil,ve el frenine etkin olarak ihtiyaç duyuluyor... ya da diyelimki çarpıtınız hız kaybettiniz,yeniden birden hızlanmak için gazı kökleyip nitro yapmaya kalkarsanız arabanın arkası savuruyor,tepki veriyor...onun haricinde sırf bok atmak için,sırf konuşmak için konuşanlar lütfen bişe yazmasın çünkü aynı lafları artık yıllardır ezberledik...

Helal baba cok guzel ozetlemisin :D

ben ikinizide geçtim nasıl olacak

genel değerlendirme olarak cidden başarılı bir oyun araçların yol durumuna göre verdiği tepkiler çok iyi bu özellikle karlı bölümde çok belli oluyor ilk u viraja girerken dikkat edin yol buzlu eğer freni geç yaparsanız duramayıp aşağa uçuyorsunuz hasar hpye göre daha düşük geldi bana fullde bilemem. kaplama sorunu ve aşırı frame düşmesi oluyor ama daha kasıma 1 ay var bu demoda büyük ihtimalle çok öncenin demosu bu sorunlar halledilmiştir diye düşünüyorum. bir kaç arkadaşın dediği gibi oyun biraz daha sime kaymış araçların toklugunu hissediyorsunuz gerçi sadece lambo ile yarıştım porsche sıra gelmedi işe gelmek durumnda kaldım ben beğendim fullu dahada başarılı olucaktır. tek merak ettiğim online modlar nasıl olucak ?

Yakisir ustad eski gunlere geri donuyoruz

• bune ya us den indiriyorum daha %1 olmadı çok ağır iptal ettim bende
  • 20 mbıt hızla 20 dk ya iner..
  • dönelim artık özledik o güzel günleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

20 mbıt hızla 20 dk ya iner..

internet az çekiyor sanırım

Benim internet 10 mbit 20 dakikada indirdi zaten saniyede 1 mbit atıyor saatte 3600 mb yapar 1200 mb demo 60 /3 =20 dakika

Teşekkürler iyi günler

Oyun güzel olmuş bence ben Porsche aldım hele karlı bölüm gayet güzel ama çığ düşmesi pasif kalmış çarpıyorsun pek etki olmuyor gerçi 1 kere akla attım ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

20 mbıt hızla 20 dk ya iner..

internet az çekiyor sanırım

Benim internet 10 mbit 20 dakikada indirdi zaten saniyede 1 mbit atıyor saatte 3600 mb yapar 1200 mb demo 60 /3 =20 dakika

Teşekkürler iyi günler

Oyun güzel olmuş bence ben Porsche aldım hele karlı bölüm gayet güzel ama çığ düşmesi pasif kalmış çarpıyorsun pek etki olmuyor gerçi 1 kere akla attım ama neyse

Kaba taslak söyledim onu 10 dk oldu suan 800 mb oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 19 Ekim 2011; 18:45:55 >

• 9 gb filmi 1 saatte indiriyorum ben hocam ne konusuyosun..
  • quote:

9 gb filmi 1 saatte indiriyorum ben hocam ne konusuyosun..

Hadi be o kadar olamaz

oyunu indir gayet güzel ama Underground 2 den sonra bu seriden soğudum

off off neydi o UNderground 2 deki Pejo 206 ım siyah beyaz indirip oynasam mı tekrar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.