Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne senaryo,ne şehir yarışları,ne gece yarışları,ne polis kovalamacalarına dair birşey görmedik daha,ilk incelemeler gelene kadar beklemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ekim 2011; 8:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Bence oyun çok güzel olmuş, yarış çok heyecanlı. Bir de hikayesi de güzel olursa müthiş bir oyun olur. Sürüş ne çok arcade ne de simülasyon, ikisinin karışımı. Biraz Project Gotham Racing gibi. Grafikleri de ben beğendim. Bir Forza 4 değil ama onun gibi sıkıcı da değil, eğlenceli bir oyun. Çarpışmalar da çok güzel.

Forzanin sikici oldugu konusunda yalniz degilmisim:))

Eve gittigimde demoyu indireyim merak ettim

oyunda kokpit olmasa da (kokpit olmayan yarış türü pek ilgimi çekmez) bir umutla demoyu indirdim, sanırım demo sorunlu, 3 kez dondurdu ps3 ü bir de yüklemeler çok uzuyor bazen, 3-4dk bekletiyor...

oyun detayına gelcek olursak;

hiç uzatmıcam, o beğenmediğimiz HP bile bu oyundan daha iyi grafiğe, daha iyi fiziğe ve daha fazla detaya sahip...
    hiç konsol yetersiz bahanelerine inanmıyorum, GT5 yaşayan bir örnek, demek ki oyunu yapan yapıyormuş, hem de gerçek gibi yapıyormuş...

HP yi beğenmeyen kim? biz bayıldık o oyuna,olsada oynasak sabah sabah ne giderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ekim 2011; 8:38:44 >

• Direksiyon olayi sime agirlikli olarak kacmasi pek iyi olmamis. Sert Virajlari alirken direksiyon kilitleniyor en azindan Mosttaki gibi sert virajlari donerken Focus olayini bunada yapmaliydilar
  • oyun çok güzel olmuş beğendim ben
  • O kadar sıkıcı ki oyun anlatamam, NFS: Hot Pursuit'te aynıydı. Hiç ani dönüşün olmadığı, düz yollarda yavaşlamadan gitme oyunu artık NFS. Trackmania çok daha iyi, zevkli ve yetenek isteyen bir oyun artık.
  • yine fos !!!
  • O kadar kötü değil aslında neden bu kadar vurdunuz
  • EA artık devam ve seri üstüne gelen oyunlarında geriye gidiyor.

Shift1'den sonra Shift2 daha kötüydü.
    Nfs Hp'den sonra The Run daha kötü.
  • hiç kimse beğenmemiş ama ben beğendim HP yi de beğenmiştim
  • Fazla vurmamak lazım zaten oyunun tarzı başından belliydi. Gidip simülasyon bekleyen var galiba.
  • Ben önceden tahmin etmiştim kötü olucağını.burayada yazmıştım.demodan izlenimlerim eski oyunlar gibi adamın yüzünü göstermeme yok.o kötü olmuş.simulasyon yapıcam diye KALAS yapmışlar arabayı.gittike kötüleşiyor nfs serisi.
  • oyunun tarzı belli

arcade'nin dibi resmen

kulvarında gayet başarılı

kontroller hariç demoyu sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

hiç kimse beğenmemiş ama ben beğendim HP yi de beğenmiştim

puanları açıklansın herkes susar merak etme,çoğunun oynamadığına dahi eminim,sırf laf olsun torba dolsun,ağzı olan konuşuyor işte,alıştık her yıl aynı ezber laflara,fazla kafaya takmaya gerek yok
  • Aksam demoyu oynadım harika bi oyun bizi bekliyo full sürümü düşünemiyorum bile 5+1de sesi fulledim oyunda üstüme cıg düşerken heyecandan kan beynime sıcradı
    Bide most wanted ayarında modifiye olursa cdyi önce koklarım sonra psye takarım
  • Kardeşliğin önü açılsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

puanları açıklansın herkes susar merak etme,çoğunun oynamadığına dahi eminim,sırf laf olsun torba dolsun,ağzı olan konuşuyor işte,alıştık her yıl aynı ezber laflara,fazla kafaya takmaya gerek yok

Aynen.Hot Pursuit zamanında da aynı şeyler olmuştu herkes çöpe attı oyunu
  • quote:

quote:

quote:

Aynen.Hot Pursuit zamanında da aynı şeyler olmuştu herkes çöpe attı oyunu

arda arda 10 üzerinden 10 lar gelincede dağıldılar,yine çok farklı olacağını sanmam

• İşten yeni gelebildim ve hemen demoyu indirmeye başladım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Bence oyun çok güzel olmuş, yarış çok heyecanlı. Bir de hikayesi de güzel olursa müthiş bir oyun olur. Sürüş ne çok arcade ne de simülasyon, ikisinin karışımı. Biraz Project Gotham Racing gibi. Grafikleri de ben beğendim. Bir Forza 4 değil ama onun gibi sıkıcı da değil, eğlenceli bir oyun. Çarpışmalar da çok güzel.

Forzanin sikici oldugu konusunda yalniz degilmisim:))

Eve gittigimde demoyu indireyim merak ettim

oyunda kokpit olmasa da (kokpit olmayan yarış türü pek ilgimi çekmez) bir umutla demoyu indirdim, sanırım demo sorunlu, 3 kez dondurdu ps3 ü bir de yüklemeler çok uzuyor bazen, 3-4dk bekletiyor...

oyun detayına gelcek olursak;

hiç uzatmıcam, o beğenmediğimiz HP bile bu oyundan daha iyi grafiğe, daha iyi fiziğe ve daha fazla detaya sahip...
    hiç konsol yetersiz bahanelerine inanmıyorum, GT5 yaşayan bir örnek, demek ki oyunu yapan yapıyormuş, hem de gerçek gibi yapıyormuş...

HP yi beğenmeyen kim? biz bayıldık o oyuna,olsada oynasak sabah sabah ne giderdi

Bu konuya cok yanlis mesaj atmissin. Bur hp yi bgenmeyen yoktur herhalde.

Full surumun incelemeleri gelince oyunun ne oldugu belli olur zaten.

Oyun ciktiginda hp ye kotu diyenler simdi psnden alip oynuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

oyunun tarzı belli

arcade'nin dibi resmen

kulvarında gayet başarılı

kontroller hariç demoyu sevdim

Aynen katılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.