Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Grafikler ve renkler çizgi film gibi, yüklemeler feci uzun, demo donup kalıyor bazen

EDIT: şimdi bu yeni oyunun tür olarak HP den ne farkı var?

şehir ve yıkım eklemişler bide serin bir hikaye fark o

bu oyunu herhalde ucuzlamadan veya psn e düşmeden almam 10 tl hp varken ondan önce daha almadığım motorstorm pasific rift apocalyps gran turismo 5 para veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Grafikler ve renkler çizgi film gibi, yüklemeler feci uzun, demo donup kalıyor bazen

bu oyunu herhalde ucuzlamadan veya psn e düşmeden almam 10 tl hp varken ondan önce daha almadığım motorstorm pasific rift apocalyps gran turismo 5 para veririm

evet fazla bi yenilik gelmemiş... sadece yıkılabilir çevre,tamamen farklı bir sürüş,değişken iklim,tamamen farklı bir harita,senaryo,sokak yarışları.. vs.. vs...
    dediğim gibi bi yenilik yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Of ya demoyu bugun indirip deneme firsatim olmayacak, yarina artik
  • Bu tr psn beni deli edecek. Geç geldi zaten(PS in başında olmadığım için beni çok etkilemedi gerçi) şimdide 2 saatir indiriyor. Normalde 2 saate 4gblık bir dosyayı indirirdi.
  • Cidden grafik ve kaplama denen bişe yok HP daha iyidi bu konuda gittikce içine ediyor bu ea da işin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

evet fazla bi yenilik gelmemiş... sadece yıkılabilir çevre,tamamen farklı bir sürüş,değişken iklim,tamamen farklı bir harita,senaryo,sokak yarışları.. vs.. vs...

demoda gördüklerim tam sürümde belli olur veya bu grafikler konsol suçuda olabilir biliyorsunuz pc ye yönelmeler var ağızlarında konsol yetersiz diye bir laf dönüyor

• Çevre unsurlarının üzerinde çok durmuşlar gözlemlediğim kadarı ile.Karlı bölümden çok zevk aldım buzların parçalanışı ve beyaz ışığı,efektleri falan frostbite 2 yi ayırt etmemize yardımcı oluyor.Arabaların modellemeleri hoşuma gitmedi grafiksel olarak hp ile aynı gibi geldi zaman zaman frame düşmeleri ve aa eksiğide var.Sonuç olarak eğlenceli geldi yinede :))
  • Ben demoyu beğendim. Grafikler kötü olmuş ama normal sürümde biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Grafik isteyen artık bilgisayarda oynar bu oyunu.
    Sürüş çok hoşuma gitti. Hafif sim hafif arcade uzun zamandır böyle bir şey istiyordum. İlk yarışta arabaları geçmek çok hoştu HP deki gibi direk yardır yanlarından geç tarzında değilde az da olsa çekişmeli geldi özellikle kalabalık yerlerde geçilcek delik bulunmuyor. 2ci yarış ise çok eğlenceli diğer adamda arayı çok açmıyor hemen yapışıyor arkamıza arada burnunu falan çıkartıyor. 1ci olsak bile sıkıcı bir yarış geçirtmiyor bize benim hoşuma gitti oyun. Özellikle sürüş çok güzel olmuş bariyerlerden uçmakta iyi düşünülmüş bazen hp de karşı şeritten araba geliyorsa nitro ve bariyere sürtünerek adam geçiyordum artık daha çok uğraşmamız gerekecek.
  • ya bide bu demo E3 ten beri aynı demo,o da var...
  • Hot pursuitteki grafikler daha güzel görünüyordu..Oyunun tam sürümü çıkmadan bir şey diyemeyiz..Hot pursuit çıtayı fena halde yükseltmişti..Hiç değilse o keyfi versin yeterli..Malesef demo olmasından mıdır bilemiyorum, çok yavan bir oyun gibi göründü...
  • Bence oyun çok güzel olmuş, yarış çok heyecanlı. Bir de hikayesi de güzel olursa müthiş bir oyun olur. Sürüş ne çok arcade ne de simülasyon, ikisinin karışımı. Biraz Project Gotham Racing gibi. Grafikleri de ben beğendim. Bir Forza 4 değil ama onun gibi sıkıcı da değil, eğlenceli bir oyun. Çarpışmalar da çok güzel.
  • Banada bi tuhaf geldi oyun hot pirsuittenmidir nedir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Bence oyun çok güzel olmuş, yarış çok heyecanlı. Bir de hikayesi de güzel olursa müthiş bir oyun olur. Sürüş ne çok arcade ne de simülasyon, ikisinin karışımı. Biraz Project Gotham Racing gibi. Grafikleri de ben beğendim. Bir Forza 4 değil ama onun gibi sıkıcı da değil, eğlenceli bir oyun. Çarpışmalar da çok güzel.

Forzanin sikici oldugu konusunda yalniz degilmisim:))

Eve gittigimde demoyu indireyim merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Ekim 2011; 2:13:37 >
  • quote:

ya bide bu demo E3 ten beri aynı demo,o da var...

yukarda söylediğim olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Bence oyun çok güzel olmuş, yarış çok heyecanlı. Bir de hikayesi de güzel olursa müthiş bir oyun olur. Sürüş ne çok arcade ne de simülasyon, ikisinin karışımı. Biraz Project Gotham Racing gibi. Grafikleri de ben beğendim. Bir Forza 4 değil ama onun gibi sıkıcı da değil, eğlenceli bir oyun. Çarpışmalar da çok güzel.

oyunda kokpit olmasa da (kokpit olmayan yarış türü pek ilgimi çekmez) bir umutla demoyu indirdim, sanırım demo sorunlu, 3 kez dondurdu ps3 ü bir de yüklemeler çok uzuyor bazen, 3-4dk bekletiyor...

oyun detayına gelcek olursak;

hiç uzatmıcam, o beğenmediğimiz HP bile bu oyundan daha iyi grafiğe, daha iyi fiziğe ve daha fazla detaya sahip...
    hiç konsol yetersiz bahanelerine inanmıyorum, GT5 yaşayan bir örnek, demek ki oyunu yapan yapıyormuş, hem de gerçek gibi yapıyormuş...

• quote:

quote:

quote:

oyunda kokpit olmasa da (kokpit olmayan yarış türü pek ilgimi çekmez) bir umutla demoyu indirdim, sanırım demo sorunlu, 3 kez dondurdu ps3 ü bir de yüklemeler çok uzuyor bazen, 3-4dk bekletiyor...

hiç uzatmıcam, o beğenmediğimiz HP bile bu oyundan daha iyi grafiğe, daha iyi fiziğe ve daha fazla detaya sahip...
    hiç konsol yetersiz bahanelerine inanmıyorum, GT5 yaşayan bir örnek, demek ki oyunu yapan yapıyormuş, hem de gerçek gibi yapıyormuş...

Evet ps3 bendede kitlendi.demoyu beğenmedim..frostbite 2 ile hava basıyordu EA bence düz yapım dirt 3 bundan daha kaliteli duruyor..aynı gt5 te olduğu gibi fena patlayacak çünkü onda olduğu gibi beklenti cok yüksek bu oyundan.bende hp'nin demosunu daha cok beğenmiş defalarca oynamistim ama bunu sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

demoda gördüklerim tam sürümde belli olur veya bu grafikler konsol suçuda olabilir biliyorsunuz pc ye yönelmeler var ağızlarında konsol yetersiz diye bir laf dönüyor

Çıkarmasınlar kardesim o zaman konsola yaptıkları oyunu gitsinler pc'ye çıkarsınlar..biliyorlar ki oyunu en cok satacaklari bölüm konsollar veriyorlar gazi veriyorlar gazi.sonra yumurta geldimi meydana çıktımı hersey ee konsollarda bu kadar oluyor..yapma yaa yapan nasıl yapıyor? Bunların hepsi palavra oyuna gelmeyin beyler.bakın aynısını bf3'tede yaptılar sonra bu oyun pc'de oynanır dediler..

• quote:

quote:

quote:

Bilgiler icin sagol. Oyunla ilgili olumsuz yorumlar artmaya basladi hadi hayirlisi:

• EA her sene bizi kandirip ayni oyunu koyuyor onumuze,buda oyle olmus,NFS serisi bitmistir benim icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 20 Ekim 2011; 8:02:14 >
  • uk psn de neden yok hala
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.