Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Store a gelirse çıktığı gibi harika olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Store a gelirse çıktığı gibi harika olur

gelse çok iyi olur ya,spotçu mpotçu çilesinden kurtuluruz,adamlar nerdeyse piyasa fiyatına satıyor artık,onlarda öğrendi işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Store a gelirse çıktığı gibi harika olur

gelse çok iyi olur ya,spotçu mpotçu çilesinden kurtuluruz,adamlar nerdeyse piyasa fiyatına satıyor artık,onlarda öğrendi işi

Maalesef son zamanlarda spot pazarındaki güncel oyunlarında fiyatı yükseldi tabi bunda en büyük etki kurun yüksek olması.

Toptancı yüksek fiyattan getirdiği zaman doğal olarak spot satış yapan yerlerde yüksek fiyattan alıyor. Burada asıl iş toptancıda bitiyor.
  • ben grafikler hariç beğendim oyunu neden herkes beğenmemiş acaba
  • Almayı düşünüyorum ama store a gelmezse en fazla 50 60 lira veririm
  • 119 TL den çıkacak nasıl alıcaz bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

119 TL den çıkacak nasıl alıcaz bilemiyorum

geçen sene 90 a almıştık HP yi.. 119 nerede satılıyor hocam
  • quote:

O kadar kötü değil aslında neden bu kadar vurdunuz

çünkü insanlar bu kadar kuru reklam gürültüsünün sonunda ps3 ün sınırlarını zorlayan farklı bir kalite bekliyor artık, 1 yıl önce yapılan bir oyunun daha kötü olanını değil...
  • quote:

quote:

bu sene dolar arttı, bekleyin psn e düşünce 5 kişi alın, o paraları vermeyin derim
  • quote:

quote:

geçen Ace Combatı almaya gittim 14 ekimde yeni çıkmıştı 119 TL çektiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

çünkü insanlar bu kadar kuru reklam gürültüsünün sonunda ps3 ün sınırlarını zorlayan farklı bir kalite bekliyor artık, 1 yıl önce yapılan bir oyunun daha kötü olanını değil...

Evet demek istedigim buydu.madem ki ps3`un devri kapanmak uzere giderayak oyle bir oyun yapin ki iste kardesim oyun budur dedirtin.(BKNZ : UNCHARTED 3,Batman AC)..Oyunu gelistirme surecinde 2 video yayinliyorlar yok iste bilmem ne teknolijisi yok bilmem ne..Sonra oyun cikmasina yakin iste ps3 te bu kadar oluyor makinenin gucu yetmiyor.Madem yetmiyor makinenin gucu cikarmayin konsollara yuklenin PC`ye.Bunuda yapmiyorlar cunku yemiyor olan konsol sahiplerine oluyor.beklentiye girmeyin derim ha oyunun fanatikleri alir oynar bisey demem ama ben gidip bu oyuna 600 kr vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

quote:

Evet demek istedigim buydu.madem ki ps3`un devri kapanmak uzere giderayak oyle bir oyun yapin ki iste kardesim oyun budur dedirtin.(BKNZ : UNCHARTED 3,Batman AC)..Oyunu gelistirme surecinde 2 video yayinliyorlar yok iste bilmem ne teknolijisi yok bilmem ne..Sonra oyun cikmasina yakin iste ps3 te bu kadar oluyor makinenin gucu yetmiyor.Madem yetmiyor makinenin gucu cikarmayin konsollara yuklenin PC`ye.Bunuda yapmiyorlar cunku yemiyor olan konsol sahiplerine oluyor.beklentiye girmeyin derim ha oyunun fanatikleri alir oynar bisey demem ama ben gidip bu oyuna 600 kr vermem

Ya olay o değil yapanlar yapıyor.şu an ea nin gözünü aşırı derecede para bürümüş.koyuyor dandik grafikleri uğraşmıyor konsollara paso reklam.Kendileri kaybeder...

• oyunu başarılı buldum ben ama denemek lazım tabi.
  • Multiplatform yapan bir firmanın tutupta Uncharted 3 grafiğinde Ps3'e oyun yapmasını beklemek yanlış olur.

Konsollar hedefledikleri pazar olabilir ama görsel olarak odaklandıkları platform artık PC özellikle son zamanlarda multiplatform çalışan oyun şirketleri genelde hep PC sisteminin daha önde olacağını zaten söylüyor. Batman ve Battlefield 3 popüler örneklerden.

Bethesda, konsollarda önümüz açık konsollar her istediğimizi yapabiliyoruz şeklinde bir açıklamada bulunmuştu en son olarak ama ne olacak bir bakacağız yine PC'de görsel olarak daha üstün bir oyun gelecek. PC'ler öyle yada böyle devamlı gelişen ve daha özgür yapısıyla görsel olarak çok daha geniş imkanlar sunuyor.

Bu oyunda PC ile konsollar arasında öyle abartı fark olacağını düşünmüyorum ama genel durum itibariyle bu duruma yeni konsollar çıkana kadar alışmalı ve kabul etmelisiniz çünkü ileride bu açıklamalar dahada artacak tabi birazda Sony ve Ms'e bu sayede baskıda oluşturuyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 20 Ekim 2011; 14:27:16 >

• almayi düsünüyorum ben store'a gelirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Multiplatform yapan bir firmanın tutupta Uncharted 3 grafiğinde Ps3'e oyun yapmasını beklemek yanlış olur.

Konsollar hedefledikleri pazar olabilir ama görsel olarak odaklandıkları platform artık PC özellikle son zamanlarda multiplatform çalışan oyun şirketleri genelde hep PC sisteminin daha önde olacağını zaten söylüyor. Batman ve Battlefield 3 popüler örneklerden.

Bethesda, konsollarda önümüz açık konsollar her istediğimizi yapabiliyoruz şeklinde bir açıklamada bulunmuştu en son olarak ama ne olacak bir bakacağız yine PC'de görsel olarak daha üstün bir oyun gelecek. PC'ler öyle yada böyle devamlı gelişen ve daha özgür yapısıyla görsel olarak çok daha geniş imkanlar sunuyor.

Bu oyunda PC ile konsollar arasında öyle abartı fark olacağını düşünmüyorum ama genel durum itibariyle bu duruma yeni konsollar çıkana kadar alışmalı ve kabul etmelisiniz çünkü ileride bu açıklamalar dahada artacak tabi birazda Sony ve Ms'e bu sayede baskıda oluşturuyorlar.

forumda azda olsa düşünerek ,olayları takip ederek yorum yapan birilerinin olduğunu bilmek güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ekim 2011; 15:50:25 >

• Oyun bence çok güzel. Kutulu mu alırım, store'dan mı bilmiyorum henüz ama alacağım.

Oyun arcade-simülasyon arası bir sürüşe sahip. Forza 4, GT 5 tadında birşey bekleyenler demosunu oynamasınlar bile. Simülasyon yapma amacıyla yapılmış bir oyun değil, öyle olsa zaten kokpit kamerası koyarlardı. Fast and Furious tadında blockbuster bir yarış oyunu yapmak istenilmiş ve demodan gördüğüm kadarıyla başarılmış da. Burada bazı eleştiriler öyle ki, Super Mario Bros. oyununu karakterlerin animasyonları gerçekçi değil diye eleştirmeye benziyor.

Çok severek oynadığınız Forza 5 ve GT 5'in hangisinde NFS: The Run'daki gibi çığ düşmelerini, yola kaya savrulmalarını kaldırabilecek bir motor var, onu da ayrıca sormak isterim. Forza'da çığı bırakın yağmur, gece bile yok. Simülasyon olma iddiasında GT 5'de çoğu aracın kokpiti yok. Aslında kıyaslama yapmak istemem ama bu oyunla onların kulvarlarının farklı olduğunu hatırlamanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 20 Ekim 2011; 16:14:21 >

• quote:

Direksiyon olayi sime agirlikli olarak kacmasi pek iyi olmamis. Sert Virajlari alirken direksiyon kilitleniyor en azindan Mosttaki gibi sert virajlari donerken Focus olayini bunada yapmaliydilar

ney direksiyonla oynanıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Direksiyon olayi sime agirlikli olarak kacmasi pek iyi olmamis. Sert Virajlari alirken direksiyon kilitleniyor en azindan Mosttaki gibi sert virajlari donerken Focus olayini bunada yapmaliydilar

ney direksiyonla oynanıyormu

yok dostum bizdeki direksiyon değil oyun içi kontrol ettiğimiz direksiyon tarzından bahsediyorum bakalım yinede oyunun artıları ağır basıyor

ben beğendim
  • ben de beğendim gayet geçerli oyun adrenalin çok iyi oyunda birde yarış fazla kopmuyor hep kıç kıça yarış hep hata yapmıyım diye uğraşıyor insan ama frostbite konsolda olmuyor sanki bfde de gördük birde bilen varsa multiplayer içeriklerini açıklasa çok sevinicem
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.